Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Zmizelo celé nastaveni

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    Dobrý den ,
    vlastním HTC TyTN , mam ho asi 4 dny a ruzně si zkouším jeho funkce a nastavení . Podle jednoho navodu jsem se snažil nastavit připojeni k internetu , navod byl anglicky a tak sem si pro lepší srozumitelnost přepl i svuj PPC do angličtiny ale přes aplikaci InterWrite Pro tím že jsem vypl lokalizaci . Po resetu sem měl divnou položku start , zařízení jsem vypl a zapl a ted když najedu na položku nastavení tak vní nic nemam . vše zmizelo . Programy mi funguji dokonce i hra jako např Worms jede .. jen prostě nemužu totalně nic nastavit . Nevím co stím PPC mam poprve , děkuju za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    skus vo Windows\Start Menu spravit folder "Settings" ak tam nie je(nic v nom nema byt) pripadne "Nastaveni"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    No složku nastavení tam mám a nic vní není ... nějaky další tip ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    to je v pořádku že tamnic není. zkus start -> nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Netusite nekdo, jak downgradovat SPL? Uz nad tim sedim cele dopoledne a stale nic. V TyTNovi porad tvrdosijne trci 2.10 OliPro ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    tak skus spravit slozku "Settings"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    jo super hoši už to de diky moc ste mi pomohli , akorat furt nevim jak nastavit zpet češtinu :X sem lamka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od SiLHUZz
    jo super hoši už to de diky moc ste mi pomohli , akorat furt nevim jak nastavit zpet češtinu :X sem lamka
    Udělej znovu HR a češtinu tam potvrď. zeptá se to samo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak synchronizovat celé složky?
    Od Sajmon_ce4you v sekci Windows Mobile 6.5
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-08-2010, 23:43
  2. Zmizelo nastavení emailových účtů
    Od PetrB01 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-04-2010, 09:43
  3. Záloha celé ROM u MDA II ?
    Od Hlod v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 13:38