Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jak kopirovat z PPC do PC?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    mozna ze jsem nejaka lama nebo to nejde jenom me ale proste vzdy kdyz kopiruju soubor z PPC treba na plochu tak to ukazuje vsechno v poho ze kopiruje jenze se tam nic nenakopiruje a musim to delat pres ctecku karet, zato kdyz kopiruju do PPC neco je to tam, vim ze se to nejak prekodovava ale proc kdyz to kopiruju z PPC do PC nemuze prekodovat zpet? takze otazka je: vi nekdo jak na kopirovani z PPC do PC prosim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    pokud to mas na karte tak je moznost to pripojit pomoci wm5torage jako flash disk..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    No a nebo pomoci pluginu do totalcomanderu, pokud ho pouzivas.. moje pda se po pripojeni a spojeni s AS ukaze jako dalsi sit. Je to parada. Ovsem proc to nefunguje pres pruzkumnik.. Nevim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    0

    Pluginu? ten plugin v TCMD uz je nebo se musi doinstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Pro upresneni, plugin do Total Commandera na desktopu. Najdes ho na home page total commandera. Uz to tu bylo nekolikrat.

    xhladi07: V pruzkumnikovi to neni, protoze to je plugin jen ciste do TC, ne do systemu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    to Tech: Presne jak rika Saman

    to Saman: Myslel sem jako v pruzkumniku na desktpu, ktery se otevre pri kliknuti na ikonu prozkoumat v AS..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    0

    Tak to WM5torage nefunguje - prej mam zaply aplikace na karte i kdyz tam nic neni, zkusil jsem pritom i na PPC a PC vypnout AC a nic nejde...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Z toho si nic nedelej.. ME to taky nikdy neslo.. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Aha, jasne, doslo mi jax to myslel..
    To WM5Storage by melo fungovat cerstve po SR, ovsem pokud na karte nemate today-pluginy nebo neco co se spousti po spusteni..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nelze mi kopírovat z wordu do PDA
    Od padrinos v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-11-2005, 22:53
  2. Nejde kopirovat a instalovat .cab soubory
    Od Josef Svoboda_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-03-2005, 09:06
  3. Cim rychlejsie kopirovat subory do PDA
    Od v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-03-2003, 23:32