Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 21 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 310

Téma: HTC Artemis (Orbit, 3300, MDA Compact III) - Windows Mobile 6 CSY ROM

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    8

    to by bylo super kdyby to ofiko vyslo ja jsem si to nainstalil a telefon mi zmrzl tak jsem nahral puvodni wm5
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od Spidee
    to by bylo super kdyby to ofiko vyslo ja jsem si to nainstalil a telefon mi zmrzl tak jsem nahral puvodni wm5
    No, mě telefon nezamrz, fungoval normálně, ale GPS ani BT se mi nepodařilo rozchodit. Ale na verzi pro MDA C III se těším. má zajímavé doplňky např. v kalendáři.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od PaTER
    Citace Původně odesláno od Spidee
    to by bylo super kdyby to ofiko vyslo ja jsem si to nainstalil a telefon mi zmrzl tak jsem nahral puvodni wm5
    No, mě telefon nezamrz, fungoval normálně, ale GPS ani BT se mi nepodařilo rozchodit. Ale na verzi pro MDA C III se těším. má zajímavé doplňky např. v kalendáři.
    a kdy by mela byt ofiko verze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Pro MDAC3 nevím, ale pro HTC Artemis teď někdy v červnu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    8

    jaky je rozdil mezi MDA C 3 a HTC aretemis neni to to same ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od Spidee
    jaky je rozdil mezi MDA C 3 a HTC aretemis neni to to same ?
    se na to mrkni... i diskuze o tom jsou všude po netu. Je to to samé, jen u compactu je vykuchané wifi. Není tam ani anténa, jen prázdný prostor pro ni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    8

    tak to vim ze tam neni ale jinak sou vstejny
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4

    Asi jsem udelal neco spatne, ale po nainstalovani nove ROM s WM6 mi to zustane vyset na bile obrazovce a nejde udelat nic jineho nez hard reset a tak porad dokola

    Po nainstalovani WM6 se chci vratit k puvodni WM5 1.12.405, ale nijak jsem si ji nezazalohoval (nevim ani jestli to nejak jde) a nevim, kde ji sehnat. Prohledal jsem snad celej Internet a nic.
    Predem diky za link.

    Mam HTC P3300 Artemis od Sunnysoftu.


    Diky Seda


    EDIT: Tak ted jsem zjistil, ze bez connectu s ActiveSync tam jinou ROMku nedam - co s tim ??? PLS
    je nejaka moznost nez tahle
    Kód:
    http://obchod.sunnysoft.cz/98-sluzby/%5Bid-33-328%5D-flash-upgrade-operacniho-systemu.html#
    EDIT 2: Tak uz to zase maka :yes: diky za pomoc JuriGovi ze SmartManie
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem prošel tady diskuse,ale nikde jsem nenašel ...jestli má už někdo v MDA Compact III nahranou funkční ROM s WM06 ?
    A další dotaz.
    Je někde ke stažení novější ROM než ta co davá T-Mobile do svých MDACIII ?
    Díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Jo a měl bych další dotaz.
    Co se stane když se do MDA Compact III (od T-Mobile) nacpe ROM pro HTC Artemis ? Třeba WM06...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od Jarda Lukas
    Jo a měl bych další dotaz.
    Co se stane když se do MDA Compact III (od T-Mobile) nacpe ROM pro HTC Artemis ? Třeba WM06...
    No,m už jsem to tu psal. Celkem nic, poud si uděláš zálohu. Měl jsem v MDA CIII WM6, ale jelikož mi tram nefungoval BT a GPS, tak jsem si zase nahrál zpět WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Ahoj,jak a čím nejlépe zálohovat původní origoš ROM,pro případ návratu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od Hary
    Ahoj,jak a čím nejlépe zálohovat původní origoš ROM,pro případ návratu?
    aWizard. Např. ke stažení zde:
    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=252957
    aWizardem proved zálohu podle návodu, jak je uveden u tohoto programu. Tam se Ti zazálohuje jak radio, tak EXT rom i OS WM5. Ten potom budeš potřebovat.
    Pak normálně nahraj ze stránek verzi WM6 - klidně tu českou na vyzkoušení. Ale je nevyhovující, protože nejde ani GPS, ani BT. U anglické ano, ale stejně jsem se vrátil nakonec k původní verzi.
    Když se bude chtít vráti, použiješ všechno (program) jako při fůlashování na verzi WM6 CSY. Jen soubor windows.nb nahradíš systémem, který njsi udělal zálophu v aWizardu. Ten OS přejmenuješ na "windows.nb" a spustíš flashování. A pak HR a je to... ;-)
    DFělal jsem to už 3x a pokaždé zkoušel jinou verzi, ale asi počkám na oficiální, nebo třeba časem vyleze něco lepšího.
    Ähoj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    130

    Ahoj,
    mas svuj MDA Compact III odblokovanej nebo ne? Ja o tom premyslim, ale nemam MDA odblokovany.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Asi blbej dotaz,ale přeci. Můžete mi někdo polopatě a česky poradit jak nahrát do MDACIII Anglickou ROM WM06 ?Děkuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 21 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 10:20
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 08:16
  4. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48
  5. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11