Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: nová německá kuchyň

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    jistě již hodně z vás zkoušelo ukuchtit ROMku na http://lumpistefan.dyndns.org/... Nezdá se vám,že obsahuje pár programů,jež jsou nefunkční? Vařil jsem tam už tak 15 ROMek,ale pokaždý když jsem si vybral Winamp,divX player,nebo některé hry,jež nabízejí,nikdy z toho nic pak v MDáčku nefungovalo..( Naopak dobře funguje ICQ,batmemtime,T-agenda,ladička,stopky a Pocket TV... jenže ta je v nabídce naprosto zbytečně! A víte proč? Protože ta verze jež tam je,je již zastaralá a při pokusu registrovat jí na oficiálních stránkách Pocket TV,(což mimochodem musíte,jinak vám po 7mi dnech vyprší licence,a TV přestane fungovat..)vám to vyplivne hlášku: vaše TV je již zastaralá,stahněte si novou,nebo vám ten aktivační klíč nepošlem! takže se pak opět neubrání te si ji stáhnout a hodit si jí na kartu..( Takže jste jí při vaření ROMky zaškrtávali zbytečně,akorát vám tam te´d zbytečně zabírá místo... Takže si na to dejte pozor. Jo a bu´dte trpělivý při vařění,vařte to extrémně pomalu,program po programu,a vyhnete se té hlášce,že systém je momentálně zaneprázdněn a že to máte zkusit za 20sekund..) To když se vám zobrazí,raději se úplně odhlašte,a přihlšte,a začněte vařit znovu! Na potřetí se to už většinou chytne a ROMka se dle mých zkušeností uvaří klidně i za 5 minut a je připravena ke ztažení. Věřte,že s trpělivostí opravdu dojdete nejdál.. Takovejch šedivejch vlasů mi přibylo,než jsem na to přišel.. Tak držim všem palce!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    No, mám podobný zkušenosti ... :-) Ale nakonec se mi podařilo uvařit ROM přesně k obrazu svému. Všechno funguje a je stabilní. Tak přeju všem stejné štěstí ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    a podarilo se ti to uvarit i s funkcnim winampem,a funkcni hrou chess ? ja jsem tam tedka taky pred par okamziky uvaril 4.01.00 a tvari se ze vse funguje,jenze jsem musel vynechat vsechny ty programy o nichz vim,ze mi nechodej.. a jak jsi na tom s tim prdicim reprackem?..,(viz vedlajsi diskuse) Mas preci A 30.09...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    WinAmp ani Chess jsem neinstaloval ... :-) Repráček mi taky občas pozlobí, ale co se dá dělat ... Tu ROMku od T-Mobile prostě nechci ... Hlavně jsem už línej cokoli vařit, protože i když si uděláš zálohu a pak jí nahraješ, tak se to nějak zmrší .... Takže zůstanu věrný A.30.09 dokud nepřijde něco úžasnějšího. Akorát se obávám, že se toho jen tak nedočkáme, protože je MDA už lehce out .... A už vůbec si nemyslím, že by s tím třeba něco udělal CZ T-Mobile .... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    to mas asi pravdu.. pristup t-mobilu a ted uz i eurotelu(viz ROMka u Dataphonu 2) je desnej. Jde jim jen o to nalakat k sobe co nejvic lidi,donutit je koupit si drahy telefony,a pak uz se tebou neminej zabivat.. zvlast kdyz mas vic jak rok starej telefon.. A ja si tu MDA2 just nekoupim,dokud nebudou nuceni snizit cenu pod 15000,videl bych to tak nekdy o prazdninach..mozna..:? Mas prosim s tou 4.01.00 nejake spatne zkusenosti,o kterych bych mel vedet?.. slibil jsem si,ze si dnes definitivne uz neco flashnu,a necham to tam nastalo!!! tak ze bych treba byl nakonec nucen smirit se s tou A30.09..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Citace Původně odesláno od xp
    to mas asi pravdu.. pristup t-mobilu a ted uz i eurotelu(viz ROMka u Dataphonu 2) je desnej. Jde jim jen o to nalakat k sobe co nejvic lidi,donutit je koupit si drahy telefony,a pak uz se tebou neminej zabivat.. zvlast kdyz mas vic jak rok starej telefon.. A ja si tu MDA2 just nekoupim,dokud nebudou nuceni snizit cenu pod 15000,videl bych to tak nekdy o prazdninach..mozna..:? Mas prosim s tou 4.01.00 nejake spatne zkusenosti,o kterych bych mel vedet?.. slibil jsem si,ze si dnes definitivne uz neco flashnu,a necham to tam nastalo!!! tak ze bych treba byl nakonec nucen smirit se s tou A30.09..
    Rekl bych, ze MDA1 je cenove nejuzasnejsi zarizeni, ktere se na trhu da vubec sehnat. Nova je za 12000, ja v bazaru kupoval druhou za 7000 (!) a zatim beha jak hodinky.
