Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 21 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 310

Téma: HTC Artemis (Orbit, 3300, MDA Compact III) - Windows Mobile 6 CSY ROM

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Tak nejdříve nainstaluj toto , instrukce jsou v pdfku dokonce i s obrázky a následne nainstaluj tuto ROMku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Díky,večer vyzkouším
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od Honzam75
    Ahoj,
    mas svuj MDA Compact III odblokovanej nebo ne? Ja o tom premyslim, ale nemam MDA odblokovany.
    neměl jsem odblokovaný. verze, která je v češtině, nepotřebuije odblokování. Ted nemám čas, ale mohl bych ti najít, kde je ke stažení verze jak v češtině tak angličtině, aby se dostala do MDA CIII. Taky se mi nechce platit velké prachy za odblokování. Ale zatím není o co stát... není to verze pro MDA CIII a nefunguje všechno tak, jak má. (u anglické ano, ale ta mi nevyhovovala...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Krásný - to je ono
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    cosinusX: skvely pocin. Len neviem preco si to niekto nevie najst sam. Odkazy na xda-dev su skoro vsade a snad kazdy z majitelov PDA vie aspon trochu po anglicky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Všechno super,ale....
    Chci si natlačit do MDACIII WM06,ale potřebuji k tomu "NBHTool".Bohužel nikde není ke stažení. Poradí někdo kde ho stáhnout ?
    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Vůbec nepotřebuješ nic jiného než jsem psal ve svém příspěvku co je úplně nahoře na této stránce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    cosinusX: skvely pocin. Len neviem preco si to niekto nevie najst sam. Odkazy na xda-dev su skoro vsade a snad kazdy z majitelov PDA vie aspon trochu po anglicky
    To je dnes bohužel nemoc všech fór a diskuzí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od cosinusx
    Vůbec nepotřebuješ nic jiného než jsem psal ve svém příspěvku co je úplně nahoře na této stránce.
    No tak jsem vyzkoušel ROM s tvého odkazu a vyskytl se problém ten,že nejdou otevřít zprávy.Ani SMS ani e-mail neotevřu.Prostě mi příjde SMS,ale nejde otevřít.Takže to je ten problém.
    No takže bych chtěl vyzkoušet tu ROM Orbit WM06,ale jak už jsem psal potřebuji ten nástroj "NBHTool"...
    Takže poradíte kde stáhnout ? Podotýkám,že odkazy na XDAdev vedou na web kde se ten nástroj nedá stáhnout.
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Pro instalaci obyčejné anglické WM6 z Orbita stačí tento balík, nic více.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Tak jsem si hrál a asi naběhl ... :-(

    Zkoušel jsem WM6 dát do orbita a po flashi a hard resetu to naběhne do modrýho okna O2 welceme, nahoře vypíše toto:

    IPL 1.25.0001
    SPL 1.25.0000
    GSM 02.67.90
    OS 3.4.0.0

    ale dál už to nedělá nic ... :-( Sice jsem si udělal zálohu, ale k AS se to nepřipojí ... Neporadí někdo, co s tím ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Vstoupit do boot loaderu (podrzet tlacitko pro voice recorder a zmacknout soft reset) a pote nahrat originalni ROMku pro dane zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Do boot loaderu se dostanu, USB to najde, ale nepřipojí se AS, takže to nejde ... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Prosím vás jak se dělá Hard Reset ? Nějaká kombinace tlačítek?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 21 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 10:20
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 08:16
  4. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48
  5. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11