nemám moc zkušeností, koupil jsem si Artemise, uvažuji o koupi mapy, chtěl bych mapu Čr, můžete mi poradit jakou si mam koupit...chtěl bych s hlasovou navigací...předem děkuji
nemám moc zkušeností, koupil jsem si Artemise, uvažuji o koupi mapy, chtěl bych mapu Čr, můžete mi poradit jakou si mam koupit...chtěl bych s hlasovou navigací...předem děkuji
TomTom nebo iGO, kazde ma neco do sebe, procti si diskuze o nich a na netu jsou urcite i recenze.
Tak tak, mně rozhodně víc vyhovuje Tomtom, na Igo jsem si nemohl zvyknout (hrozná hlasová navigace, vypadávající signál), ale spoustě lidí zase vyhovuje víc.
děkuji pánové
teda u iGO se mi nezda hlasova navigace tak priserna a se signalem opravdu problem nemam, dokonce se mi zda ze uz dokaze prepocitavat trasu normalne, oproti tomu jake to bylo drive. celkove ta najnovejsi verze ma hodne vychytavek, ale nenajezil sem s ni toho tolik. ale jedna vec se mi libi hodne, moznost zmeny trasy(nejrychlejsi, nejkratsi apod ) v prubehu navigace, ne jen pri pocatecnim vypocitavani