jistě již hodně z vás zkoušelo ukuchtit ROMku na http://lumpistefan.dyndns.org/... Nezdá se vám,že obsahuje pár programů,jež jsou nefunkční? Vařil jsem tam už tak 15 ROMek,ale pokaždý když jsem si vybral Winamp,divX player,nebo některé hry,jež nabízejí,nikdy z toho nic pak v MDáčku nefungovalo..( Naopak dobře funguje ICQ,batmemtime,T-agenda,ladička,stopky a Pocket TV... jenže ta je v nabídce naprosto zbytečně! A víte proč? Protože ta verze jež tam je,je již zastaralá a při pokusu registrovat jí na oficiálních stránkách Pocket TV,(což mimochodem musíte,jinak vám po 7mi dnech vyprší licence,a TV přestane fungovat..)vám to vyplivne hlášku: vaše TV je již zastaralá,stahněte si novou,nebo vám ten aktivační klíč nepošlem! takže se pak opět neubrání te si ji stáhnout a hodit si jí na kartu..
( Takže jste jí při vaření ROMky zaškrtávali zbytečně,akorát vám tam te´d zbytečně zabírá místo... Takže si na to dejte pozor.
Jo a bu´dte trpělivý při vařění,vařte to extrémně pomalu,program po programu,a vyhnete se té hlášce,že systém je momentálně zaneprázdněn a že to máte zkusit za 20sekund..
) To když se vám zobrazí,raději se úplně odhlašte,a přihlšte,a začněte vařit znovu! Na potřetí se to už většinou chytne a ROMka se dle mých zkušeností uvaří klidně i za 5 minut a je připravena ke ztažení. Věřte,že s trpělivostí opravdu dojdete nejdál.. Takovejch šedivejch vlasů mi přibylo,než jsem na to přišel.. Tak držim všem palce!