Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Ako updatnut a preinstalovat WM5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    Chcel by som poprosit o pomoc pri updatnuti wm5 a preinstalovani. Dakujem
    A este by som sa chcel informovat ako je to s aktivaciou noveho wm, pri zakupeni noveho pda uz s wm5

    EDIT MODERATOR:
    Upraven předmět
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1.
    Kód:
    NEPIŠTE CELÝ NADPIS NEBO TEXT KAPITÁLKAMI. Jednak je to neslušné (v psané formě to znamená velký důraz nebo křik) a pak se to také špatně čte.
    2.
    Kód:
    Svůj problém popište maximálně podrobně, ať se prvních 10 příspěvků v diskuzi nemusí věnovat páčení doplňujících informací. Čím lépe svůj problém popíšete, tím větší šanci máte na rychlé a úspěšné řešení.
    3.
    Kód:
    Nejdřív hledejte a teprve pak se ptejte.
    - viz pravidla pro diskutující

    Takže by to určitě chtělo více informací - jaké PDA atd. Zkus si nejdříve vyhledat - určitě se o tom zde už psalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    Popisane, je to dostatocne. mam Asus A639 s wm5, ale neviem co to pomoze, ked sa bavime o systeme wm5 a nie o pda mam len tento problem. Ked uz si ma skritizoval za nic a prt poradil, tak si fakt frajer.:no: :no: : :no: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Moc dostatecne jsi to nepopsal,spis vubec a to jake mas zarizeni je vec nejdulezitejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    Ludkovia mate vobec skusenosti so servisom pc a pda. Lebo ked napisem ze chcem vediet, ako sa preinstaluje na komplet a zaktivuje wm5 na servere windows, tak nepotrebujem vediet, ako sa vari polievka, ale len toto. alebo frcite , len na cracknutych windowsoch? ja potrebujem preinstalovat wm 2003 na wm5 a zaktivovat. To by malo stacit cloveku co s tym robil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Covece, ty tomu nerozumis, chces zadarmo poradit a este si vyskakujes..
    Ve svete PDA je velice nutne sdelit jakeho zarizeni se dana otazka tyka nebot OS (ROM) je s PDA, potazmo s vyrobcem PDA, tezce spjato. Updatnuti vetsinou znamena upgrage stavajici nebo predchazeji verze a to je se deje prostrednicvim upgradu ROM, jenz officialne musi vydat vyrobce. OS v PDA se nijak nereinstaluje, je soucasti ROM. Pokud chces zacit znova od zacatku, dela se celkovy vymaz, neboli hard reset.. Detaily si k danemu zarizeni dohledej..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    Konecne niekto, co to povie polopate. Chcel by som spravit kompletny reinstall na aceri N50, je tam wm2003, a chcel by som tam dat wm5 oficialnu. a ked som hladal nejake uz spravene preinstally a vysledky, nikde som nic nenasiel. Preto by som chcel poradit, ako na to. a ci to vobec bude v pohode fachat. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ach jo. Mohlo se ušetřit sposta času i textu, kdybys toto všechno napsal podrobněji hned poprvé nebo to vložil alespoň do diskuse k Aceru (jak je žádáno v pravidlech). Já nebo někdo jiný by odpověděl, že jsi hladal a našel dobře, protože Acer na žádné své PDA upgrade na WM 5 nevydal a pokud vím, ani žádný nelegální upgrade nebyl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    Dik. A ako to je s aktivaciou originalneho windows mobile. k tomu aceru existuje nejaka moznost prerobenia na wm5 samozrejme hovorime o originalnom
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vždyť to už nakousnul Saman - u PDA je to jinak než u PC. U PC si koupíš HW (Acer, Asus, Sony, HP, Dell, sám doma na koleně....) a pak si tam nainstaluješ Vista, XP, 2000, .... nějakou distribuci linux, prostě co uznáš za vhodné. U PDA můžeš do PDA naflashovat jen a pouze ROM upgrade nebo update, který vydá výrobce. Tedy např. já mám Dell Axim X50v, původně 2003SE, nyní WM5, protože Dell pro tento model vydal ROM upgrade. Tento upgrade jde použít pouze a jen na tento model a na žádný jiný. Je mi líto, ale na Acer n50 WM 5 nedostaneš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    super, dakujem ti velmi pekne. :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    59

    Ja by som sa chcel taktiež popítať ako by som mohol preinštalovať Orange SPV C500 s WM 2003 SE na WM 05.Bol by som povdačný za odpovede dík.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak preinstalovat WM5 na A636
    Od Luke007 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-04-2006, 09:14