Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 13 PrvníPrvní ... 3111213
Zobrazené výsledky: 181 až 190 z 190

Téma: GPS a tvorba map

  1. #181
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    18

    Právě jsem se pokoušel zaznamenat část Jizerských hor z mapy.cz a potvrzuji, co psal gam - zřejmě se úmyslně generují chyby v posunu, protože BitmapCombine všechny nasnímané obrazovky nedokaže správně navázat a u všech spojů je drobná odchylka...

    Takže, pokud by šlo dodělat do nové verze rozpoznávání obrazu pro bezchybné navazování, nemělo by to chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    2

    Asi po roce jsem si rekl, ze zverejnim muj program pro stahovani map z mapy.cz.
    Program stahne mapu, provede konverzi pro GPSDash a mapu okalibruje. Vsechno na par kliku.
    Kód:
    http://mapdownloader.webnode.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    3

    Zdar, nevíte čím by šlo stahovat mapy z http://kontaminace.cenia.cz/NIKM_4.swf ,mám namysli něco jako pro mapy.cz WebMapSaver. Díky za Vaše postřehy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    30

    WBMS to zvládá. V čem máš problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Utilita se překvapivě ještě používá , dnes mě oslovil jeden člověk, jestli by nešel udělat fix na nové mapy seznamu (vyhazují javascript error). Tady je nová verze, která alerty zahazuje a snímání zdá se funguje normálně i bez toho.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186

    vkb vkb je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    37

    Ahoj, pokud zadam do okna URL WebMapSaver.exe adresu

    http://kontaminace.cenia.cz/NIKM_4.swf, nacte se jen blede modra plocha.
    http://kontaminace.cenia.cz/NIKM_4.swf zadana do vyhledavace mapu take nezobrazi.
    http://kontaminace.cenia.cz mapu zobrazi.
    Co delam spatne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    Nejspíš se ten jejich flash nemůže pouštět přímo, ale musí být uvnitř té stránky (to třetí URI). WMS to zobrazuje stejně jako prohlížeč, stačí mít nainstalovaný flash plugin pro IE (jeho jádro se používá).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188

    vkb vkb je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    37

    Tak mi to uz beha,
    Asi to nemam ale spravne nastaveno, neb obrazky se castecne prekryvaji.
    Spojeno v Photoshopu v celek.

    Pokud se pouzije BitmapCombine.exe, vadi prekryvani obrazku? Nebo se to "srovna"?
    Nemohu zkusit, nemam .NET framework.
    vkb
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3

    BitmapCombine to jen "tupě" spojí, takže zdrojové obrázky se nesmí překrývat, musí navazovat. Zkus si pohrát s nastavením snímání, dát tam větší pauzy a více kroků při posunu (aby ten posun byl plynulejší), nejdřív to odladit na menší oblasti (2x2) a hlavně vůbec nesahat na myš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190

    vkb vkb je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    37

    OK, zkusim si s tim pohrat, az bude prset.
    Ja sel naopak, protoze pouzivam u PC 2 monitory, opacnou cestou.
    Velke obrazy a rucni spojeni v Photoshopu.
    S pauzami a s posunem jsem experimentoval, ale radsi jsem se zeptal.
    Vypada to, ze posuny byly v vertikalnim smeru zcela nahodne. Horizontalne snad dobre.
    Mozna zalezi i na rychlosti prenosu.

    ---------- Doplněno v 13:07 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 13:06 ----------

    OK, zkusim si s tim pohrat, az bude prset.
    Ja sel naopak, protoze pouzivam u PC 2 (2048 x 512)monitory, opacnou cestou.
    Velke obrazy a rucni spojeni v Photoshopu.
    S pauzami a s posunem jsem experimentoval, ale radsi jsem se zeptal.
    Vypada to, ze posuny byly v vertikalnim smeru zcela nahodne. Horizontalne snad dobre.
    Mozna zalezi i na rychlosti prenosu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 13 PrvníPrvní ... 3111213

Podobná témata

  1. Tvorba PDF v WM
    Od gm_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-07-2010, 06:21
  2. tvorba tematek
    Od lazaruslong v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 17:35
  3. Tvorba aplikaci
    Od Nitr0_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 16:18
  4. Tvorba TSK ??
    Od webelite v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-08-2005, 00:45
  5. Tvorba e-knih (*.doc)
    Od Krcma_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-02-2003, 13:15