Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Asus A639 -problém s tlačítky

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    30

    Co se týče tlačítek, tak první opravu zvládli přehráním fw. PDA vydžel funkční 14 dní a opět to samé. Poslal jsem ho opět na reklamacia uvidím. Když jsem se bavil s technikem SILu, tak říkal, že to bude na výměnu desky. Je to blbá série, nebo se jim tenhle model nepovedl obecně? Připadá mí, že 2 reklamace nefunkčních tlačítek během 2 měsíců po zakoupeníé je už trochu moc na značku typu ASUS.

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    11

    já tedy dal WM 6 a tlačika už funguji



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    63

    Tak mi dovolte se přihlásit do klubu nefungujících tlačítkářů, přišlo to rychleji než zima do podkrušnohoří, jednu chvíli to šlo a pak najednouj nic. Jelikož jedu za 14 dní do Norska a PDA potřebuju, tak uvažuju nad možností upgradu na WM6 - ikdyž jsem teda o něm četl dost negativního. Zkoušel to už někdo další?

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    63

    Tak jsem nevydržel a upgradoval, zatím žádný problémy nevidím, tlačítka opět chodí!!!! Uvidíme jak dlouho :-) Jinak mě teda zaskočilo, že se při upgradu smazal obsah Flash disku, ale to je už pro jinou diskuzi.

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    30

    Tak už mám A639 opět zpátky. Tentokrát už přehráli v SILu fw na WM6, nic dalšího neměnili. Teď se snažím dostat do něj zpět veškerý SW co jsem tam měl, ale je to docela síla. Jen jsem zvědav, jak dlouho tlačítka vydrží (během 2 měsíců jsem A639 dvakrát reklamoval - v použití jsem ho měl vlastně jen polovinu této doby).

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Tak po 14 dnech uspesneho pouzivani me taky odesli tlacitka a druhej den i cely pda zamrzlo tak, za nejde zapnout. Objevi se jen logo asusu a to je vse! A jak provest tvrdy reset kdyz nefunguji tlacitka. CO TED??? Asi bych to videl primo na reklamaci...

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    63

    Hard reset ti půjde udělat, nejde totiž o hardwarovou chybu ale softwarovou. Mě stačil upgrad na WM6 a od tý doby mám s tlačítky pokoj (ale zase mě začal zlobit displej - pořád kalibruju a kalibruju). Ani reklamace není všemocná, protože někajej čas to chodí a pak to jde zase do kytek. Tady je opravdu každá rada drahá.



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od ellbunda
    Hard reset ti půjde udělat, nejde totiž o hardwarovou chybu ale softwarovou. Mě stačil upgrad na WM6 a od tý doby mám s tlačítky pokoj (ale zase mě začal zlobit displej - pořád kalibruju a kalibruju). Ani reklamace není všemocná, protože někajej čas to chodí a pak to jde zase do kytek. Tady je opravdu každá rada drahá.
    Jak udelat ten hard reset, zkousel jsem to podle navodu a neslo to, tlacitko pro zeslabeni hlasitosti + to v pravem hornim rohu a pak tuknou stylusem a nic? delam to dobre? nebo poterbuji pocitac k tvrdeme resetu?

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    I mně přestala tlačítka fungovat (a problém s rozkalibrováváním displaye jsem měl také) - reklamoval jsem, display vyměnili. Nefunkční tlačítka vyřešili pomocí upgrade na WM6. Všechno trvalo týden - pro přístroj si sami přijeli (v pátek), opravili a poslali zpět (další pátek jsem ho měl v ruce). O reklamaci lze požádat na adrese http://rma.asus.de/rma_cz.
    Tom

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    bigicek: Když dělám hard reset, stejně jako ty, nikdy se mi to nepodaří napoprvé. Je to tak hrozný "trojhmat", že až třetí nebo čtvrtý pokus se podaří.

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Problem cislo 2! Kdyz se mi podari trojhmatem hardreset PDA, tak potom kliknu na zmenseni lupou,abych provedl tedy ten reset a ono se to zase zastavi na te modre obrazovce, zkouel jsem to uz snad stokrat? tady bude asi kazda rada draha!! Mate nekdo podobnou zkusenost, ze nejde ani hardreset nebo to trva dlouho? nez se to Resetuje?

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.6.1 a problém s tlačítky
    Od Pavel Koza v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-05-2009, 15:01
  2. Asus A639 Igo 2008 problem s GPS
    Od Tete v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-03-2009, 14:32
  3. ASUS A639 - problém s displayem
    Od dark_hood v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 22:28
  4. Problém s tlačítky
    Od underbeat v sekci Palm
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2008, 13:27
  5. Asus A639 problém s dobíjením
    Od petanl v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-06-2007, 17:13