Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 94

Téma: Mobile Navigator 6 pro PNA Evolve X261

  1. #76
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    48

    Po spuštění Mobile Navigatoru 6 máte v pravém horním rohu oranžový symbol antény? Nebo tam není nic?
    Při prvním spuštění programu může načítání almanachu ze satelitů trvat i 6 minut, podle viditelnosti satelitů a kvality signálu.

  2. #77
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    BOHUŽEL TAM NENI



  3. #78
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    tak už mě to maká. děkuji všem co mi stím pomáhali. škoda jen, že u toho navigonu nejde zadávat cíl pomocí souřarnic jako u miomap.

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Solipso
    Ahoj všici,
    byl tu dotaz na rozchození TomToma na Evolve X261. S tím nebyl žádný problém, tomtom jede hned po nainstalování. Pokud ale někomu přijde užitečný návod, najde ho zde. Je to zase podrobná multimediální záležitost (jako miomap), heslo k archivu je x261 (a ne X261 :-) Přeji pěkné testování, zkušenosti uvítám.
    Tak TomTom na Evolve mi podle tohoto záslužného příspěvku nechodí.Mám stejný problém jaku tu byl řešen na začátku s nastavením GPS.V konfiguraci GPS se nahoře v pravo vedle nápisu UTC točí kolečko,ale skákavě a i takto se chová mapa.Takže jestli to někdo umí nastavit sem s tím.

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    7

    Ne, podle mých zkušeností TomTom na 90% X261 nejede. Je to zřejmě způsobeno rychlosti taktování CPU - na zařízeních s 300MHz samsungem jede, na 400 MHz procesoru skáče. Ta moje X261 byla zřejmě z první série s 300 MHz a proto na ní TomTom valil. Teď už ji nemám (hajzlové zlodějský! Aspoň jste mi měli ukrást i stojánek a nabíječku :-), takže to nemůžu ověřit.

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Solipso
    Ne, podle mých zkušeností TomTom na 90% X261 nejede. Je to zřejmě způsobeno rychlosti taktování CPU - na zařízeních s 300MHz samsungem jede, na 400 MHz procesoru skáče. Ta moje X261 byla zřejmě z první série s 300 MHz a proto na ní TomTom valil. Teď už ji nemám (hajzlové zlodějský! Aspoň jste mi měli ukrást i stojánek a nabíječku :-), takže to nemůžu ověřit.
    Někde jsem četl,že chodí s TomTomem 5.21. Tuto aplikaci se mi ale nedaří sehnat,takže to nemohu vyzkoušet.

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Urcite, TomTom 5.21 chodi na Evolve bez problemu. Doporucuji ale iGO My way 2006 Plus a jeho nastupce NavNGo iGO8, nebo MioMap.



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Ustas
    Urcite, TomTom 5.21 chodi na Evolve bez problemu. Doporucuji ale iGO My way 2006 Plus a jeho nastupce NavNGo iGO8, nebo MioMap.
    Ano je to tak,potvrzuji - chodí bez problému.
    Velice děkuji Ustasovi.

  9. #84
    wenda_ce4you
    Guest

    Zdravím.Pročetl jsem si toto téma a chtěl bych se zeptat.Podle tohoto návodu by mělo jít dostat Navigon i do této navigace:http://www.goclever.net/goclever3520.php
    Dostala se mi do rukou ale bohužel jen s mapou bulharska a ta je mi jaksi k ničemu Myslíte že to klapne?Díky za jkaždou radu

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Testoval jsem pro dovozce do Ceske republiky skoro uplne stejny pristroj, a funguje tam naprosto vsechno.

  11. #86
    wenda_ce4you
    Guest

    Tak to se mi ulevilo jak bude trošku času tak zaexperimentuju.Tím všechno myslíš třeba i jiný mapy?Postup bude asi skoro stejnej,že jo? Bude stačit smazat kartu a začít na čistou?Díky moc za rady

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Postup je skoro stejny. Urcite, budou jine mapy nez jsou ted, ale nejdriv si tu kartu zalohuj )



  13. #88
    wenda_ce4you
    Guest

    Záloha bude ostatně ono toho na tý kartě moc není,jestli se dobře pamatuju tak snad jen tan navigator. Se s tím nějak poperu,díky moc

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    1

    Zdravim vas,

    prave som sa pristihol ze uz vysee 8 hodin snorim marne po mapach strednej europy pre smart2go v4 beziacej pod windows ce.net 4.2

    prosim vas, nemate ich niekto? maju format .cdt
    (napriklad z evolve x261)

    dakujem predom!

  15. #90
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    48

    Firma Datram prodávala navigaci XSN-350 s programem smart2go. Mapa k tomu byla ve verzi 11.09.2006 a obsahovala ČR a přilehlé části okolních států. Podle nabídky na webu Datramu je možno koupit aktualizované kompletní mapy celé Evropy pro smart2go (tedy ve formátu .cdt). Tato nabídka je zveřejněna od června 2007, takže raději si napřed zjistěte, zda stále platí a zda mapy jsou aktuální nebo 1 rok staré. http://www.vltava2000.cz/datram/defa...epartmentID=18

Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Igo 8 - Evolve x261 - jde to a jak?
    Od miras.cz_ce4you v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-07-2010, 00:37
  2. evolve x261
    Od maca1111 v sekci Navigon
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 15:00
  3. miomap v3 do Evolve x261
    Od tommass v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 18:48
  4. Evolve X261
    Od gorgon_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 22:32