Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 21 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 310

Téma: HTC Artemis (Orbit, 3300, MDA Compact III) - Windows Mobile 6 CSY ROM

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Vdaka BEPE-mu z xda-developers mame cesku WM6 romku pre Artemisa. Vsetko najdete v rare, staci spustit UpgradeRom.bat. Malo by to ist aj na CIDlocked Artemis klonoch. V kazdom pripade pred instalaciou spravte hardreset, pockajte kym nabehne kalibracna obrazovka a async pripojenie a spustite. Modlite sa asi 20min. Hardreset a malo by to ist.

    Pre kazdeho dobromyselneho zadotujte BEPE-ho


    WM6 O2 Orbit ROM CSY
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    momentalne ju testujem, zatial som zistil ze nejak blbne btooth. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Swek_ce4you
    Guest

    Zkousel to nekdo na Orbita.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Swek
    Zkousel to nekdo na Orbita.
    Po příspěvku typu "Blbne BT" taky čekám na dobrodruha , který to prubne ;-)
    Jak je to s CZ verzí a a s tou dojč ??? Co je tam jinak?
    Myslím jestli si tam hodím tu DE a budu mít vše pouze v germánštině tak je to OUT:-( Angličtina by mi nevadila....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Fuzo
    is your device orbit ?
    is it cid-unlocked ?

    then use winrar to unpack the (bepe) wm6 wwe rom in this page (written in red). flashed using bootloader method.

    after u get german rom installed , run ARTE os flash utility from xda ftp.
    ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com...temis/arte.zip unpack

    copy os.nb from first folder (bepe) wwe rom to arte folder and rename os.nb to windows.nb then run UpgradeRom.bat

    hard reset, soft reset done.
    1.Musí se unlocknout CID
    2. instalovat offiko GERMAN verze
    3. Instalovat Arte.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    1.nemusi sa cid unlocknut
    2.nemusi sa instalovat DE verzia
    3.musis citat navod
    tj

    1. hardreset
    2. pockat az naloaduje calibracia
    3. pockat na async pripojenie (cez USB nie BT)
    4. otvorit notepad.exe ( %systemdrive%\Windows\notepad.exe - na PC)
    5. otovrit ROMUpdateUtility.bat
    6. zmenit x3900000 na x3500000
    7. spustit

    Btw, najprv si musis stiahnut prislusnu verziu rom. Ak mas O2 Orbita malo by ist flashnut tam priamo DE verziu bez CID locku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Instalace vpořádku, zkoušel jsem 3x, ovšem BT nefunguje, Wi-Fi i GPS fungují. Nenašel jsem nic, čím by šel spustit fotoaparát a v přiřazovaní akcí tlačítkům není ani jedno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ja som sa na to vy...l mozno sa s tym skusim pohrat cez weekend, ale momentalne si flahujem cooknutu ROM (wisbar,resco,batstatus....) bohuzial TT je moc velky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    jak vidím, jsou s tím problémy :-( Nemá někdo nainstalováno pouze tu německou verzi??? Je tam i angličtina nebo pouze němčina ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Naco německou verzi? Je i anglická, která funguje bez problému, jedu na ní už týden.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od cosinusx
    Naco německou verzi? Je i anglická, která funguje bez problému, jedu na ní už týden.
    Omlouvam se za patrne lamacky dotaz, ale: pokud si nainstaluji anglickou WM6 na Artemis a staci mi ceska klavesnice, bude fungovat na WM6 doinstalovana napr. mala lokalizace Sunnysoft?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Nevím, jestli v současné době vůbec existuje lokalizace pro WM6 na Artemis.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Bude,na universalu s wm6 pouzivam take malou lokalizaci.Mala lokalizace funguje,protoze obsahuje pouze ceskou klavesnici,nic v systemu nepreklada
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Tak jsem prubnul na své MDA Compact III WM6 - v češtině. Vypadá nádherně, funguje svižně, ale... Vrátil jsem se zpět k původní. jen proto, že ve verzi, kterou jsem do MDA Compact III dostal nefungovalo BT a GPS. Což jsou pro mne podstatné důvody. Jinak vše šlapalo naprosto perfektně.
    aWizardem jsem si zálohoval původní ROM a pak ze stránek česká verze WM6 jsem si stáhnul a nainstaloval - bez problémů... Vrátil jsem se na původní trochu složitější cestou. Přes aWizard to nešlo, tak jsem použil uploader pro WM6, akorát jsem mu vložil ROM původní a vše fungovalo, jak má... Ale asi budeme muset počkat na WM6 od T-mobile. Tohle mi proste nenaběhlo BT ani GPS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    no to jsem zvedav zda T-M pusti nejakou verzi WM6 pro MC III??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 21 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 10:20
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 08:16
  4. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48
  5. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11