Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 8 z 10 PrvníPrvní ... 678910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 143

Téma: Net Monitor pro Pocket PC Phone Edition

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    29

    Pozor!
    Vyzkoušel jsem na ASUS P535 a program sice fungoval ale po odinstalování (přes nastavení a odebrat programy) se stala totalní katastrofa a pomohl jen tvrdý restart se ztrátou všech mých nastavení!NIKDY VÍCE!:no:

  2. #107
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    "Protoze se jedna o AlFA preview, doporucuji pred instalaci Net Monitoru mit v zarizeni napr. SPB Pocket Plus a v nem aktivovany safe boot - jestlize by vam vytuhlo zarizeni, nebudete nucet delat HR (Hard reset), protoze muzete pri startu zarizeni docasne deaktivovat Today pluginy. "

    Tohle je TUCNE pro strelce jako jste vy na prvni strance. Vy jste urcite odebral program bez deaktivace Net Monitoru v Today pluginech - odebraly se nutne podpurne veci, po SR uz nemohla byt knihovna inicializovana. Lito mi vas neni, nezlobte se, ale neumite cist a dodrzovat elementarni zasady. Tato verze neni blbuvzdorna...



  3. #108
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od PETRMOB
    Pozor!
    Vyzkoušel jsem na ASUS P535 a program sice fungoval ale po odinstalování (přes nastavení a odebrat programy) se stala totalní katastrofa a pomohl jen tvrdý restart se ztrátou všech mých nastavení!NIKDY VÍCE!:no:
    ROFLMAO
    1) Si lemro
    2) Si Lemro co nadává na věci
    3) Si Lemro co nadává na věci, kvůli své vlastní chybě

    4) Díky tvé špatně formulované stížnosti, ale může autor udělat jednoduchou věc v CAB souboru, aby tomuto předešel

    Jinak přeju vše nejlepší do nového roku všem a doufám, že příští rok přinese do světa další verze tohoto nadějného programu

    EDIT: Každému se toto jednou stane, ale miluju lidi co to hází na kupu autora s poznámkami nikdy více . Dokonce ani windows si nezaslouží toto označení, a díky nim přicházím o své nastavení a data celkem pravidelně, nicméně jsem se už naučil co znamená věta: Always backup your data before you use any threatning method.

  4. #109
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jen pro zajímavost: na xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1796845#post1796845) někteří hlásí, že jim jde aktivovat nějaký built-in Netmonitor pomocí

    *#*#364#*#*

    Tohle v našich ROM je deaktivované?

  5. #110
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Potvrzuiji, aplikace bezi a jsou v ni snad vsechny myslitelne udaje.
    Krome zadani kodu se da spustit Fieldtest.exe z adresare Windows.
    JUPIIII

  6. #111
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Mám to teda brát tak, že uveřejníš betu, kde budem moci i nedbugovat informace na zaářízeních, dříve nepodporovaných?

    Jinak oprav tam prosim tě tu odinstalaci (At to při ni deaktivuje plug-in v registrech)

  7. #112
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Aplikace je urcena asi jen pro Qualcomm - s GSM modulem Varia nespolupracuje, resp. se zobrazji jen cca dva udaje.
    Nicmene FieldTest.exe mi odmita ARM disassembler.
    Ale tohle stoji za prozkoumani:
    AVCMyFieldTest@@ ĚŻ .?AVCAtlException@ATL@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL@@ ĚŻ .?AVHAL_CRILCmd@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetSignalQuality@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetEquipmentState@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_DevSpecific@@ ĚŻ .?AVCRIL_GetSignalQuality@@ ĚŻ .?AVCRil_GetEquipmentState@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_SetFieldTestMode@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTestMode@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_GSM@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_GPRS@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_AMR@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_2G_Resel_Param@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_2G_Resel_Status@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_Resel_Param@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_Resel_Status@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_WCDMA@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_L3_RRC_SIGNAL@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_PRACH_RACH_INFO@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_DCH_STATUS_A@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_DCH_STATUS_M@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_DCH_STATUS_D@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_NEIGHBOR_ST@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_NEIGHBOR_ST_2@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_BLER_STATUS@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_DL_TF_STATUS@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_DL_TF_STATUS_2@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_DL_TF_STATUS_3@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_UL_TF_STATUS@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_DL_RLC_AM_ST@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_UL_RLC_AM_ST@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_HSDPA_CQI_STATUS@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_AGC_STATUS@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_RESEL_EVENT@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_DL_TF_COMB_ST@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_DL_TF_COMB_ST_2@@ ĚŻ .?AVHAL_CRIL_GetFieldTest_3G_DL_TF_COMB_ST_3@@ ĚŻ .?AVCMyRil@@ ›O˙˙



