Původně odesláno od
Mira_A
9600baud 30-110Km/h přesné určení polohy bezproblémové.
No to je jenom teorie. Já jsem měl nastaveno v spgps.ini a usersetting 4800 tak jsem při rychlé jízdě kolikrát byl podle Evolve mimo silnici a mapa silně přeskakovala. Po změně rychlosti v obou souborech na 9600 je vše při rychlé jízdě v pořádku. Ukazatel se drží pěkně na silnici. Někdy je to horší , když zastavím to se to naopak chová ještě hůř, než když jsem tam měl těch 4800.
To jsou prostě fakta. Komu přeskakuje mapa při jízdě a hlásí mu to v nesprávnou chvíli kdy má odbočit, ať zkusí a uvidí. Já říkám funguje to.
Jinak moje doměnka je , že v nastavení hardware má být 9600 a v nastavení pro skutečnou detekci třeba těch tvých 4800 pak se to asi správně přepočítává.
Jinak v Navigonu je spousta chyb. Dnes mi to např. na výjezdu z Ostravy z 28. října směr Hukvaldy hlásilo na dvouproudovce zařaďte se do levého pruhu tak jsem se tam zařadil a pak mě to poslalo vpravo.
Ještě, že tam nebylo moc aut a za mnou nikdo, takže jsem to vycouval.
Ve městech to naviguje děsně. Vůbec to nezná průjezd po hlavních silnicích.
Prostě to zbytečně pošle v levo na vedlejší a pak v pravo čekání zpět na výjezd na hlavní místo, aby řidič jel rovně po hlavní a pak prostě jen po hlavní odbočil doleva. Vzdálenost stejná. Možná metr rozdíl. Ale to čekání na vedlejší a ještě kolik zbytečně propálíte benzinu.
Měly by ty programy navrhovat alternativy jako třeba jeďte rovně nebo odbočte v pravo.
Zákazy vjezdu to taky nezná.