Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Flash ipaqu 2210-Dotaz lamy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    4

    Zdravím,dostal se mi do ruky ipaq 2210 s německou lokalizací a tak se ptám zkušenějších,nešlo by na přechod do angličtiny to flashnout jednoduše verzí s ang.lokalizací ze stránek HP.Nekamenujte mne předem jsem v pda lama......jinak dky za názory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Z licencniho hlediska to neni mozne - licence OS neumoznuje zmenit jazykovou verzi. Flash na strankach HP kontroluje pred instalaci jazykovou verzi, takze ENG romka na GER pdacko nahrat timto zpusobem nelze.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    4

    díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Ovšem otázka je, zda je ta lokalizace v tom přímo nacpaná... Např. ipaqa s lokalizací cz od sunnysoftu flashnout novou eng romkou šlo bez problémů (s tím, že potom byla v eng).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Nemecka lokalizace existuje primo jako jazykova mutace operacni systemu.

    Lokalizace od Sunnysoftu ktera se pouziva pro "pocesteni" OS je add-on ktery se instaluje do anglickeho systemü a tudiz pro upgrade utilitu je takovy ipaq stale ENG, i kdyz aktualne "mluvi" cesky.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    Zdravim
    Nevim jestli je to co potřebuješ. Ale našel sem tohle je v EN jazyce.
    Jak nainstalovat jinou ROM do HP iPAQ h2200 series

    Kód:
    http://www.darmanin.net/change-ipaq2200-language.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    4

    jde mi o to,abych na něj dostal českou lokalizaci,všude se tu píše,že jde jen na system s eng MUI a že mu nějak ta němčina nevoní.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    4

    to Svobi.....díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Skus si sehnat anglickou ROMku a flashnout ju tam...

    Nebo zajdi do sunnysoftu jestli nemaj lokalizaci českou (abych řek pravdu zbytečně to zpomalí PDA ( )

    Nejlepe by sedla ta anglická ROM!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. 2210 a compact flash
    Od Hynek Berka v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-02-2007, 20:27
  2. Oprava mrtvolek po špatné FLASH, popis vývodů EXTENSION konektoru IPAQu 3630.
    Od Albedo_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 21:06
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 06:49
  4. Gumove prouzky u iPAQu 2210
    Od tjf_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-11-2004, 07:06
  5. nabíjanie ipaqu 2210
    Od wolodaw v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-08-2004, 22:24