Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 143

Téma: Net Monitor pro Pocket PC Phone Edition

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Net Monitor verze 0.5.0.0

    Hlavní změny:

    Plugin lze ovladat bez stylusu (podpora Today Selection API).
    Odstraněno problikávání při překreslování obrazovky - double buffering.

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Log z ETEN X500
    22.07.2007;11:33:58;-51;14;-1;
    22.07.2007;17:43:16;-51;1810;-1;
    22.07.2007;17:47:57;-51;14;-1;
    22.07.2007;20:02:59;-51;905;-1;

    Pohyb pouze po městě Písek v jižních čechách.



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Congratulations a diky za uzitecny program. Dela mi to ale nasledujici problem: Pokud jsem doma je vse OK, stridaji se tri BTS. Kdyz ale jedu autem, tak casto Vario zatuhne a musim dat soft reset. V nektere oblasti musim plugin vypnout, zatuhne to vzdy kdyz se jen dotknu ikonky. Cas to nacte 00:00. V jine oblasti to jede bez problemu. Ze by to nesnaselo cisla nekterych BTS? Nebo je to tim ze treba nejsou v seznamu? Mam O2 a MDA Vario, ROM je posledni TMO.
    Jeste drobnosti: Kdyz v Connect manazeru vypnu telefoni cast a potom zapnu, tak to nenacte detaily a musim to deaktivovat a znovu aktivovat v seznamu Dnes. Ikonky se chovaji obracene, zelena vypnuto, cervena zapnuto.

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Jeste mne napadlo: nemuze to byt treba tim, ze ten radiovy modul pri slabem, zasumenem signalu posila nesmyslne sekvence bajtu ktere nemusi byt cislice a program se z toho pomatne?

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    viper: To se mi nikdy nestalo - zkouseno na Variu i HTC Artemis. Operator byl vzdy TMO. ITo ze cislo neni v seznami nevadi.
    Abych ale predesel dohadum - plugin MUSI byt nainstalovan v zarizeni. Jestlize ho mate na karte, nic negarantuji. Dale me napadlo - jestlize mate napr. databaze na SD karte, ktera se odpoji pri vyhledavani v souboru, tak si dovedu predstavit, ze zarizeni vytuhne. Nevim take, s cim by mohl plugin kolidovat - mne bez problemu bezi s Pocket Breeze, Contact Breeze, SPB Mobile Shell, SPB Pocket Plus a SPB Phone. Mohu ho take do Shelu integrovat. Zatim take nikdo jiny zatuhavani nehlasil. S pluginem jsem take jel na Slovensko a bez problemu logoval celou cestu (vcetne zmeny operatora pri roamingu).
    Ad nacteni detailu: Pokud se nezmeni posledni ziskane udaje, znovu se nehleda, v tom mate pravdu - bude opraveno.
    Ikonky - no to je tezky. Zelena znamena - klikni na me a ja zapnu sledovani. Cervena rika, ze po kliknuti sledovani vypnete. Vlevo jsou tlacitka - ne stavove ikony.
    Samozrejme za jakykoliv dalsi report budu vsem vdecny- stale je plugin ve stadiu rane ALFA verze.

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A jeste: Je mi jedno, ze nedostanu cislice - UI zobrazuje jen retezce, ktere se dekoduji ruznymi zpusoby v nizsich vrstvach Ani tam ale zadne predpoklady o "cislech" nemam.

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Dobre, diky. Mel jsem databazi na karte, nainstaloval jsem to znova vse do zarizeni. Doma neni problem, zkusim to povozit v aute a dam vedet.



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jeste: Databaze mam take na karte - jestlize se karta ne/pravidelne neodpojuje od zarizeni.
    Uvidite

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Tak bohuzel nepomohlo, chova se to stale stejne. Doma v pohode, jak odjedu kousek dal, tak zatuhne. Pritom moje Vario je dost stabilni, netrpi zadnymi samovolnymi resety jak tady casto ctu. Jeste je zajimave, ze mi to pise LAT:7398 LON:1ce6 coz jsou udaje z dalsiho radku csv tabulky pro nasledujici BTS. Moje domaci BTS je 27397 (O2).

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    visper: To je podivny, podivam se jeste na format O2 souboru - s TMO se mi to nikdy nestalo.
    Pristro vam zatuhne, i kdyz nectete data z databaze BTS? Staci soubor pro O2 prejmenovat, aby ho plugin nenasel.

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Tak na 99% jsou problemy s formatem souboru pro 02/Eurotel.
    Jsou spatne oddelene radky Schvalne si sam otevrete soubor pro TMO nebo Vodafone a porovnejte jeho obsah se souborem pro O2.
    Tohle musi vyresit lidi z GSMWEBU, normalizovat to sam nebudu Staci ze prekodovavam z ANSI do UNICODE.

    Update: V notepadu mam spatne oddelovace radku, v prohlizeci TC je vse v poradku. Oskar i TMO se zobrazi i v notepadu bez problemu.
    Kdyz jsem soubor znovu ulozil pres Wordpad, oddelovace radku jsou v poradku.
    Připojené soubory Připojené soubory

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Parada! Ted to nema chybu. Diky moc.



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6

    Tak test na ASUSu P535 dopadl poloúspěsně: Net Monitor jsem naistaloval, ale vrací některé neplatné hodnoty.

    Operátor: Vodafone, Místo měření: Praha 5 - Jinonice

    Hodnoty: Cell Id: -1 LAC: -51 BCCH: -1 Net Id: 23003 Signál: -51/-51 minimum = -113

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    ASUSy a ETEny jsou podle mych zkusenosti "uvnitr" pekne zbastleny - zlate HTC.
    Presto mam v zasobe jeste jeden trik, jak i z techto zarizeni data "vytriskat"

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to je dobra zprava, ze jste na ty "bastly" jak rikate nezanevrel.

Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 18:05
  2. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-07-2005, 09:11
  3. Dvě nová Pocket PC Phone edition oznámena v Austrálii
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-09-2004, 13:02
  4. Pocket PC Phone edition, EzWAP MMS a Oskar - prosim pomoc
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-07-2004, 14:19