Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 17 z 21 PrvníPrvní ... 71516171819 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 241 až 255 z 310

Téma: HTC Artemis (Orbit, 3300, MDA Compact III) - Windows Mobile 6 CSY ROM

  1. #241
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Na UK jsem měl českou klávesnici a české programy.V jádru mi to stačilo,ale když jsem viděl,že vyšla t-mobile cz full.....
    škoda že to u těch instalací neprobíhá podobně jako velkých windows,kde si čék vybere co chce nainstalovat a popř,později od nebo doinstaluje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #242
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    A kde teda seženu to od TM - když od TM nemám přístroj?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #243
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    32

    to peterss: Vím že se dá stáhnout, vždyť jsem také do jednoho příspěvku psal odkud se dá stáhnout. Ale abych ji mohl stáhnout, potřebuji seriové číslo. Teď momentálně tu nemám žádné MDA od T-Mobile, abych tam mohl dát SN.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #244
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Někde ji mám doma volně loženou ale než ti pošlu odkaz/pokud mně nědo nepředběhne/ první si na své plečce ověřím jestli fachá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #245
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    73

    v nekterem mojim starsim prispevku je odkaz na stazeni, daval sem ji na edisk. ted sem se tam dival, je tam uz 98 stazeni. projdite si me prispevky a odkaz najdete
    tak uz je odkaz v podpisu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #246
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    takže když tam mám tu O2UK, tak tahle přes půjde v pohodě?
    Já jsem měl MDA3 a tam to bylo v pohodě, ale tady ani nevím jak se dělá hardreset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #247
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ked nevies ako na hardrst pozri si wiki.xda-developers.com, ak mas zariadenie o2 UK, musis si spravit najprv USPL (najdes na wiki tiez aj s navodom)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #248
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Mám orbita a u něj o "přes" jde.Zálohni si potřebné,stáhni t-mobile,rozjed uspl a před customizací dáš soft reset.Hard reset nepotřebuješ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #249
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od Hary
    Zálohni si potřebné,
    doufam, ze si myslel jen seznam, kalendar, ukoly a pod. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #250
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Máš s orbitem zkušeností třeba s citlivostí navigace? Já ho teď koupil, tak teprve bádám. Je znát pomalej procesor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #251
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    A ješte jeden dotaz, když do orbita nahraju ROM od TM bude chodit wi-fi? Když ho MDA C III od TM nemá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #252
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    přesně tak, a hlavně kontakty.S citlivostí navigace.Nu abych se přiznal,nikdy jsem se o citlivost nezajímal.Mám v přístroji iGo a šlape mně jako zegary a to je pro mně důležité.Stejně ji novlivním,že.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #253
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    V Orbitu wi-fi je,sám se přes wi-fi nepřipojuji,ale když jsem jen tak z pr..le zkoušel po městě kde jsou všude sítě,tak mi to jelo.Tak že i funguje a myslím,že je součástí balíku WM-6,že to s t-mobilem nemá co společného.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #254
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    To VK002
    Už ji tam mám.Ale po instalu je málo místa pro programy.Zkouším ještě Artemis Touch 3.01 full no cube a pokud nebudu spokojen,vrhnu se asi na PhSnake lite.Jak jsi dopadl ty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #255
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    já přístroj teprve čekám. Myslel jsem, že příjde dnes a tak shcáním jak je kdo spokojen. Nevím jak brzo si troufnu flashovat ROM - jak je to pak se zárukou?
    Snad mi příjde zítra.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 17 z 21 PrvníPrvní ... 71516171819 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 10:20
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 08:16
  4. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48
  5. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11