Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: problém s kopíróváním na kartu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    Při kopírování souboru z PC do PDA na SD kartu přes kabel a ActiveSync mi dojde kopírování (které je velmi pomalé) asi do pětiny a vrátí se na začátek kopírování, takže to tam nemůžu zkopírovat. Jedná se o cca 360MB soubor. Kde může být problem???
    předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    na tak velke soubory pouzivam radeji ctecku ,indikator kopirovani nekdy neukazuje spravne,takhle velky soubor se bude kopirovat alspon pul hodiny,zkus zkontrolovat datovy tok,treba kopirovani probiha uplne normalne jen indikator blbne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    13

    pro přenos z/do PC používám plugin do TotalCommanderu, funguje na 100%
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od iron side
    na tak velke soubory pouzivam radeji ctecku ,indikator kopirovani nekdy neukazuje spravne,takhle velky soubor se bude kopirovat alspon pul hodiny,zkus zkontrolovat datovy tok,treba kopirovani probiha uplne normalne jen indikator blbne.
    co ta čtečka vůbec je?To asi nebude software ale spíš hardware?kolik to asi stojí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od FandaS
    pro přenos z/do PC používám plugin do TotalCommanderu, funguje na 100%
    mohl bys mi napsat,kde ten plung můžu stáhnout?A napsat,jak se to použíá,total commander taky mám na PPC,ale nedovedu si představit,jak bych to mohl přes něj přetahovat.díy´ky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    plugin na Total Commander:
    najdes zde, pod WinCE:
    http://www.ghisler.com/plugins.htm#filesys

    primy link:
    http://ghisler.fileburst.com/fsplugins/wincefs.zip

    Az ten zip ulozis a v TTC otevres, sam se te zepta, jestli ho ma nainstalovat.
    Po uspesne instalaci se na PPC pripojis pres "Síťové okolí", ktere najdes pod oznacenim pevnych a jinych disku v PC nebo doporucuji v nastaveni zaskrtnout, ze chces videt listu s disky, pak je to posledni ikonka.
    A tam uz najdes "WinCE Device".

    Musis to mit ovsem drive sparovane pres Active Sync.

    btw: ano, ctecka je hardware, cca 300,- a je opravdu lepsi (rychlejsi) pro prenos velkych souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    čtečka pametových karet dle typu stoji cca 500,-
    Spoji se s PC pomocí USB kabelu,
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od carbik

    Az ten zip ulozis a v TTC otevres, sam se te zepta, jestli ho ma nainstalovat.
    Po uspesne instalaci se na PPC pripojis pres "Síťové okolí", ktere najdes pod oznacenim pevnych a jinych disku v PC nebo doporucuji v nastaveni zaskrtnout, ze chces videt listu s disky, pak je to posledni ikonka.
    A tam uz najdes "WinCE Device".

    Musis to mit ovsem drive sparovane pres Active Sync.
    soubor jse stáhnul a teď jsem nevěděl,kam ho mám vložit do PC nebo do PPC,každopádně se mi total commander ani v Pc ani v PPD nevyzval k žádné instalaci.A nepochopil jsem,co znamená Musis to mit ovsem drive sparovane pres Active Sync. asi jsem na to moc tupej
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    13

    takže jinak:

    1. soubor je pro PC
    2. odkaz je na zapakovej balík ZIP=> musíš ho někam rozbalit
    3. je tam soubor readme.txt, kde je návod, pokud vládneš číngliš nemusíš dál číst :-)
    4. soubor wincefs.wfx zkopíruješ do adresáře kde máč TC, nejlépe do složky Plugins, pokud ji tam máš
    5. v TC pustíš z horní lišty konfigurace -> nastavení. Tam najdeš volbu zásuvné moduly a dle koncovky souboru WFX bych vybral moduly souborových systémů WFX
    6. v okně dáš přidat, najdeš ten nakopírovaný soubor, vše potvrdíš OK a můžeš používat
    7. v síťovém okolí kde hledáš jiné počítače v síti ti přibude nová položka WinCE Device

    jak psa carbik, tka to jde jen když je funkční ActiveSync, tj vpravo dole ti svítí zelené kolečko bez vykřičníků a podobných značek

    to je vše. pokud ti to nepomůže kup si tu čtečku ;-)

    jinak aktuální ActiveSync je verze 4.5, ke stažení na stránkách MS
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    FandaS:
    díky za návod,je dobrý,ale tady je podrobnější:
    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=15
    Ale stejně,když chci přehrát 360Mb film do mého PDA(mio p350) přes TTC,tak se to stahuje rychlostí 15Kb/s (takže za nějakých 7 hodin to je
    takže stejně to vypadá na čtěčku,škoda
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    a ty titulky mi blbnou,nejdou některá písmena
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    13

    pokud návod máš, tak proč se ptáš, jak na to :?:

    jinak mi to z PC do PDA kopíruje 537 MB za 33 minut. Ano je to pomalé (asi problém USB1.1), ale dá se to, páč to nedělám denně - jinak bych tu čtečku už měl. Problém bude asi jinde než v tom pluginu.

    Na titulky si založ novej topic. Nebo použij google či jiný vyhledávač jako u zjištění instalace pluginu do TC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    35

    Mam SD kartu Transcend 4GB 150x. Kupil som si ku nej aj malu citacku od tej istej firmy. Otestoval som, ze zapis asi 1GB na kartu trva asi 2 minuty a citanie toho isteho (pri spaetnom kopirovani z karty na disk) trvalo asi 1 minutu. Slo vsak o 3 velke avi subory. Keby slo o tisic malych suborov, mozno by 1GB trvalo 5-10 minut. Ked pouzijes rychlu kartu a citacku, s ActiveSync cez USB1.1 sa to neda porovnat. Citacku dalej pouzivam na backup SD karty - cokolvek ine je podstatne pomalsie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od iron side
    čtečka pametových karet dle typu stoji cca 500,-
    Spoji se s PC pomocí USB kabelu,
    Tak to musí být nějaká super multi na sto typů karet. Já jsem koupil čtečku SD/MMC karet, která se zasune přímo do USB, za nějakých 150Kč.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problem s kopirovanim dat na SD kartu
    Od mavin_ce4you v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-04-2009, 09:52
  2. problem s prenosem velkych dat na SD kartu u MDA Compact
    Od lazaruslong v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-01-2006, 11:23