Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Asus A639 -problém s tlačítky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    11

    Mam u mého PDA problém s tlačítky se všemi dokonce i s tlačítkem pro vypnutí . Protože tlačítka po stisknutí vůbec nereagují ani nejsou podsvícená. PDA ani nejde vypnout z důvodu že nereaguje ani tlačítko pro vypnuti. Dalo by se to nějak vyřešit nebo je reklamace nezbytná ?

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Uz se resilo,posli na reklamaci,vymeni ti MB a bude to OK!



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    11

    trochu lamersky dotaz co je to MB ?
    Uz jsem si vyplnil reklamaci i s displayem jak dlouho to tak trvá ten servis ?

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    MB=Main Board - základní deska.
    Jsem z Ostravy kde sidli www.sil.cz cili 14 dni s cekanim na nahradni dil. Mozna uz maji dily skladem, tak to bude rychleji))!

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    11

    jj práve jsem se dival takže nejdelši doba by byla priblizne mesic ? Rovnou by mi meli vymenit i display kvuli te nepřesnosti a časte kalibraci

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Display nemenili!!! Ja problemys nepresnosti nemam, resp. na vsech PDA co jsem kdy drzelv ruce to bylo stejne, nicmene kdyby menili LCD dej vedet vyreklamuji taky at to mam tip top)!

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Tak mam info ze SILu ze LCD u A639ky meni aby se nerozkalibrovavalo, dale jsem zjistoval zda bude update na WM6, a odepsali mi ze zatim nevi kdy, ale predpokladamze bude i pro tento pristroj.



  8. #8
    MCorny_ce4you
    Guest

    Tak mám stejný problém, cca po měsíci mi nejdou žádné tlačítka, nemůžu ani vypnout, zapnu pouze vyndáním a vložením baterie. Nepomohl ani reset HW dle návodu, tak jsem zaslal reklamaci. Jsem zvědav, jak to bude dlouho trvat, jelikož PDA používám také jako navigaci a zrovna se cca za 14 dnů chystám na dovolenou. Trošku nechápu prodejce, proč mi nepotvrdil záruční list a nyní mě s tím žene na reklamaci....

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    30

    Měl jsem stejný problém. Po 3 týdnech používání hlavně jako GPS najednou tlačítka zmrzla a pomáhal pouze reset. Poslal jsem ho do SILu a za týden se vrátil opravený s tím, že přehráli firmware. Teď už zase týden pracuje.

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    11

    :sarcastic: Tak už byl na reklamci s tím poslali to zpátky a všechno v pořádku a zhruba po mesici ty tlačitka znova nejdou :sarcastic: .Stalo se to už nekomu ?

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    ä ten LCD vymenili?

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od x-internetak
    :sarcastic: Tak už byl na reklamci s tím poslali to zpátky a všechno v pořádku a zhruba po mesici ty tlačitka znova nejdou :sarcastic: .Stalo se to už nekomu ?
    Preflesuj na wm6!!!!



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    11

    LCd vymenil kalibrace už drží .Ale když preflesuju na WM 6 už by mi to pak nemuseli vyreklamovat pozdeji ne ? Ve vetšine ustanoveni o reklamacich plati že z nahrani fimrware jinou osobou je pak reklamace neplatna.

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od x-internetak
    LCd vymenil kalibrace už drží .Ale když preflesuju na WM 6 už by mi to pak nemuseli vyreklamovat pozdeji ne ? Ve vetšine ustanoveni o reklamacich plati že z nahrani fimrware jinou osobou je pak reklamace neplatna.

    Tak to nevim, ale proc by to potom davali na web.

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    11

    s pomuže to ?

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.6.1 a problém s tlačítky
    Od Pavel Koza v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-05-2009, 16:01
  2. Asus A639 Igo 2008 problem s GPS
    Od Tete v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-03-2009, 15:32
  3. ASUS A639 - problém s displayem
    Od dark_hood v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 23:28
  4. Problém s tlačítky
    Od underbeat v sekci Palm
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2008, 14:27
  5. Asus A639 problém s dobíjením
    Od petanl v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-06-2007, 18:13