Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: unlock varia z bootloader režimu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    Ahoj mam qteka 9100 a seknese při startu a je cid-lock, je to G3. nejde ani fomat jen se dostanu do bootloader režimu. máte stím někdo skušenosti jak to rozchdit.
    dík Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Asi ti nezbude nic jineho nez ji prehrat ale na jinou stabilnejsi nepises jake mas IPL a SPL
    koukni SEM
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    Toto jsem již četl ale jámán cid zamknutý a flash z sd jde jen pokod je zařízení odemklé. jinak ipl a spl mam 2.26.
    odemknout to nejde protože to nenastartuju , a flash z sd nejde, protože pda není odenknuté. potřebuju něco abych mohl provést sd flash na CID-locked zařízení.
    jinak díky za radu
    Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Zkus jeste vytahnout baterii asi na 10min a potom dat zpadky a pripojit na naijecku sitovou az se zacne nabijet tak normalne zapnout.takle mne zlobila jedna romka a musel jsem to udelat skoro pri kazdem soft-resetu.Precti si tuhle diskuzi taky jsem zmatkoval asi pred rokem ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    JINAK TO HMM tady musis byt pripojen k PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Vyzkousej to takhle stahni si superrom 1.1 restartuj PC a v MDA vytahni baterii asi na 5s nezapinej ani nepripojuj dale to hod do bootloader režimu a připoj PC k MDA a spust v Superrom 1.1CZ soubor setup.bat a dale normalne pokracuj jak kdybys byl připojen k ActiveSync. Napis jak jsi dopad.

    P.S. zapomel jsem ze to je exe takze ho normalne rozbal v WINraru
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    99rk: Tak jsem to skusi ale nepomohlo. flash probehl ale není tam.
    Hlavně mam cid zamknutý a flash z sd karty jde jen na cid odemknutý
    "jeto blbej začarovanej kruh"
    Kdyby šlo flash z sd na cid-lock, to by mi pomohlo,ale nic jsem nemašel.
    Dík Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    63

    A normálny flash CID locked ROM Ti ide? Prípadne akú chybu vypisuje pri pokuse o flash? Mal som podobný problém pri pokuse o CID unlock. Formát mi síce išiel, ale dostal som sa len do bootloaderu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    10

    Ahoj CID locked ROM 1.1 mi nejde píšeto INVALID UPDATE TOOL (300).
    Ale Unlocking_ROM_by_ppctuning jede v pohodě.
    Dík Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-06-2010, 09:14
  2. HTC Snap - Pozor na restart v režimu Disk Drive
    Od jkuna_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-05-2010, 10:46
  3. MDA s možností nahrávat video v režimu VGA (640x480)
    Od Ivanhoe1 v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-01-2008, 21:23
  4. HTC Wizard a wifi v promiskuitním režimu
    Od count v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 13:40
  5. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-02-2003, 21:13