Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: ASUS P535 ano/ne

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    6

    ahoj !
    uvazuji o koupi ASUS P535 muzete mi prosim nekdo sdelit jak jste spokojeni s vydrzi pouzite baterie. Dale by me zajimalo jestli lze pouzit i vetsi pametove karty nez je 2GB?
    Cetl jsem pomerne hodne recenzi a nenachazim zatim duvod proc nekoupit tento mobil/ PDA. Muzete mne prosim nekdo napsat nejake zasadni nedostatky? Tento pristroj chci hlavne na telefonovani, prehravani hudby, ukolovnik a wifi

    velice dekuji

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    No...ja ti nevim...volba je to samozrejme dobra, je to skvely pristroj. Pokud to ale chces pouzivat primarne na telefonovani, prehravani hudby, ukolovnik a WiFi a ostatni az na druhem miste, osobne bych si vybral neco jineho...

    Dan



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    3

    ahoj,
    mám P535, ale máme doma ještě E-TEN M700, která je stejná jak E-TEN X500, jenom bez výsuvné klávesnice. Tedy bych porovával P535-X500.
    P535:menší ,lehčí, OS WM5 přímo včeštině a SW zřejmě proto hodně oškubaný.držák na sklo do auta, Data-jenom GPRS, navíc IRDA, World Carrd Mobile
    X500: OS v AJ+česká lokalizace, SW hodně nabušený oproti ASUSu ( GPS několik funkcí i bez zakoupení mapy, různé druhy klávesnic - možnost psaní rukou a převeda jak písmena tak i slova do tiskacího formátu, Voice Commander,FM rádio, data-EDGE.
    Nuž teď vybírej Kloki



  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    6

    ahoj !
    Tak samozrejme ze budu puzivat i gps treba kdyz nekam pojedu, hledam proste multifunkcni zarizeni popripade blue tooth. Mel bych jeste jeden dotaz da se do p535 nainstalovat anglicka verze WM5.0, vypada to ze maji jenom lokalizaci v cz jazyce coz mi mc nesedi ...j eprobem to prehrat ? Jdu se jeste podivat na ten E-ten
    diky

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    p535 nema irda... v navode je ze ano, ale na pdacku nie je. ALEBO ANO?

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    P535 má navíc proti ETENu autofocus u fotaku, coz je na fotkach hodne znat, 520 intel procesor oproti 400 samsungu. 535 muzu rozhodne doporucit.

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    19

    2 klokco
    ma P535 Infra, ako pises,
    "P535:menší ,lehčí, OS WM5 přímo včeštině a SW zřejmě proto hodně oškubaný.držák na sklo do auta, Data-jenom GPRS, navíc IRDA,"

    v jednej recenzii som videl, ze prave on absentuje?

    Vdaka



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    asus jsem okamzite prehral na anglickou ROM, je v ni i Voice Commander a bez toho mi tento pristroj vubec nevyhovoval, ceska ROM jej neobsahuje, jinak muzu jej vrele doporucit, na to, ze ho mam teprve den tak maximalni spokojenost, je velmi rychly, GPS funguje bez problemu, ovladani hlasem taky, ...

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    6

    to Palacinka

    Ahoj a muzes me prosim nasmerovat na anglickou verzi ROM? Nikde se mi ji nepodarilo najit...navic v servisu tvrdi ze ztracis zaruku kdyz to preflashujes ...nevim jestli to je pravda

    diky

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    osobne kdyz mi P535 prisel a nebylo v nem hlasove ovladani tak jsem mel obrovskou chut s nim mrsknout o zed, byla to jedna z funkci kvuli ktere jsem si ho porizoval. na ceskem webu o nem nic neni a na anglickem pisou ze ovladani hlasem podporuje. nikde se neda rozumne dopatrat jak to s nim v cesku doopravdy je, takze jsem vychazel z anglicke specifikace a ocekaval jsem anglicky system s cestinou napr. od sunnysoftu nebo tak neco. bohuzel system je cely od zakladu v cestine a je oklesten. taktez mi z asusu odpovedeli, ze do neho nelze nahrat anglickou ROM, ale na jejich ftp ji maji, nejdrive je nutno P535 odemknout i pro jine jazykove mutace a potom lze do neho nahrat anglickou ROM stazenou z ftp asusu, postup je na xda-developers

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    tak tak, aj ja sa chcem opytat, ako tam dostanem ANGLICKU ROMKU??

    mozno sa oplati pockat na WM6. neviem

    inak neviete?? ak tam dam WM6 po aktualizacii, bude mozny pripadny navrat na WM5cz co tam bol povodne??

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    6

    to Palacinka

    Prosim te, nemas primo link na ten thread nebo step by step guide na ten preflashovani, plus nejakej seznam utilit ktery k tomu vsechny potrebuju. Nemuzu to za boha najit a nechci neco zkurvit ..diky moc

    bana123



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Hlasove ovladani(Voice Command),Hlasove vytaceni(Voice speed dial), se da lehce dohrat,z toho bych nebyl na prasky jak ty.

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    neni mnoho spolehliveho softwaru co by dobre fungoval s BT HF a pokud to do jedne jazykove mutace davaji a do druhe ne a nikde tom nenapisou tak to neni zrovna dobry pristup k zakaznikum, no a jelikoz to do anglicke ROM implementuji tak to nehodlam nikde kupovat kdyz uz jsem investoval nemaly peniz do hotoveho vyrobku, ja PDA v cestine nepotrebuji

    to Bana123
    anglicka ROM je zde, soubor se jmenuje V4315_WWE_MS00.rar
    odkaz na postup jak na to a dalsi k tomu je zde
    jen pozor, momentalne se jedna o nevratny proces, ceska ROM neni nikde ke stazeni, teda aspon zatim

    to kevin19
    WM6 bude k dispozici v 7/8 mesici tohoto roku, dle vyjadreni asusu by to melo resit spoustu nedostatku co ma WM5

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    6

    to palacinka

    dekuji za linky, omlouvam se ten postup znamena pouze prekopirovat na sd kartu do patricneho foldru?

    *MiniSD*\2577\autorun.exe & unlocklangid.exe
    *MiniSD*\GalaxyII.cap (exact same ROM as below, just filename changed)
    *MiniSD*\Galaxy.cap (exact same ROM as above, just filename changed)


    kde ve folderu 2577 pouziji ten autorun z "P535 ROM Tools.zip", a pak mimo folder 2577 pouziji ten rar file z asus ftp, jednou se jmenem GalaxyII.cap, a podruhe se jmenem Galaxy?

    Az to mam na sd karte tak co dal, normalne spustim exe z P535, ten autorun?

    Omlouvam se, ale nemam s tim zadnou zkusenost. Mam jeste dotaz pokud se neco zesere da se to vratit do puvodni verze ?

    diky moc bana123

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Asus P535 a WM6.1
    Od xaries v sekci P5xx
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 01-09-2008, 15:34
  3. Asus P535
    Od equilibrium v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-04-2007, 15:38