Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Dotaz na programovani ve Visual studio 2005

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Kdyz chci vytvorit novy projekt, vyberu jako typ projektu "Pocket PC 2003" --> "Device Application". No a mne by zajimalo, zda tento typ aplikace bude fungovat i pro WM5, protoze vim, ze u nekterych aplikaci jsou problemy s kompatibilitou.
    Momentalne mam cihlu v servisu, takze nemuzu vyzkouset a kratim si cas programovanim. Nerad bych, kdybych neco naprogramoval a ono by to pak nejelo.
    Dekuji za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ve vetsine pripadu bude. Vyzkouset to lze v emulatoru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Dik za odpoved, ja se jdu dal ucit, mozna se tu objevi neco z me tvorby
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Ach jo, to je prusvih kdyz nekdo s programovanim ve VB zacina a ma predchozi zkusenosti s jinymi jazyky/vyvojovymi prostredimi... vubec nechapu, jak mam naprogramovat prechod z jednoho formu na druhy - budto mi ten predchozi zustane otevreny, nebo se zavrou oba kdyz z prvniho nactu druhy a prvni pak zavru pomoci
    Me.close()

    Nevi nekdo jak na to? Navody na netu ze me delaji totalniho kre*ena...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Pokud ten druhej form máš v tom prvnim jako lokální proměnnou, tak je po zavření formu zlikvidována, tj chcípne i ten druhej... nevím teď jak u VB, ale např. u C++ a snad i C# apod. se ten druhej form deklaruje s new; pak tam vydrží i po zavření (a u C++ ještě mnohem dýl :-DD)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    zax: Zalezi jaky mas flow aplikace. Ve vetsina pripadu mas jedno hlavni okno, ze kteryho oteviras dalsi. Takze to puvodni okno nemusis nutne zavirat, to novy ho prekreje..
    Nenapada me usecase, kdybych musel puvodni okno zavrit a misto nej zobrazit jiny, snad jen wizard, ale to se resi jinak..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    popis jak presne deklarujes otevreni noveho Formu.
    V C# se to dela jak uz tady bylo popsano:

    Form2 f = new Form2();
    f.show();
    //nebo jako dceriny dialog
    f.showdialog()

    tim mas zajisteno i to ze navzajme vidi sve promene!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    No, myslim, ze tohle tema se muze uzavrit, protoze, jak se zda, na programovani ve visual studiu jeste nemam z toho vseho nerozumim v podstate nicemu

    EDIT: Tak se aspon "pochlubim" svoji "nadupanou" kalkulackou - http://ppc.modifikace.com/calc.exe (da se spustit jak v ppc, tak i v pc )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MS Visual Studio 2005
    Od kanak v sekci Programování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-07-2009, 16:25
  2. Wifi cez Visual studio 2005
    Od minac.jan v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2008, 15:26