Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jak udelat CAB file ze ze samoinstalacniho souboru?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    V patek jedu na dovolenou a moje PDA se mi casto resetuje(hard) a potrebuju mit nejake programy furt u sebe a tak potrebuju udelat CAB ze samoins. souboru abych je mohl na cestach hned nainstalovat. Je nejaka moznost jak to udelat? Fakt to hodne potrebuju, dik za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Proč pravidelně nezálohuješ (např. denně v 5 ráno - pak SR a máš ráno vyčištěnou cihlu)? Po HR jen uděláš obnovu z karty a je to do minuty hotové?

    2. Pokud myslíš samoinstalační soubor to, cose instaluje přes ActiveSync, tak postup na "výrobu" CABu je popsán v článku Jak instalovat nové aplikace? - část Instalace z desktopu, 1. odstavec

    3. Můžeš se podívat i na weby výrobců softů popř. pokud jsi stahoval zde ve freeware, tak si CABy stáhni přes mobilní verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    Pulkrat ti dekuju, ze zipu to uz udelam ale je tu dalsi problem, mam fotak do SD slotu a ten potrebuje ovladac ale na PC se neinstaluje abych z nej vzal CAB, ma sice EXE ale primo se spusti ActiveSync a de to do PDA... o to mi de nejvic. a k tomu zalohovani: kdyz budu zalohovat, tak po HR se budou vsechny programy chovat jako nainstalovane?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Existuje tweak (uprava registru), kterej zpusobi to, ze ti zustanou caby po instalaci v zarizeni a sami se nesmazou. Jinak CABy se pomoci AS dostavaji do slozky \windows\AppMgr\Install


    edit: ten registr by mel byt tady HKLM\Software\apps\Microsoft Application Installer\nDynamicDelete a dat tam 0
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ad zalohovani
    Pouzijes nejaky backup manazer (defaultni a pokud neni tak napr.od Sunnysoft, Spb, Sprite) a pravidelne zalohuj na kartu. Po pripadnem HR jen zkalibrujes displej, nastavis datum a cas, regional settings a udelas obnovu ze zalohy (pak to vetsinou vyzaduje) soft reset. Je-li zaloha ve samospustitelnem tvaru, staci na ni jen kliknout. Zarizeni pak bude jako v dobe zalohy.
    Myslel jsem, ze jsi pokrocily uzivatel. Toto se tu uz mnohokrat resilo.

    ad fotoaparat
    Nejak nechapu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    co na fotaku nechapes? vypada takto a kdyz ho chci pouzivat, tak musim nainstalovat do PDA program. a jestlize se mi ten program smaze tak nemuzu fotit... a ten program nemuzu mit na karte, musim ho mit v PDA protoze pri foceni je potreba kartu vyndat a vymenit za fotak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    mozna bych mel neco uzitecnejsiho, prolez si slozku activesyncu co mas na pocitaci v program files, tam by mely byt vsechny aplikace extrahovany do CAB souboru ty si jen prekopirujes do ppc. jinak s tim zalohovanim, musim dat ostatnim za pravdu, zalohovani neni nikdy dost

    ad mazani souboru po instalaci: staci si treba v totalcommanderu co je pro ppc nastavit u souboru atribut read only, je to mozna jednodussi, hlavne pro toho kdo se nechce hrabat v registrech
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    carabei, to je ono, to sem potreboval, diky ti moc! VYRESENO
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    heh, tak to mě nenapadlo, já to pořád hledal v profilu v local settings ... atd. a pak jsem to právě řešil tím tweakem ...

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-03-2010, 21:49
  2. Koncovky souborů ve File Exploreru
    Od Carpenter_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-03-2007, 07:58
  3. Heslování wordovských souborů případně souborů obecně
    Od MobilerxXx v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-11-2006, 16:53
  4. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 16-02-2006, 10:56