Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Treo 750 a zobrazování E nebo G

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Další dotaz :neví-li někdo proč Treo nezobrazuje v ikoně vedle hodin čím je připojen jestli Edge nebo Gprs ???

    Pokud podle návodu z jineho webu přídam do registru tyto hodnoty : HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL\EnableDifferGprsEdgeIcon = 1 (DWORD decimálně)
    Původní hodnota: 0
    jelikož tam nejsou - nic se neděje stále G,a na HTC co leží vedle Trea ukazuje E (stejný operátor)
    Treo si celkem chválím ale v některých maličkostech mě .......
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    A proc by Te melo stvat konkretne tim ze nezobrazuje "E"? Nevim jak pro ostatni ale pro mne to az tak podstatne neni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    A proc by Te melo stvat konkretne tim ze nezobrazuje "E"? Nevim jak pro ostatni ale pro mne to az tak podstatne neni.
    Co dodat rostě žádám radu jak ,ne jestli to někomu vadí nebo ne.Není to podstatné ale proč na stejných widlích to jde a u Trea ne.Prostě mam košilu a chybí mi knoflík.
    Jinak díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nepleteš si to s U? Mě to stejně jako Universal ukazuje G nebo U. S Éčkem zkušenost nemám - buď ho tedy Tréo skutečně nezobrazuje nebo jsem se zatím do éčkové oblasti eurotelího království nedostal. :? Ovšem k těmto indikátorům, stejně jako k těm ukazující sílu signálu jsem tak trochu skeptický. Někdy je signál 0, logo operátora zmizí a volám a někdy signál i logo je, a můžu volat tak do lesa. A je fuk, zda jde o komunikátor nebo mobil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    UNIVERSAL "E" nezobrazuje, protože nepodporuje EDGE. Když jsem měl VARIO s TM romkou, tak podobnou úpravou v registrech šlo nastavit, že při využívání GPRS ukazovalo "G" a při EDGE " E". Mně se to líbilo, bylo vidět, kde je jak pokrytí. U TREA bych to chtěl taky. Např. E-TEN X500 to umí "už z krámu", bez úpravy v registrech. A tak to má být, protože tak je to správné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Mám podobnou zkušenost - nastavil jsem si v registrech zobrazování E místo G v oblastech pokrytých EGPRS, ale nic se nezměnilo. A to bydlím v Ostravě, a tady by Vodafone měl mít EGPRS zprovozněno...

    Jinak EDGE je obecný název a zahrnuje EGPRS i ECSD (tedy paketové spojení i přepojovaný okruh, tedy "korunky za data" i "korunky za čas"). To jen k názvosloví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Já jsem na MDA Compact II upravil registry a ukazuje to krásně G nebo E
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Možná že to byla ranní mlha nebo zalepené oči, ale při cestě vlakem z Kladna do Prahy jsem někde v úseku Unhošť Jeneč ztratil signál. G zmizelo a když signál naskočil, tak se tam na krátký okamžik objevilo E, pak na chvíli G a pak už U. Tak nevím :?
    A už se na WM6 někomu objevuje H?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Ted jsem si "flashnul" zpet oficialni WM6-ky a jelikoz mam profil O2-Internet uz defaultne nastaveny,zkusil jsem pripojeni na net...ikona H se normalne zobrazila a pekne to HSDPA svisti (korunky bohuzel taky...data nonstop nemam,uz jsem ho smazal)
    Podotykam ze mam O2-Kartu(drive Go-Karta) asi na nich O2 HSDPA aktivoval take...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Můžu potvrdit, u oficiálního upgrade Palm Treo 750v na WM6 normálně funguje zobrazování ikonky E pro připojení přes EDGE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    22

    mne se objevuje G, E, 3G v idle
    pri pripojeni (se sipeckama) mam 3G a obcas to spadne (nebo stoupne?) na H (hsdpa)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    114

    Na Mnichovskym letišti mi ukazoval dokonce U. (Mám T-mobile)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od pxcz
    mne se objevuje G, E, 3G v idle
    pri pripojeni (se sipeckama) mam 3G a obcas to spadne (nebo stoupne?) na H (hsdpa)
    U me to samy, proste parada
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Česká ROM nebo čeština pro Treo Pro
    Od Falco_ce4you v sekci Palm
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-10-2010, 18:40
  2. Chybné zobrazování MMS
    Od Mildík_oldd v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-06-2010, 09:45
  3. Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 21:53
  4. Jak pripojit kabelovou GPS k IPAQ nebo Palm TREO - poradte
    Od Pavliii v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 23:37