Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: nastavení backlight X500 WM6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Po tom, co sem si udělal update na WM6 mi blbne podsvícení displeje při napájení z baterky. Vydrží svítit normálním jasem 5s, pak se přepne do úsporného režimu - jas na minimum. Když změním nastavení výdrže podsvícení, např. na 30s, tak je vše v poho dokud se PDA nevypne. Po dalším zapnutí mi zase svítí 5s a nastavení se změnilo na 1 min. Po nastavení jakékoliv hodnoty se nastavení přepne na 1min. Nevíte někdo v čem by mohl být problém?
    Děkuju. David
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Rad bych poradil, ale nevim jak. Zkousel jsi to i po HRku?
    Me osobne toto funguje dobre.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Jak jsi prosim te som.dav dopadl s tim HR. Po nem to je OK ci stale nebylo? Dela me to to same a jeste navic baterie stale na 100%. Pokud Ti takto blblo podsviceni, ukazatel stavu baterie jsi mel OK = ukazoval spravne hodnoty - ne jako me stale 100%?
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Po HR už bylo vše OK, ale jakmile sem si nahrál zpět zálohu (adresář, kalendář, nastavení ...), tak už bylo zase vše při starém. Takže je evidentně problém v nějakém nastavení, který si navíc i uloží do backapu. Do zálohy sem si pak dal jen kontakty a kalendář a po zpětném nahrání to bylo OK. Momentálně sem bez přístroje - je na reklamaci, protože mi nejspíš odešel přední reprák viz.: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=23334
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Diky za odpoved... minimalne zajimavou. Ja si take myslim ze problem bude v backupu... i kdyz to zni opravdu divne. Mesic me to jede se vsim vsudy, jednou si prenastavim backup na jiny pocet a cas a finito.
    Muze se k tomuto vyjadrit nekdo z E-Tenu? Je tam alespon snaha overit zda backup nedela tuto neplechu, nebo to je jen shoda blbych nahod...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Zrovna jsem to napsal sem.

    Cituji: A nemas nahodou v podsviceni na treti zalozce (Backlight Level) zaskrtnuto "Auto-adjust backlight by idle time"? Me toto delalo problem i s TTN. pokud jsem mel povoleno, vypinalo mi to pri nav. podsviceni po asi minute a pri normalni praci po par sekundach netuknuti na displej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Nemam. Tato "vychytavka" mi neprisla nejak uzitecna... kdyz na tom nedelam tak at se podsviceni uplne vypne. Nikdy jsem ji nezaskrtnul.
    Nastaveni jsem mel:
    Na baterku podsviceni: 30sek / vypnuti 1 minuta
    Na napajeni: 1 minuta / 3 minuty (nebo podobne)

    BTW... co ten odkaz "sem"? To je brnenska prehrada - to ja znam, hlavne ohnostroje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Sorry, uz jsem ten odkaz orpavil... ops:

    Jestli to nepomohlo tak nevim cim jinym by to mohlo byt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    Nic se nedeje - stane se...
    Kdybych tak mel cas, tak si s tim aj pohraju (hlavne s backupem) a pokusil bych se zjistit cim to... Ale nemam na to, momentalne ani nervy. Holt budu co mozna nejvic opatrnej s tim backupem (pri mem stesti to nakonec bude delat neco uplne jineho) a budu doufat ze se obevi najaka zaplata. Diky i tak. Cau.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. X500+ nastavení GPRS
    Od Eso_Rimmer_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 14:46
  2. nastaveni x500 gps
    Od vosouspadlo_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-10-2007, 18:23
  3. gps nastaveni pro x500+......
    Od tomas789 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 12:15
  4. X500+ a nastavení MMS a GPRS
    Od w1z1 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 22:41
  5. nastavení OziExploreruCE v X500
    Od Sady_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-05-2007, 23:16