Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 10 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 143

Téma: Net Monitor pro Pocket PC Phone Edition

  1. #16
    TomV_ce4you
    Guest

    Zdravím,
    na mém E-Tenu G500+ to zdá se funguje jak má: Cell ID: 3150 LAC: 1311 BCCH: -1 (operátor O2, České Budějovice)

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    TomV: Vypada to, ze udaje jsou v poradku, diky. Zkousel jste v programu stahnout i databaze csv na GSM webu a zkontrolovat informace o bunce?



  3. #18
    TomV_ce4you
    Guest

    Ne, k tomu jsem se zatím nedostal, zkoušel jsem to jen krátce. Určitě dám vědět, až to zkusím.

    Mám s tím prográmkem akorát jediný problém: v případě, že je aktivní, tak celý systém hrozně zleniví. Zatím ho mám kvůli tomu deaktivován a nahazuju ho dle potřeby, ale spíš mne zajímá, jestli je chyba na mém přijímači (což nevylučuji), nebo jestli je to tím, že jde o ranou alfaverzi programu.

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    TomV:
    To zni podivne - na vsech zarizenich, ktera jsem zkousel, vubec nezjistite, ze je Net monitor zapnuty.
    Jaky mate interval aktualizace dat?
    Muj odhad je, ze G500 nema dobre vyreseny asynchronni operace v RIL vrstve, coz muze byt duvod, proc nektere E-Teny RIL driver/proxy nepuzivaji...

  5. #20
    TomV_ce4you
    Guest

    Zvláštní... každopádně interval aktualizace mám zatím nastavený na default, to je tuším 60 sekund. Ale nezkoušel jsem po instalaci rebootnout PDA, třeba to pomůže.

    Nemám PDA dlouho - existuje na to nějaká obdoba TaskManageru z Windows, kde se dozvím, kolik bere který proces procesorového času ?

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Rebot asi nepomuze a pri nastaveni intervalu 60s se vetsinu casu aplikace nudi a nemelo by se ani prekreslovat okno.
    Ad spravce procesu} Zadejte na Googlu Task Manager Pocket PC, myslim, ze si vyberete.

  7. #22

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Prima, na MIO A701 to funguje a moc se mi to libi. Mam to hozeny v spb mobile shell v tabu a jede bez problemu. Instalace na Storage Card, data a logovani tamtez.



  8. #23

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    BTW, pokud bych mohl dat jeden navrh na feature request: podpora krzorovych klaves - vpravo/vlevo - prepinani zalozek, enter - zapnuti/vypnuti sledovani, nahoru/dolu - prechod na dalsi/predchozi plugin.

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    hpa:
    Jsem rad, ze plugin chodi - integraci s SPB Mobile SHell jsem take zkousel. Jedine naco bych si dal pozor, je to, ze Today plugin (dll) mate na karte - obcas se muze zpomalit start zarizeni, kdyz nenabehne karta atd. (viz problemy, co mely treba programy od SPB).
    Ad ovladani klavesnici - je to momentale v planu pro dalsi verzi. V planu je take zjistovani polohy pres GPS (i pro WM 2003) - vhodne pro loveni BTS.
    A premyslel jsem, ze na zaklade polohy z GPS nebo jen na zaklade polohy prectene z databaze GSMWebu bych mohl zobrazovat volitelne body zajmu z www.poi.cz - slo by o prvni demonstracni "plugin", dalsi pluginy by mohl psat i nekdo jiny ...

    BTW: Kdybyste mel nekdo tip na pekne ikony do programu, dejte prosim vedet.

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A nyni je dostupna verze 0.4.0.0
    Hlavni zmeny:
    1) Reinicializace RILu po opakovanem spusteni logovani.
    2) Dialog O aplikaci.
    3) Pri stahovani databazi program vyuzije bud stavajici pripojeni, nebo se vas bude snazit pripojit pres GPRS.
    4) Kolem "akcnich" ikon vykresleno ohraniceni

  11. #26

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Supr, uz jsem koukal na blog - napad s propojenim GPS a LOC se mi moc libi. BTW, docela by me zajimalo, jestli je mozne na PDA zobrazit textove informace bunky - to co zobrazuji klasicke mobily na displeji (napr. stanice metra C, Kacerov a tak). Predpokladam, ze informace, ktere zobrazuje blugin jsou z tech csv souboru, nikoli live z BTS. Zatim jsem nikde nevidel plugin, ktery by to umel.

    Jinak diky, za prima kousek softiku ;-)

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Zdravím super plugin, jen malý problémek.

    Cesta zadána (\Program Files\NetMonitor\), CSV stažena (jsou tam fyzicky), Cell Id: 2041, LAC: 5300, BCCH: -1, Net Id: 23003, Aktualizace: 00:23:41, ale na kartě podrobnosti se ukazuje "Data nenalezena". Přitom v CSV je uvedeno "2041;7f9;5300;795;28.7.2002;DC;Varnsdorf, Kmochova 3023, panelák diskontu Plus (CID900-2312X)(vedle TMO);studio Lacina".

    Nápady? Přístroj viz podpis



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    michalek:
    Zvlastni -opravdu existuje soubor 23003.csv? Dale - nemate ho otevren Vy v jinem programu? Zkuste odebrat (deaktivovat)plugin na Today obrazovce, potvdte stisknutim ok a ihned jej znovu altivujte.
    Tipnul bych si toto - spustil jste plugin, nacetl informace o bunce a pote jste stahl csv databaze. Protoze ale stale visite na stejnem cell id, plugin se uz nesnazi data o ni opakovane cist (nevi, ze se zmenil/stahnul soubor s daty) . Pomuze, co jsem psal vyse, nebo SR.

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    hpa: broadcast zpravy, ktere asi mate na mysli, u nas AFAIK vysila jen O2 (ET), takze to bude pro me tezsi na testovani. BTW: Broadcast zpravy zprovoznite pres Settings/personal/Phone-posledni zalozka.

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    RStein: Díky, SoftReset dneska ráno to vyřešil, už to vidím; ještě jednou díky a jen tak dál

Strana 2 z 10 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 18:05
  2. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-07-2005, 09:11
  3. Dvě nová Pocket PC Phone edition oznámena v Austrálii
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-09-2004, 13:02
  4. Pocket PC Phone edition, EzWAP MMS a Oskar - prosim pomoc
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-07-2004, 14:19