Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: eten m700 zpet na WM5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    28

    Zdravim. Mam relativne velky problemy s m 700. soupnul jsem tam WM6 a cely zarizeni je k nepouziti. vypina se GSM, telefon nefunguje, stale sekani, pri vsem, ztraceji se mi sms zpravy.no katastrofa. Jak vratim zpet stary system. Ten alespon trosku fungoval.
    Jeste otazecka, mam strasne slaby vystup na sluchatka. Mam redukci vyzkouseno nekolik sluchatek, vystup stale slaby i pri hlasitych MP3. Mate nekdo s timto probemem zkusenosti? Dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Už se to tady řešilo, stačí hledat.. viz http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=23195&fi=90

    Co se týká toho zvuku, tak musím taky uznat že je to slabší... ale s tím asi nic neuděláme...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    28

    diky za odpoved. no problem je ze soubor USBDLUpdate_Console.exe nemohu nikde najit. Kde by se uplne presne mel nachazet..diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Přímo v rootu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    28

    Dikec za odpoved ale at hledam jak hledam. Ja tonemuzu najit, nikde ten soubor neni.V commanderu jsme prosel vsecko, vyhledavani vsude a nic....ja uz nechci WM6 prosiiiiimm :dead: :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    No kdyz tam ten soubor tedy nemas, zkousel jsi to flashnout zpet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    28

    jj jasne, nekolikrat, uz jsem z toho nestastnej. Stale WM6.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Ten soubor tam bejt musí, tedy pokud jsi nahrál oficiální ROM ze stránek E-TENu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Nebyl bych si tak jist. :?
    Delal jsem upgrade z ofic. stranek, v rootu co se pamatuji jsem nic nemazal a taky tam ten soubor nemam. Ale nemam potrebu jit zpet a zkouset jen tak se mi to moc nechce. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    28

    Fakt tam neni. prosel jsem vse. prisaham. Rom je samozdrejme z Eten stranek. Vse regulerne. Vzhledem k tomu ze v tuto chvili nemam v telefonu zadny soft, vse ciste WM6 a telefon se stale seka a ztraci se stale GSM, fly mode a nejde zapnout az po restartech. Je zde jeste nejaka moznost jak dostat ty 6 pryc? na 5 to alespon trosicku slo. Diky moc za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    28

    Nikdo nevi jak tam dat zpet ty 5 bez toho souboru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    A co ti to píše?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    28

    no nepise mi to nic, jde jen o to ze se strasne seka a vubec je to k nepouziti. Soubor na smayani nemuyu najit. Kdyz ho flashnu tak se ynovu instalujou programi vsecko ale vse v 6...pokud nemuyu najit soubor, je jeste jina cesta jak se vratit k 5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Ale co ti to napíše za hlášku při flashování WM 5 ROM? To nic nenapíše proč nejde flashovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    28

    Vubec nic, rovnou naskoci okno, pak kalibrace displeje a nainstalovani programu ale to vse v 6, memam vubec na vyber...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Neoficiální WM6.1 pro ETEN M700
    Od endymion v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 140
    Poslední příspěvek: 11-03-2010, 21:58
  2. Eten M700 a geocaching
    Od jardadr v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-10-2009, 09:11
  3. Eten m700 a windows mobile
    Od prcek150 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-06-2009, 19:09
  4. Eten M700 - GPRS u O2 :) díky
    Od johhny v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-05-2009, 22:03
  5. Eten M700 - vydrz baterie
    Od bajk_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-09-2007, 11:18