  8. #113
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    mKidney: Jo nejaka beta bude, ale urcite ne v lednu.
    Instalace upravim - ale setup dll budu psat teprve pro ostrou instalaci. U tehle alfy je jasne varovani, zduraznim jeste postup pri odinstalaci - nejde o bug.

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od RStein
    mKidney: Jo nejaka beta bude, ale urcite ne v lednu.
    Instalace upravim - ale setup dll budu psat teprve pro ostrou instalaci. U tehle alfy je jasne varovani, zduraznim jeste postup pri odinstalaci - nejde o bug.
    Jinak já bych to nazval aspoň ticketem, protože jde o jednoduchou opravu...

  10. #115
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od RStein
    Krome zadani kodu se da spustit Fieldtest.exe z adresare Windows.
    JUPIIII
    Tím básník chtěl říct co? Jakože kód není třeba zadávat a stačí spustit Fieldtest.exe a máš k dispozici údaje jako sousední buňky, TA apod.? Měl bys screenshot, jak to na Kaiserovi vypadá? Na xda mi dávali screenshoty, ale to bylo z Hermesu a bůhví z čeho.


  11. #116
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Presne tak - FieldTest.exe lze spustit primo, zadny kod neni potreba - kod predstavuje jen extenzi v telefonni aplikaci, ktera spusti proces Fieldtest.exe. Ted by to melo byt jasne














  12. #117
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A uz jsem zjistil cisla funkci, ktere fieldtest pouziva z ril.dll
    ril.dll je natvrdo mapovana v ROM, ale to se poda

    ril.dll
    27194 Import Address Tab
    26220 Import Name Table
    0 time date stamp
    0 Index of first for

    Ordinal 104
    Ordinal 85
    Ordinal 106
    Ordinal 3
    Ordinal 1
    Ordinal 134



  13. #118
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Hned jak bude chvíle tak prubnu Field Test a další věci na ETEN m700 a Compact

  14. #119
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jsem zvedavej na vysledek, ale jak jsem psal, na Variu se nezobrazi skoro nic. Podle me je to jen pro Qualcomm chipset - takze Kaiser, Cruise.

  15. #120
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Take prispeji se svou trochou do mlyna.
    Byt se tady psalo, ze MDAc I je precejen jiz starsi zarizeni, tak jsem to zkusil na zarizeni jeste starcim - MDA II (s WM6).
    Plugin nebylo problem nainstalovat a take integrovat do SPB Shellu, po restartu funguje "skoro jak ma".
    Aktualne mi hlasi:
    Kód:
    Cell Id:  LAC:  BCCH:
    Net Id: 23003 Aktualizace: 61332:00:24320
    -61/-51 minimum=-113
    Byl by nejaky tip, cim to muze byt? E-Ten ani Asus tohle zarizeni evidentne neni, ale tusim, ze ma stejny GSM modul, jako prave MDA Compact, akorat tam nemam WM2k3SE, ale WM6.

    Jinak zajimava aplikace - ze jsem si ji tady na ce4you nevsiml driv...

Strana 8 z 10 PrvníPrvní ... 678910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 18:05
  2. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-07-2005, 09:11
  3. Dvě nová Pocket PC Phone edition oznámena v Austrálii
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-09-2004, 13:02
  4. Pocket PC Phone edition, EzWAP MMS a Oskar - prosim pomoc
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-07-2004, 14:19