Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 20 z 21 PrvníPrvní ... 1018192021 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 286 až 300 z 310

Téma: HTC Artemis (Orbit, 3300, MDA Compact III) - Windows Mobile 6 CSY ROM

  1. #286
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    a nevíš jak vstoupit do bootloaderu atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #287
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Rád bych ti pomohl,ale vážně netuším jak se bez propojení s PC do něj dostat. :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #288
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    mne saas aximem podarilo dostat a ani som nechcel :P sttlacil so msft reset a zapuin tlacitko a tak ,..skousej ,..skus vybra t baterku kdis se startuje a tak ,.. nech mu zadrbne a mozno ti skoci do boot modu ,.. vela stasti
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #289
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Manualni vstup do bootloaderu nejen Artemise, bez pouziti pocitace samozrejme lze:

    Hold Power + voice speed dial

    Reset the device (do not release Power and voice speed dial)

    After a few seconds you are in bootloader state

    Coz je :drzet(a nepustit) power tlacitko + voice speed dial a reset stylusem za neustaleho drzeni tech dvou tlacitek.

    Pak uz zkusit flashnout nejlepe oficialni rom.Nemusi se hned strasit servisem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #290
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    nějak tomu textu moc nerozumím
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #291
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Manualni vstup do bootloaderu nejen Artemise, bez pouziti pocitace samozrejme lze

    Podržet tlačítko voice recorderu (levá strana nahoře) a píchnout stylus do resetovací díry (levá strana dole).

    Pak uz zkusit flashnout nejlepe oficialni rom.Nemusi se hned strasit servisem.
    to jsem zkoušel, ale když stlačím tlačítko voice recorderu a soft reset stejne do dojede do modré obrazovky a když spustím instalaci ROM od O2 UK - kterou jsem tam měl, tak píše, že zařízení nelze najít
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #292
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Na boku nebo nekde tam je tlacidlo na nahravani (diktafon) to podrzis a stlacis normalny soft resed ( ako ked klasicky restartnes stylusem pda )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #293
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od psto
    Na boku nebo nekde tam je tlacidlo na nahravani (diktafon) to podrzis a stlacis normalny soft resed ( ako ked klasicky restartnes stylusem pda )
    to dělám, ale co pak
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #294
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    EDIT:Jeste jednou

    Hold Power + voice speed dial

    Reset the device (do not release Power and voice speed dial)

    After a few seconds you are in bootloader state

    Coz je :drzet(a nepustit) power tlacitko + voice speed dial a reset stylusem za neustaleho drzeni tech dvou tlacitek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #295
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Manualni vstup do bootloaderu nejen Artemise, bez pouziti pocitace samozrejme lze

    Podržet tlačítko voice recorderu a píchnout stylus do resetovací díry

    Pak uz zkusit flashnout nejlepe oficialni rom.Nemusi se hned strasit servisem.
    Hmmm,tohle jsem nevěděl.Stojí za vyzkoušení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #296
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Uplne u kazdeho HTC lze vstoupit manualne do bootloaderu.Na kazde HTC je akorat jiny postup vstupu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #297
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Podržet tlačítko voice recorderu(drzet) a zaroven píchnout stylus do resetovací dirky,pak vse pustit a mel by si byt v bootloaderu
    to udělám a stejně to dojede do modré obrazovky... když spustím *.exe od O2 UK, tak nenalézá připojené zařízení. Pomože kdyžtak nějaký servis?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #298
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Uplne u kazdeho HTC lze vstoupit manualne do bootloaderu.Na kazde HTC je akorat jiny postup vstupu.
    a jak poznám, že jsem v bootloaderu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #299
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nabehne ti barevny tricolor,vzdavam to s tebou...nic ve zlem
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #300
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    tak jen ještě jednu radu. Kdy to mám pak spustit na PC ten exe soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 20 z 21 PrvníPrvní ... 1018192021 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 10:20
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 08:16
  4. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48
  5. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11