Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 21 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 310

Téma: HTC Artemis (Orbit, 3300, MDA Compact III) - Windows Mobile 6 CSY ROM

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    32

    Podržíž zároveň vypínač a tlačítko hlas. příkazu a stiskneš soft reset, pustíš klávesy a máš tam duhovou obrazovku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    99

    a zkousel jsi nejakou t-mobile rom? ono pokud se nemylim, tak htc rom do t-m nepujde narvat nekdy (bez odemceni), stejne jako nezamenis htc s dopodem nebo o2 ... jeste jina moznost je flash pouze OS ... a kdyz najede, tak pak si uz hrat dale (ze svych dvou jsem udelal skoro cihly asi 15x a pokazde se to nejak vyresilo, takze nezoufej )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    No právě že nevím, kde sehnat orig. t-mobile rom...porádíte někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    32

    To je pravda, předpokládal jsem že mám CID odemčený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    99

    Citace Původně odesláno od dzarda
    No právě že nevím, kde sehnat orig. t-mobile rom...porádíte někdo?
    tak flashni pouze system ... na htc developers par takovych romek ke stazeni maji (nepotrebujes mit odemceny CID, preflashujes system a pak s funkcnim systemem odemknes a nahrajes co je libo)
    EDIT: rychle pisu a myslim na mox veci.. rec je samozrejme o xda-developers.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    jejejej..to je na mě moc složitéé...nějak trochu jednodušeji? mam to mda 2 dny a z toho den mi nefunguje...takže moc dobře nechápu o čem mluvíš..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    99

    Citace Původně odesláno od dzarda
    jejejej..to je na mě moc složitéé...nějak trochu jednodušeji? mam to mda 2 dny a z toho den mi nefunguje...takže moc dobře nechápu o čem mluvíš..
    jenom pro ukonceni pribehu: vyresilo se to cele dalsim hard resetem, bohuzel prehrati os vyzadovalo bezici system ... no ale happy end
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Pro ty kteří hledají češtinu pro WM6 dobrá zpráva-Sunnysoft vydal CZ WM6 pro HTC Herald/Kaiser/Touch a tato lokalizace chodí bezchybně i na HTC P3300. Pro jistotu jsem jí zkoušel na dvou ROMkách - na oficiální HTC P3300 WWE 3.13.45 a Artemis Touch 2.1 WWE. Češtinu pro Eten jsem nezkoušel takže nemohu srovnávat, ale u mnou avízované šlape vše, tedy i foťák.
    14 denní verze je ke stažení zde:

    http://www.sunnysoft.cz/down_file.php?submited=1&lokal_vyrobce=18&lokal_mo del=120&lokal_system=
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    32

    Je to dobrý, chodí i na Orbitu. Díky za upozornění.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od vaclavmax
    Je to dobrý, chodí i na Orbitu. Díky za upozornění.
    Nasel jsem chybu, po prekladu nefunguje nastaveni WiFi (Start-nastveni-pripojeni-wifi) - objevi se hlaska WLANSettings- pokus o nepodporovanou operaci.
    Po odinstalovani cestiny je vse OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    32

    Jo, taky už jsem na to přišel, nefunguje to. Pak ještě nejde Notes a Exel Mobile. Po odinstalování vše OK. Zkoušel jsem to s ROMkou WM6 B&B v4.2 a WM6 Vanilla 2.0. Tem notes se mi u jedné ROM přejmenuje na poznámky a u druhé ne, ale nejde ani v jednom případě. Zmizí ze systému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od vaclavmax
    Jo, taky už jsem na to přišel, nefunguje to. Pak ještě nejde Notes a Exel Mobile. Po odinstalování vše OK. Zkoušel jsem to s ROMkou WM6 B&B v4.2 a WM6 Vanilla 2.0. Tem notes se mi u jedné ROM přejmenuje na poznámky a u druhé ne, ale nejde ani v jednom případě. Zmizí ze systému.
    Poznamky a Excel mi taktez nefunguji, nejde spustit Mam tam ROMKU O2_UK_3.4.206.2_4.1.13.28_02.67.90
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    .. češtinu v PDA atd. téměř nepoužívám, zkusil sem ji pouze kvůli steskům v diskusi po její absenc a po špatné funkčnosti Eten lokalizace - fotoaparáti. Pokud jde o některé nefunkční odkazy, tak ty by měly jít upravit v registrech, resp. jejich přepsáním v jednotlivých složkách. S tím ale ať si pohraje ten kdo bez češtiny nemůže být-řešení určitě existuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    99

    stejna chybka je kdyz se nainstaluje lokalizace pro wm5 od samana - hadam, ze se neprepisuji JEN lokalizacni knihovny (tedy ty, ktere obsahuji pouze retezce v dane reci), ale i systemove knihovny pro praci s wifi a artemis ma jiny chipset - ale jak rikam, jen hadam zkuste nekdo rozbalit instalacni .cab a podivat se na soubory, ktere jsou v nem a ty, ktere zavaneji bezdratem (treba v nazvu "wlan") zazalohovat z mda a po instalaci cestiny z5 prepsat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    ... příliš rychlé závěry. Při instalaci lokalizace z PC se objeví v okně nabídka tří modelů: Herald-Kaiser-Touch. Nevím už jaký model sem použil, pravděpodobně Kaiser - kromě "poznámek" vše fungovalo. Vzhledem k tomu, že češtinu téměř nepoužívám zase sem jí odinstaloval-to samé v Universálu, tam je také krom poznámek vše OK. Dal sem tip i do diskuse TyTna (jediný model který sem neodzkoušel, protože mi ho minulý týden ukradli), a jak sem se nyni dozvěděl chodí tam také (použita lokalizace pro Kaiser). Takže než budete dělat závěry, pokuste se trpělivě zkoušet.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 21 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 10:20
  2. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:06
  3. Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
    Od Peťass v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 08:16
  4. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48
  5. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11