Zdravím,
na mém E-Tenu G500+ to zdá se funguje jak má: Cell ID: 3150 LAC: 1311 BCCH: -1 (operátor O2, České Budějovice)
Zdravím,
na mém E-Tenu G500+ to zdá se funguje jak má: Cell ID: 3150 LAC: 1311 BCCH: -1 (operátor O2, České Budějovice)
TomV: Vypada to, ze udaje jsou v poradku, diky. Zkousel jste v programu stahnout i databaze csv na GSM webu a zkontrolovat informace o bunce?
Ne, k tomu jsem se zatím nedostal, zkoušel jsem to jen krátce. Určitě dám vědět, až to zkusím.
Mám s tím prográmkem akorát jediný problém: v případě, že je aktivní, tak celý systém hrozně zleniví. Zatím ho mám kvůli tomu deaktivován a nahazuju ho dle potřeby, ale spíš mne zajímá, jestli je chyba na mém přijímači (což nevylučuji), nebo jestli je to tím, že jde o ranou alfaverzi programu.![]()
TomV:
To zni podivne - na vsech zarizenich, ktera jsem zkousel, vubec nezjistite, ze je Net monitor zapnuty.
Jaky mate interval aktualizace dat?
Muj odhad je, ze G500 nema dobre vyreseny asynchronni operace v RIL vrstve, coz muze byt duvod, proc nektere E-Teny RIL driver/proxy nepuzivaji...
Zvláštní... každopádně interval aktualizace mám zatím nastavený na default, to je tuším 60 sekund. Ale nezkoušel jsem po instalaci rebootnout PDA, třeba to pomůže.
Nemám PDA dlouho - existuje na to nějaká obdoba TaskManageru z Windows, kde se dozvím, kolik bere který proces procesorového času ?
Rebot asi nepomuze a pri nastaveni intervalu 60s se vetsinu casu aplikace nudi a nemelo by se ani prekreslovat okno.
Ad spravce procesu} Zadejte na Googlu Task Manager Pocket PC, myslim, ze si vyberete.
Prima, na MIO A701 to funguje a moc se mi to libi. Mam to hozeny v spb mobile shell v tabu a jede bez problemu. Instalace na Storage Card, data a logovani tamtez.
BTW, pokud bych mohl dat jeden navrh na feature request: podpora krzorovych klaves - vpravo/vlevo - prepinani zalozek, enter - zapnuti/vypnuti sledovani, nahoru/dolu - prechod na dalsi/predchozi plugin.
hpa:
Jsem rad, ze plugin chodi- integraci s SPB Mobile SHell jsem take zkousel. Jedine naco bych si dal pozor, je to, ze Today plugin (dll) mate na karte - obcas se muze zpomalit start zarizeni, kdyz nenabehne karta atd. (viz problemy, co mely treba programy od SPB).
Ad ovladani klavesnici - je to momentale v planu pro dalsi verzi. V planu je take zjistovani polohy pres GPS (i pro WM 2003) - vhodne pro loveni BTS.
A premyslel jsem, ze na zaklade polohy z GPS nebo jen na zaklade polohy prectene z databaze GSMWebu bych mohl zobrazovat volitelne body zajmu z www.poi.cz - slo by o prvni demonstracni "plugin", dalsi pluginy by mohl psat i nekdo jiny ...
BTW: Kdybyste mel nekdo tip na pekne ikony do programu, dejte prosim vedet.
A nyni je dostupna verze 0.4.0.0
Hlavni zmeny:
1) Reinicializace RILu po opakovanem spusteni logovani.
2) Dialog O aplikaci.
3) Pri stahovani databazi program vyuzije bud stavajici pripojeni, nebo se vas bude snazit pripojit pres GPRS.
4) Kolem "akcnich" ikon vykresleno ohraniceni
Supr, uz jsem koukal na blog - napad s propojenim GPS a LOC se mi moc libi. BTW, docela by me zajimalo, jestli je mozne na PDA zobrazit textove informace bunky - to co zobrazuji klasicke mobily na displeji (napr. stanice metra C, Kacerov a tak). Predpokladam, ze informace, ktere zobrazuje blugin jsou z tech csv souboru, nikoli live z BTS. Zatim jsem nikde nevidel plugin, ktery by to umel.
Jinak diky, za prima kousek softiku ;-)
Zdravím super plugin, jen malý problémek.
Cesta zadána (\Program Files\NetMonitor\), CSV stažena (jsou tam fyzicky), Cell Id: 2041, LAC: 5300, BCCH: -1, Net Id: 23003, Aktualizace: 00:23:41, ale na kartě podrobnosti se ukazuje "Data nenalezena". Přitom v CSV je uvedeno "2041;7f9;5300;795;28.7.2002;DC;Varnsdorf, Kmochova 3023, panelák diskontu Plus (CID900-2312X)(vedle TMO);studio Lacina".
Nápady?Přístroj viz podpis
michalek:
Zvlastni -opravdu existuje soubor 23003.csv? Dale - nemate ho otevren Vy v jinem programu? Zkuste odebrat (deaktivovat)plugin na Today obrazovce, potvdte stisknutim ok a ihned jej znovu altivujte.
Tipnul bych si toto - spustil jste plugin, nacetl informace o bunce a pote jste stahl csv databaze. Protoze ale stale visite na stejnem cell id, plugin se uz nesnazi data o ni opakovane cist (nevi, ze se zmenil/stahnul soubor s daty) . Pomuze, co jsem psal vyse, nebo SR.
hpa: broadcast zpravy, ktere asi mate na mysli, u nas AFAIK vysila jen O2 (ET), takze to bude pro me tezsi na testovani. BTW: Broadcast zpravy zprovoznite pres Settings/personal/Phone-posledni zalozka.
RStein: Díky, SoftReset dneska ráno to vyřešil, už to vidím; ještě jednou díky a jen tak dál![]()