Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 10 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 143

Téma: Net Monitor pro Pocket PC Phone Edition

  1. #61
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    mcKidney: A ted jsem vyzkousel znovu plugin v emulator Pocket PC 2003 SE a bez problemu se nacte a zobrazi.

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od RStein
    mcKidney: A ted jsem vyzkousel znovu plugin v emulator Pocket PC 2003 SE a bez problemu se nacte a zobrazi.
    On se mi i zobrazil, ale po čase zamrzl a po bootu už nenaběhne...
    ... asi tam bude nějaký problém s hledáním souboru či kusu paměti..
    ... SPB Shell nepoužívám takže nevím..



  3. #63
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jediny problem souvisi s koncem radku souboru na GSM webu? Viz vyse v tomto tematu.

    SPB Shell je samozrejme nepovinny - uvadel jsem jej jen jako priklad toho, ze muj Today plugin funguje i v jinem hostitelskem kontajneru, ktery je citlivejsi nez Today obrazovka.
    Muzete napsat, jake mate nastaveni? Kam ukladate db, zda jste je upravoval a jakeho mate operatora?
    A plugin bez problemu zvladne i stahovani udaju v roamingu - overen Egypt, Recko a Fuerteventura.

    [CITE]
    Tak na 99% jsou problemy s formatem souboru pro 02/Eurotel.
    Jsou spatne oddelene radky Schvalne si sam otevrete soubor pro TMO nebo Vodafone a porovnejte jeho obsah se souborem pro O2.
    Tohle musi vyresit lidi z GSMWEBU, normalizovat to sam nebudu Staci ze prekodovavam z ANSI do UNICODE.

    Update: V notepadu mam spatne oddelovace radku, v prohlizeci TC je vse v poradku. Oskar i TMO se zobrazi i v notepadu bez problemu.
    Kdyz jsem soubor znovu ulozil pres Wordpad, oddelovace radku jsou v poradku.

    --------------------------------------------------------------------------------

    po ulozeni
    eurotelš.csv - 958,05 KB
    Staženo 17x

    Puvodni soubor
    eurotel.csv - 0,96 MB
    Staženo 8x


    l[/CITE]

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Používám přímo Dafaultní ROM (Hard Reset)
    Je v ní plná lokalizace.

    Nastavení programu jsem zkoušel měnit na:
    "\Storage\GSM" (Slozka existuje)
    "\Storage\GSM\Logs.txt" (Slozka existuje, soubor ne)

    Ted to du zkusits CPB at už nemusím HR

  5. #65
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    1) Cesta k souboru s logem je jedna vec - musite mit zadano jemno souboru.
    2) Na zalozce databaze BTS je textove pole Slozka s ulozenymi databazemi BTS - tam musi byt jen slozka. napr.
    \GSMDB A hlavne si upravte y csv soubory, jak jsem psal vyse.
    K problemum muze dojit take proto, ze se odkazujete na SD kartu, ktera se ze systemu v nepravidelnych intervalech odpojuje...
    //Edit - SPB doporucuji hned v prvnim postu. Tohle je sice zcela stabilni alfa, ale porad jen alfa. Dalsi verze bude uz Beta i s installerem a konvertorem databazi na GSMWebu - nakonec ten konvertor radeji napisu
    Emulator mi stale bezi
    (

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od RStein
    1) Cesta k souboru s logem je jedna vec - musite mit zadano jemno souboru.
    Mě to ukazuje ala pocket word dialog a ten vyplnim
    Citace Původně odesláno od RStein
    2) Na zalozce databaze BTS je textove pole Slozka s ulozenymi databazemi BTS - tam musi byt jen slozka. napr.
    \GSMDB A hlavne si upravte y csv soubory, jak jsem psal vyse.
    To je ten první "" adresář, bude vadit když je takhle vnořenej..

    Jo a BTW Storage je Vnitřní pamět, ale to asi víte

  7. #67
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ano, dialog pouzit muzete.
    2) Vnoreni nijak nevadi - doplnte ale pro jistotu koncove lomitko -
    Storage je vnitrni pamet - mate pravdu, compacta a jeho rozdeleni pameti jsem pustil uz drive z hlavy.
    Nejlepe takto:
    Storage\GSM\



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Upgrade rom a zkusím to znovu
    Asi sem nepoucitelný

    Edit: 2 věci:
    Nastavení: Měla by být nějaká utilita na třeba reset nastavení, aby se nemuselo přeinstalovat pri crashi..

