Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: A35 - problem s nabijenim

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim, po delsi dobe jsme chtel zapnout svou n35, ale samozrejme uz byla vybita. Nicmene i po cca 3 hodinach v nabijecce porad ukazatel nabijeni hlasi Charging a stav je 0 procent. Po odpojeni kabelu PDA okamzite umre. Ze by blba baterka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od jirka.s
    Zdravim, po delsi dobe jsme chtel zapnout svou n35, ale samozrejme uz byla vybita. Nicmene i po cca 3 hodinach v nabijecce porad ukazatel nabijeni hlasi Charging a stav je 0 procent. Po odpojeni kabelu PDA okamzite umre. Ze by blba baterka?
    a blika ti ledka ? Nekdy muze byt blby kontakt - opatrne zahybat konektorem, az zacne nabijet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    prave ze neblika .... matne si pamatuju, ze se mi kdysi stalo neco podobneho, co rikas - po pripojeni sitoveho kabelu se PDA nabijet nezacalo, ledka neblikala .... po vytazeni a znovuzasunuti uz bylo vse ok ... ted jsme to ale taky nekolikrat zkousel a nic, ledka porad neblika, pda v nabijecce uz cca den a porad 0 procent .... nicmene kdyby byl blbej konektor, tak by se prece PDA ani nenapajelo a nenabehlo, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Može to byt porucha na zakladnej doske mzslim mne sa to tiež stalo na n30 odišlo to čo riadi nabijanie pomohol iba servis dali mi nove pda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Dělá mi to to samé. Stav baterie je 1% a nic nebliká.
    Mohu poprosit bližší popis, čím to bylo a kontakt na nějaký servis?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Co takhle zkusit HR ? Asi dvakrat se mi stalo, ze najednou byl stav nabiteho PDA - baterie 0% , ale PDA normalne fungovalo a nenabijelo. Mam pocit, ze pomohl az druhy HR.

    Jinak to nemaji moc dobre resene. Kdyz se baterie ohreje nad urcitou mez, prestane se nabijet, ale energie se bere presto z baterie a nikoliv z konektoru, takze se PDA vybije. Dokud baterka nezchladne, nezacne nabijet. Na jihu casty problem v aute bez klimatizace - ohrev od dobijeni pri spustene navigaci, okolni teplotou a slunickem.

    Pomuze polozit PDA na mrazici vlozku z autolednicky a tim to ochladit. Pak zacne nabijet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Jak tedy na HR na n30 ?
    Ledka (modrá) se rozsvítí pouze na moment mezi zasunutím konektoru do přístroje a rozsvícením obrazovka. Kroucením všelikým následně se mi už LEDku nepodaří rozblikat.
    A ještě dotázek - (sám mám skoro dva roky MDA VARIO, tam nejsem snad až taková lamka, ale toto PDA mám půjčené a chtěl bych ho rozchodit do auta na TomToma) - Windows 2003 je konečná? Pětky nebo šestky se do toho nacpat nedají?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    no, pred HR nejdriv zazalohovat - nejlepe pres Sprite Backup na kartu - udelat zalohu jako .exe a pak dole na opacne strane, co je tlacitko pro SR, prepnout prepinac zprava doleva, chvilku pockat a prepnout zpet. Pak zkusit, jestli nabiji. Kdyztak jeste jednou HR.

    A kdyz bude nabijet, pres Spravce souboru spustit obnovu tim .exe z karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Člověče, po druhým HR začala blikat zelená dijóda !!! To snad není možný. Má to nějaké vysvětlení - tento způsob "opravy problému" ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    no, mozna by pomohl jen jeden HR, ale nechat to dyl vypnuty. Zrejme se jeste nestaci vybit nejake kondiky atd ... treba pri HR inicializace neprobehne vzdy OK vlivem treba uz zestarlych soucastek...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s nabijenim
    Od Basilio v sekci Glofiish M8xx, M750
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-02-2010, 16:04
  2. problém s nabíjením na HP 5550
    Od premo_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-10-2007, 00:50
  3. Problém s nabíjením XDA II
    Od rewer_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 14-12-2004, 20:06
  4. MDA I - problém s nabíjením
    Od MDAn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-04-2004, 22:59