Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: WM2003 a vzdálený přístup

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    1

    Dobry den, snazim se najit nejakou sluzbu pro vzdaleny pristup k PC s WIN XP. Neco jako Terminal services. Pokud o necem vite, nebo mate nejakej zkusenosti tak prosim napiste. Jinak take me zajima, zda je mozno pro takovouto sluzbu vyuzit plne rozliseni Toshiby e800. Docela by to zprijemnilo praci...
    Moc dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Přístup možný je a to pomocí programu Terminal Services Client (klasickej terminál klient), který je součástí všech PDA s WM2003. Připojení na WinXP je v pohodě ovšem musí to být WinXP Professional nebo Server. Na WinXP Home to nepojede, neboť ty neumožňují nastavení vzdáleného přístupu. Toshibu e800 jsem neměl tu čest držet v ruce ale i tak si myslím, že větší rozlišení asi možné nebude s terminálem ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    K čemu všemu se dá tenhle vzdál. přístup využít? Dalo by se s tím přistupovat na vzdál. plochu XP, na kterou se normálně přistupuje z jinýho PC s XP?

    A jde to jen z WM 2003 nebo i z PPC 2002?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od adamekma
    ...Dalo by se s tím přistupovat na vzdál. plochu XP, na kterou se normálně přistupuje z jinýho PC s XP?
    Ano dalo a na WM2003 to funguje spolehlivě ... Ovšem v WM2002 jsem to nezkoušel ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Muzes mi k tomu napsat neco blizsiho, jak konkretne to rozchodit?

    Bracha pouziva vzdal.plochu XP z PC a natolik se mu to zalibilo, ze by si kvuli tomu asi poridil PDA (Looxe), kdyz by to z nej chodilo.
    Na tom novym Looxu by uz mel WM2003, takze by to v pohode slo, ale pokud by to PPC 2002 zvladly, asi by to chtelo nejdriv vyzkouset z myho Looxe

    dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Zkousel jsem se na tu plochu pripojit, zadal jsem nazev serveru stejne jako ve stolnich oknech, ale nepripojim se (pise ze ten nazev serveru je spatnej)

    - delam to spatne (tj. zadava se to v jinym tvaru nez na PC)
    nebo se to na WM2003 dela presne jako ve win XP (coz by znamenalo ze PPC2002 to neumi) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Jak se připojuješ? Přes BT, Wi-Fi, LAN síťovku? Vyzkoušej tenhle postup, pokud se připojuješ přes Bluetooth...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od eXEden
    Jak se připojuješ? Přes BT, Wi-Fi, LAN síťovku? Vyzkoušej tenhle postup, pokud se připojuješ přes Bluetooth...
    Ted si nejsem jistej jestli si rozumime... pres BT se pripojuju jenom k mobilu a GPRS (coz by na to snad nemelo mit vliv?) , ten PC je trvale pripojenej k netu... takze k tomu PC se pripojuju pres net
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od adamekma
    Ted si nejsem jistej jestli si rozumime... pres BT se pripojuju jenom k mobilu a GPRS (coz by na to snad nemelo mit vliv?) , ten PC je trvale pripojenej k netu... takze k tomu PC se pripojuju pres net
    Aha ... a ping z PDA na to PC funguje bez problémů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    255

    Citace Původně odesláno od eXEden
    Citace Původně odesláno od adamekma
    Ted si nejsem jistej jestli si rozumime... pres BT se pripojuju jenom k mobilu a GPRS (coz by na to snad nemelo mit vliv?) , ten PC je trvale pripojenej k netu... takze k tomu PC se pripojuju pres net
    Aha ... a ping z PDA na to PC funguje bez problémů?
    a ten ping se dela jak? (do siti vubec nevidim ops: )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Můžeš zkusit např. vxUtil
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM6 Vario--vzdálený přístup
    Od kubicek123 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-05-2007, 11:33
  2. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-05-2005, 10:27
  3. Porovnání výkonu WM2003 a WM2003 Second edition
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-10-2004, 08:29