Som začiatočník pls ako urobím ten screen? skúsil by som tú chybu zopakovať.Původně odesláno od oltcit
Som začiatočník pls ako urobím ten screen? skúsil by som tú chybu zopakovať.Původně odesláno od oltcit
Zacitoval som sam seba , abysom sa vratil k problemu . Problem sa totiz vyriesil , a to tym , ze som nahral najnovsiu mapu Slovenska 2007.07 :yes: . Uz to planuje v pohode po dialnici tak ako ma . Zistil som kopec upresneni v Kosiciach , takze prechod na novu mapu mozem len doporucit .Původně odesláno od colin
Mam mensi problem. Okrem toho ze Igo pred BB naviguje na zidenie z dialnice a potom znovu sa na nu vrati v najnovsom update mapy konkretne Slovakia_2007.07_070815. Ale viac ma trapy ze mi neukazuje rychlostne limity. Aj vy mate obdobny problem s touto mapou?
Jen se zeptám Ty rychlostní limity na slovensku fungují korektně? U nás máš na dálnici třeba 80 a mezi panelákama 90.(
Nuz u nas to funguje dobre, sem tam neaka 40 nie je ale dialnice bez problemov dokonca aj 90 a 110 km znizenia ukazovalo korektne. Ale v tomto novom update mi to neukazuje.Původně odesláno od Marek_026