Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HTC VOX S710 a GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Prosim o radu a sdeleni,ktery typ navigace pouzit pro HTC VOX.
    TT5.2 MOBILE,ktery jsem pouzival na QTEK 8310 je ve VOX-u nefunkcni(WM6 OS).TT6 NAVIGATOR se sice rozjede,ale je urcen pro PDA ,v nastaveni pak schazi dotekovy display.IGO je take nefunkcni (neni podpora WM6).Dekuji za kazdou radu,hlavne overenou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    16

    TT6 by jet měl, ale oficialni verze (ta totiz obsahuje instalaci pro PDA, SmartPhone a Symbian)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    presne jak pise Janson, jen s tim rozdilem ze pujde urcite "sehnat" verze jen pro SmartPhone.

    Musis se na sveho Voxe zacit divat jako na SmartPhone a ne jako na PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám laický dotaz - jak funguje navigace na Voxu, když nemá GPS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Velice dobře, stačí nějakou tu GPS připojit přes Bluetooth..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Uvazoval som s nadsenim o S710 Vox - az do momentu, ked som si neprecital, ze nema dotykovy displej.
    Lahka otazka nemajitela Smartphone - da sa na VOXE pouzivat softver na navigaciu (opominiem otazku, aky a ci funguje ako ma), ak nema dotykovu vrstvu?

    Myslite, ze bude niekedy IGO fungovat aj na VOX-e?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Symbian je na tom s absenci dotykoveho displaye stejne a tomtom na nem bezi uz nakou tu dobu. Jinak se da sehnat nekde virtualni kurzor nebo co to je, tim se da vyresit absence dot displaye
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Citace Původně odesláno od Carabei
    Jinak se da sehnat nekde virtualni kurzor nebo co to je, tim se da vyresit absence dot displaye
    Dobra rada, vdaka! Trocha som zagoogloval a nasiel som takyto soft pre Virtual cursor: http://www.modaco.com/index.php?showtopic=238818

    V texte najdete aj link na demo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC S710 (Vox) - ROM
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-06-2010, 12:04
  2. S710 Vox
    Od blahi v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-12-2007, 12:28
  3. HTC S710
    Od evolva v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 11:59
  4. HTC S710 Vox
    Od Lasman_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-09-2007, 15:58
  5. HTC S710 Vox
    Od Nerv v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-09-2007, 12:38