    Compact: 2003SE, Latest ROM, nezískává Cell ID...
    Zobrazí:
    Kód:
    Cell ID: LAC: BCCH:
    Net ID: 23001 Aktualizace: 65535:65535:65535
    -41/-51 minimum= -113
    PS: A nezapisuje do logu, i kdyz jsem nastavil, ze má.. naštěstí mi to na nové rom ještě neslítlo
    PSS: Neslitlo, ale po rebootu ani nenaběhlo.. Před Rebootem to ale jelo krásně
    tak mě napadá jestli mi tam něco nechybí. Compact Net Framework ci neco jineho

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    BTW: Docela by mě zajímal vývoj té aplikace... jedeš podle tohoto?
    http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=RIL

    Planuju že bych mohl udělat něco obdobného ale simulovalo by to COM port, takže by se dalo použít "GPS" proObyčejné atlasy, jako jsou SmartMaps ci OZIExplorerg

  10. #70
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    mcKidney:
    jedna se o Today plugin - to znamena, ze musi byt napsan v C++. Ne v CNF, ktery tak ani nemuze chybet. Vse je jen ciste API bez jakychkoli nadstaveb.
    Utilita na reset u Today pluginu muze byt tezko - proste plugin nnesmi byt aktivovan a k tomu je potreba zrusit/deaktivovat klic v registrech.

    Na vasem zarizeni je neco neskutecne spatme - protoze se vam ani spravne nevypise cas, coz je skoro nemozny, aby tato API funkce nefungovala. Stejne tak zapisovani do souboru nikdo jeste nereportoval. No ale pokud se nevrati korektni data, tak ani neni co zapisovat a muj file sink nic nezapise.
    Kdyz cell id a dalsi udaje nejsou zjisteny, program vypise -1. Pravdepodobne je problem primo v RILu s pameti, jinak si to nedovedu vysvetlit.

    Vyuzivam RIL, ale ty informace ve wiki jsou uz dost zastarale... Napsat virtualni COM port by bylo mozne, ale ty udaje budou natolik hrube, ze to podle me zatim nema smysl.
    Pokud budu znat ale pozici sousednich bunek, mohl bych se pokusit o triangulaci. (stejny postup pouziva treba TMO na SIM Toolkitu u Navigatora).


  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    No nevím něco asi špatně bude, ale možná jestli to není verzí WM ono tech verzi 2003 bylo hodně, jestli to api nahodou nehledá něco co tam není...
    Windows Mobile 2003 SE (Verze 4.21.1088 Build 15159)

    Jinak s aktivovaným pluginem mi nelze ani boot

    Triangulaci jsem kdysi delal na Siemens SL45i je to docela legrace...
    Ono spíš jde o to, že pak mapu mám přibližně tam kde jsem a už se zorientuju... Přece jenom je hrozná otrava přejíždet půlku atlasu

    Jinak jestli aplikace potřebuje SR po instalaci, nechceš to rovnou zaškrtnout při vytváření CABu?

    Jinak asi se stím nemá cenu moc zabývat, je to holt starý stroj.. Mám ho pro legraci a také mi adekvátně funguje. Můžu se podívat po iLegálním upgrade na WM5 ale zatím je tam poslední verze ofika.

  12. #72
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jak rikam - 2003 SE jsoou podporovany. Prvni prototyp si instaloval clovek z GSMWebu s Ipaqem 6340.
    Signal se vrati, operator take - problem bude pravdepodobne s metodou pro vraceni udaju o bunce, ktera u vas vrati nekorektni hodnoty.
    V dalsi verzi toto fixnu - budu jeste pecliveji kontrolovat vracenou strukturu.
    SR nutne neni - staci otevrit a zavrit applet Today Items
    Soucasti cabu u ostre verze bude knihovna setup.dll, ktera po instalaci posle zpravu WM_SettingsChange a plugin Today kontajner sam nahraje.
    Diky za trochu tvrde popsanou zkusenost = mozna by stalo za to Compacta upgradovat a vyzkouset jiny radio driver...



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od RStein
    Diky za trichu tvrde popsanou zkusenost = mozna by stalo za to Compacta upgradovat a vyzkouset jiny radio driver...
    Mám teď: OS 1.13.00 / ExtROM 1.12.000 / Radio 1.12 Added by FilipF
    Radio jsme měl předtím 1.0.5
    a jediná novější verze je verze i-Mate a to 1.12.1
    Tak upgraduju na 1.13.0 podařilo se jim to někde ukrást tak to zkusím

  14. #74
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Aha - jestli souhlasite, az budu mit dalsi build, dam vam jej a on vypise primo na dalsim Tabu v Today podrobne ladici informace. Z toho poznam, co u vas selhalo.
    Nicmene MDA Compact je uz spis historicke zarizeni...

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    22

    Juchu..
    Vis co by se mi moc libilo? Udělat parametrové zadávaní ůvodní obrazovky..
    Třeba jako volba pro pokročilé (Text field s %C Cell %L Location atd atd)
    Do budoucna je to určitě plus a práce to moc nebude.

Strana 5 z 10 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 18:05
  2. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-07-2005, 09:11
  3. Dvě nová Pocket PC Phone edition oznámena v Austrálii
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-09-2004, 13:02
  4. Pocket PC Phone edition, EzWAP MMS a Oskar - prosim pomoc
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-07-2004, 14:19