Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 19 z 21 PrvníPrvní ... 91718192021 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 271 až 285 z 310

Téma: HTC Artemis (Orbit, 3300, MDA Compact III) - Windows Mobile 6 CSY ROM

  1. #271
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    dumped roms nestahuj - alebo stahuj, len neflashuj bricknes device. Otazka je co chces odblokovat, ak CID tak si najdi USPL, ak SIM tak bud ist za operatorom, alebo zaplatit okolo 20GBP www.imei-check.co.uk. DumpROMky sa pouzivaju najma na to aby si vytiahol z PDA nejaku zabudovanu app, nove drivre a pod. A rebuildnut DUMP do flashovatelneho stavu nie je sranda
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #272
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Kamos ma to pda a poprosil ma ci bi som mu to neodblokoval (operatora sim)
    da sa to aj niako aby ma to nic nestalo ?
    diki
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #273
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    simlock pokial viem nie
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #274
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    potřebuji poradit - prosím. Po instalaci nové ROMky do orbita mi po resetu zůstává na orbitu modrá obrazovka a nejde se spojit s PC. Co mám dělat? Díky za každou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #275
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Musíš provést tvrdý reset.Vše se vrátí do továrního režimu nebo k naposledy flashnuté rom.Pak můžeš zkoušet dále.Jak a čím jsi flashoval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #276
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    po hard resetu se to vrátí namodrou obrazovku a je to stejné
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #277
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    zkoušel jsem

    Artemis Touch 3.01 full
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #278
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od cosinusx
    Vstoupit do boot loaderu (podrzet tlacitko pro voice recorder a zmacknout soft reset) a pote nahrat originalni ROMku pro dane zarizeni.

    úplně stejný problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #279
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od Seifert
    Tak jsem si hrál a asi naběhl ... :-(

    Zkoušel jsem WM6 dát do orbita a po flashi a hard resetu to naběhne do modrýho okna O2 welceme, nahoře vypíše toto:

    IPL 1.25.0001
    SPL 1.25.0000
    GSM 02.67.90
    OS 3.4.0.0

    ale dál už to nedělá nic ... :-( Sice jsem si udělal zálohu, ale k AS se to nepřipojí ... Neporadí někdo, co s tím ???

    takhle to začalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #280
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Jen se přesvědčím,že si rozumíme.Tvrdý reset je kombinací 3 tlačítek na přístroji a jestli že se po něm zobrazí modrá obrazovka a dále se nic neděje,pak je mi líto,nemohu sloužit,s tím jsem se nesetkal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #281
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od Hary
    Jen se přesvědčím,že si rozumíme.Tvrdý reset je kombinací 3 tlačítek na přístroji a jestli že se po něm zobrazí modrá obrazovka a dále se nic neděje,pak je mi líto,nemohu sloužit,s tím jsem se nesetkal.

    jo reset dělám podle návodu : levé a pravé prog. tlačítko a reset pak zelené, ale vrátí se to zase na modrou obrazovku s tím popisem verzí a dál nic. Tady už to taky někdo řešil, ale nepochopil jsem jak mám vstoupit do bootloaderu atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #282
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Hmmm,to by mně taky zajímalo.
    Nu a tu modrou obrazovku jsi nechal svítit jak dlouho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #283
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    svítí už asi 10 minut
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #284
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Osobně bych ještě párkrát tvrdě i měkce resetovat.A doufal,že se třeba stroj chytne :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #285
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    V opačném případě šup do servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 19 z 21 PrvníPrvní ... 91718192021 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 09:20
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 16:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 07:16
  4. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 20:48
  5. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:11