    Az bude MDA2 v cene tech 12-15t, tak do Ni take jdu. Nevi nekdo, jake jsou ceny mda2 na zapad od nas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    No hlavně mě tam štvou ty věci od T-mobilu .... Absolutně je nevyužiju a nepřipadaj mi ani úplně funkční .... To volný místo, který to zabírá se dá využít efektivněji .... A na A.30.09 se mi líbí to ladění do modra ... :-) Každá ROM má svý pro a proti, ale já už se rozhod ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    já jsem si to mysel.. Ale naštěstí se ty věci od T-mobile daj vypnout..A ten soft navíc,jako je prohlížeč PDF a Power point prezentací využiju aspoň v práci a nezabírají mi zbytečně místo na kartě,zvlašť Acrobat reader for PPC má asi 4MB! na kartě,a ten v té ROMce jen asi 0,1MB!! A ten prohlížeč Powerpointu od T-mobilu sice nepodporuje 12bitový barvy,ale narozdíl od Pocket slide show umí zobrazit prezentace bez konverze do PPC přes active sincu..) Takže ti někdo pošle prezentaci v powerpointu,a ty můžeš rovnou prohlížet.. to v Pocket slide show nelze.. ( Nejdřív musí člověk vše přetáhnout přes kolíbku tam a zpátky,a teprve pak prohlíží... I když tz 12bitové barvy jsou pak skvělé.. Pokud jde o ceny MDA2 v Německu,na burzách se prý dají sehnat i za 16000 nová!) Což je skvělá cena,na druhou stranu,českej T-mobile narval češtinu(narozdíl od Eurotelu.. ) přímo do Flashe!!! Což pro mne znamená jasnou volbu.. Jen aby snížily cenu,nebo aby se konečně začaly MDA2 oběvovat v bazarech.. Což jsem teda neviděl ani jedno.. Divný,asi je fakt tak úžasný,že se ho zatim nikdo nechce zbavovat Pokud jde o ten nejůžasnější stroj na trhu za nej prachy,tedy MDA1..,máš 100% pravdu!! Doposud neexistuje žádná Nokie,ani Sony Erik jež by MDA1 překonal.. A pokud vezmu v potaz P900,jsem trochu na pochybách,jestli by to byl přístroj o něž stojím.. Skoro žádná možnost dohrávání aplikací,operační systém symbian,otřesnej vzhled... Nepoužitelnej foták.. To raději stále MDA1 s 2003 a velkou kartou na stovky MP3.. mimochodem,před časem jsem prodal discmana,a nelituji toho,MDáčko ho skvěle zastoupí,a dokonce vydrží hrát na 1 nabití i 9hodin vkuse!!! K tomu Koss Porta Pro a neni co řešit. Snad jen to,jak ho co nejdřív vyměnit za MDA2..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    PS: OMLOUVÁM SE VŠEM ČTENÁŘŮM ZA PRAVOPISNÉ CHYBY V TEXTU JEŽ DĚLÁM..PÍŠU TAKHLE BLBĚ VŽDY KDYŽ PÍŠU NĚCO VE SPĚCHU..:? ČUS
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Citace Původně odesláno od xp
    K tomu Koss Porta Pro a neni co řešit. Snad jen to,jak ho co nejdřív vyměnit za MDA2..
    Mas vyupgradovane h-f od alcatelu [dle xda-dev.], nebo pres konverzi jacku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ani jedno. Donedávna jsem používal hands free sadu k Mdáčku,u níž jsem za mikrofonem,směrem ke sluchátkům ušmikl kabel právě s těma špuntama,a připájel tam samičku od 3,5 jacka.. k dostání za cca 30kč.. Takže jsem si k tomu mohl připojit jakákoliv sluchátka. Jenže mne za čas začala obtěžovat ta délka kabelu připojených sluchátek jež přebývá.. Tak jsem se rozhodl vzít moje milované Kossy,zkrátit jim kabel a napájet nového 3,5 jacka samečka.. No fuj!) Po čase se mi zničil jack 2,5 od toho Mda handsfree.. Mam doma ještě jednu náhradní od XDáčka,jenže jsem se rozhodl ji už neničit,je moc hezká a povedená a špunty u ní hrají mnohem lépe než u té jež dodával T-mobile s Mdáčkem.. Koupil jsem si handsfree Nokia,s takovým tim kolíkem s mikrofonem,přepojil pomocí měřáku dráty tak,aby to fungovalo na Mdáčku,a rovnou do toho napájel i ty Kossy. Nemůžu je tedy teď už používat u jiného zařízení,jenže ja jiné zařízení ani nemam,takže.. A na poslech doma k věži mam stejně studiová sluchadla od Senheisseru,jež hrají ještě dvakrát tak líp než Koss Porta Pro.. Mimochodem,také vytuningovaná..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Já bych taky prodal diskmana a nelitoval bych toho, kdyby mělo mda II nějakej lidskej vstup a ne mikro jack, kterej je navíc zapuštěnej tak, že se tam žádná redukce nevejde :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    no vždyt ma stejný konektor jako Mda1,ne? tak co je za problem?) Stačí upravit dodávanou handsfree,tedy zničit ji,ustříhnout sluchátka a dát tam tu 3,5 jacka,nebo koupit tu od Alcatela,nebo Nokie,nebo ustříhnout konektor na sluchátkách,a koupit ten "nelidskej" konektor a připájet ho tam,nebo i existuje i spousta jinejch možností,dokonce existují elektro firmy,jež vyrábějí konektory i kabely na zakázku..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Nevi nekdo z kucharu o webu kde se da varit na jine PDA nez MDA ?

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    37

    Tak to by mne také zajimalo. Na Palm m515 jsem měl svou upravenou ROMku, bylo to fajn. S gustem bych ze svého Acer n10 vyházel některé věci od MS a nahradil je přímo v ROM něčim užitečnějším
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Loox 420 dovezen z Německa a co teď...?
    Od Pacey v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-08-2005, 09:51
  2. MDA3 a nemecka podpora
    Od kidoolb v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-02-2005, 11:20
  3. Kuchyň pro XDA I-počeštěná a rychlejší než Lumpi
    Od danieldavid v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 22-06-2004, 12:38
  4. SmartPhone z Nemecka
    Od v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2003, 09:19