Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 21 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 310

Téma: HTC Artemis (Orbit, 3300, MDA Compact III) - Windows Mobile 6 CSY ROM

  1. #121
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

    Psal jsem jim mail a žadná odpověd:no: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    32

    Mám Orbit z Němec, WM6 CZ flash mi do něj nejde i když mám odemklý CID, pouze angl. Zkoušel dal jsem tam CZ z E-Tenu (viz PaTER), vše funguje, rychlost také dobrá, ale nezobrazuje se mi text u nastavení fotoaparátu, ani v angl. Flashkou to není, vyzkoušel jsem několik verzí. Máte někdo podobnou zkušenost? Ještě o víkendu zkusím CZ Jimm98y-ho z Varia.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od vaclavmax
    Mám Orbit z Němec, WM6 CZ flash mi do něj nejde i když mám odemklý CID, pouze angl. Zkoušel dal jsem tam CZ z E-Tenu (viz PaTER), vše funguje, rychlost také dobrá, ale nezobrazuje se mi text u nastavení fotoaparátu, ani v angl. Flashkou to není, vyzkoušel jsem několik verzí. Máte někdo podobnou zkušenost? Ještě o víkendu zkusím CZ Jimm98y-ho z Varia.
    Já mám instalovanou WM6 O2 UK - ne německou. Pravdou je, že fotoaparát se musel nastavit bez češtiny - to šlo, pak zapnout lokalizaci a vše funguje jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Vie mi niekto s tymto pomoct?Mam MDA Compact III od slovenskeho Tmobilu a mam tam WM6 a chcem tam mat WM6 ale ceske
    nechaoem tomu som laik.PLS
    Kto vie tak som na icq
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Tak co nikto nic nepomozete???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    99

    Citace Původně odesláno od netino
    Tak co nikto nic nepomozete???
    Ale jo, coby ne: koupit si lokalizaci od sunnysoftu a bude to... obavam se, ze jina moznost pro artemise zatim neni (nebo si pockat na vydani ROM od HTC s lokalizaci)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    a co ta oktorej sa tu debatuje???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Najde sa niekto kto by mi pomohol pri naflashovani novej ROMKY???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    99

    Citace Původně odesláno od netino
    a co ta oktorej sa tu debatuje???
    Uz je konecne nejaka nova verze? Protoze jestli ne, tak ti nebude fungovat pulka veci (fcetne bluetooth, atd.) - pokud ti to ale za tu cesinu stoji, tak go ahead!
    EDIT: pochopil jsem, ze se bavis o tematu - cili ceska ROM pro artemise, ale mozna je rec o lokalizaci zminovane na predchozich radcich. na lokalizaci od jimm94ho na wm6 zapomen - budes mit par veci neprelozenych, rozhazou se velikosti dialogu, cimz se nektere z nich stanou nepouzitelnymi, zmizi ti zastupci programu, kteres pouzival a objevi se ty, ktere ve wm6 uz nejsou atd... proste je to urcene na jinou verzi systemu :-( CZ do etenu jsem nezkousel (ale link bych uvital - sam ted jedu s etenem v anglictine, protoze original lokalizace od sunnysoftu je totalne nestabilni)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Tak to urcite nie.Chcem ale niekoho poprosit aby mi pomohol pri naflesovani jednej romky.Ta co ju mam je dost o nicom.A neviem ako sa flasuje nova rom do Artemisu.Skusenosti mam flasoval som uz Tytna a Qtek S100 a Bluangela.
    Ale nechcapem tomu cid lock a tak.Pomoze niekto????
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    99

    Citace Původně odesláno od netino
    Tak to urcite nie.Chcem ale niekoho poprosit aby mi pomohol pri naflesovani jednej romky.Ta co ju mam je dost o nicom.A neviem ako sa flasuje nova rom do Artemisu.Skusenosti mam flasoval som uz Tytna a Qtek S100 a Bluangela.
    Ale nechcapem tomu cid lock a tak.Pomoze niekto????
    Tak co se CID lock tyce, tak je na to aplikace, ktera ti prepise cast ROM, takze pak do diare muzes nahrat cokoliv (jakoukoliv jazykovou verzi). Jinak flashovani probiha uplne stejne, jako u jakehokoliv jineho stroje od HTC, takze pokud tam chces nahrat neco jineho nez mas, tak si stahni flash na CID unlock (jedinou podminkou je tady fungujici WM system), nahraj a pak si tam muzes normalnim zpusobem (stahni a spust) nahrat jakoukoliv ROMku (nebo jen OS - ale k tomu nepotrebujes ani predchozi krok)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    32

    Není někde ke stažení nová funkční ROM pro Artemise v CZ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    99

    Citace Původně odesláno od vaclavmax
    Není někde ke stažení nová funkční ROM pro Artemise v CZ?
    Bohuzel ne, nejjednodussi metoda je stahnout originalni update na wm6 a zaplatit si upgrade u sunnysoftu na novejsi lokalizaci s wm6 kompatibilni.

    :?: ted si ale vubec nejsem jisty tim, zda to jako upgrade projde, nebo se musi zaplatit plna cena - to by se chtelo asi zeptat nekoho z prodejcu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    32

    No jo, ale Sunnysoft nemá v nabídce CZ pro Artemis WM6, a CZ z Etena WM6 není ideální, nezobrazuje se text třeba u nastavení fotoaparátu, bohužel ani v angl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od vaclavmax
    Není někde ke stažení nová funkční ROM pro Artemise v CZ?
    Takze ked chcem dajme tomu tutu romku
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=329453
    tak si unlocknem CID a natiahnem tuto rom?
    Pre istotu sa pytm nechcem urobit tehlu z mojho Artemisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 21 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 10:20
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 08:16
  4. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48
  5. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11