Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Prehravani filmu.

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Mam nasledujici problem.
    Pokud se pokusim prehrat jakykoliv film tak se obevi jen zelena obrazovka nebo dojde k zatuhnuti TREA.To vse v CorePlayer.Ve WM se jen nahlasi nejaka chyba .Nevite co stim ?.Zkousel sem i TCPM a je to to same.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Záleží čím převádíš filmy a do jakého formátu.Já je dělám přes Spb DVD a nebo přes Clone DVD mobile a krásně celé DVD mi jede.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Ten samy film mi na Miu A701 bez problemu jede a je tam stejna instalace CorePlayer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Vis, jaky procesor je v Miu A701 a jaky v Treu 750v?

    520MHz Intel neoptimalizovany film zvladne, 200MHz OMAP ani omylem. Tot cele.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    120

    Nechci ti do toho kecat, ale Treo má 300MHz Samsung, což sice samo o sobě není žádná sláva, ale má taky grafický akcelerátor od ATI. Jelikož předpokládám, že video je už převedené, tak budeš mít pravděpodobně nastavený špatný výstup v CorePlayeru nebo TCPMP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Tak tak Treo má 300 Mhz a převedený film jede OKI a to ho přehrávám v Media playeru a to jsem jen instl codek z Smartmovie Mp4 a XVid (pro jistotu přehrávání těchto formátů)a to konvertuji na Windows Media Video - 25fps ,rozmer obrazovky 240x240 jak má Treo, poměr stran 4:3 a to v programu Spb DVD film jede bez problémů.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Valheru
    Mam nasledujici problem.
    Pokud se pokusim prehrat jakykoliv film tak se obevi jen zelena obrazovka nebo dojde k zatuhnuti TREA.To vse v CorePlayer.Ve WM se jen nahlasi nejaka chyba .Nevite co stim ?.Zkousel sem i TCPM a je to to same.

    Mel jsem stejny problem..je to nastavenim coreplayeru..musis v nastaveni coreplayeru v zalozce VIDEO prepnout z ATI na druhou nebo treti polozku od spodu ted u sebe nemam treo tak ti to presne nereknu..
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Co používáte pro uložení filmů atd..
    Od Baltazarek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-02-2009, 23:05
  2. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 16:25
  3. Akce jak z US filmu
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 14:53