Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: mChat - icq - dotaz

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    56

    Zdravim mel bych par dotazu...

    1, nema nekdo nejaky Tip co vypnout v nastaveni mChatu pro usetreni par Kb ? nebo daji se nejak setrit ?

    2, na hlavni "zalozce" s kontakty je dole cislo xxx/xx co ta cisla znamenaji ? neni to nahodou pocitadlo Kb ? nebo dokazal by mi to nekdo vysvetlit ?

    3, co pouzivate na icq Vy ? z jakeho duvodu ? icq potrebuji velice casto tak bych si rad rozsiril obzory v klientech...

    za vsechny prispevky k tematu predem dekuji

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    no, je tu viac variant :
    Agile Messenger; Shape IM+; QIP PDA; ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    56

    ze jich je vic to vim... ale zkouset vsechno a u vsech nastavovat ruzne veci tak bych nedelal nic jineho... spis me zajimaji zkusenosti a proc se ten dany clovek rozhodl pro onen program... nebo jestli to nekdo ma odzkousene - at nepremejslim nad vymyslenym.... a atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    ad 3) na tohle tema se tu uz davno diskutuje, zkus pouzit vyhledavani
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    56

    vsak ad 3) tam je jen pro doplneni... spis me blize zajma program mChat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    56

    to nikdo nepouzivam mChat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    ano, já občas používám

    1) tip nemam
    2) momentalne se mi nechce připojit, takže nevím o jaká čísla jde
    3) ICQ jedu jako transport na Jabberu, takže mi k tomu mChat v pohodě dostačuje

    a jak jsem už psal o bodě 3 se tady již diskutuje v jiných tématech

    1 a 2 - je tady přímo diskuze na téma mChat, tak nevím, proč se nezeptáš tam
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Pro usetreni kb v mChatu bych treba vypnul nacitani kontaktu ze serveru.
    To xxx/yy je: xxx-kolik kb si prodatloval, yy-udrzovaci mod spojeni, posila packet po urcite dobe na server.
    Pouzivam IM+,sice je placeny,ale rychlejsi a mene narocny na RAM, neb mChat je dosti narocny na RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. mChat
    Od glogloman v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 166
    Poslední příspěvek: 27-04-2008, 16:51
  2. mChat problém
    Od Chiquita_CZ v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 11:47
  3. mChat - čeština
    Od glogloman v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 31-12-2006, 15:35
  4. mChat
    Od Rades_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-10-2006, 12:48
  5. Problem s mchat.
    Od skaj_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 19:10