Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: MDA hard reset

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    10

    jak na hard reset u T-Mobile MDA? nenasel jsem to tu nikde, ale možná jsem to přehlídl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Předpokládám že se jedná o MDA I.
    Pokud si dobře vzpomínám, tak stylus by měl jít rozšroubovat a na jednom konci je malinký hrot, tím pak dloubneš do malinké ďourky na spodku přístroje (menší než ta pro SR)

    PS: jestli jsi to nenašel tady, tak je to určitě v manuálu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    Předpokládám že se jedná o MDA I.
    Pokud si dobře vzpomínám, tak stylus by měl jít rozšroubovat a na jednom konci je malinký hrot, tím pak dloubneš do malinké ďourky na spodku přístroje (menší než ta pro SR)

    PS: jestli jsi to nenašel tady, tak je to určitě v manuálu
    nic takového tam neí... jak to vytágnu ten groz tak on není tenký....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    a jsi si jistý že se jedná o T-Mobile MDA I?

    PS: když něco napíšeš tak si to po sobě zkus přečíst, myslím že i Ukrajinec co tu dva měsíce maká na stavě by to uměl napsat srozumitelněji

    A necituj předešlé příspěvky, viz pravidla pro diskutující
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Pokud se naučíš číst, tak kolega Elsoft napsal "rozšroubovat stylus".
    A pokud nejde rozšroubovat, máš MDA2 (na to se Elsoft ptal také) a tam se HáeR dělá tak, že zmáčkneš hlavní vypínač, držíš a teprve pak stylusem uděláš reset (strčíš ho do té malé dírky vepsod).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. clean reset/hard reset HP iPAQ hx2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 11:45
  2. HARD RESET U PDA
    Od ladin2_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 17-09-2005, 17:37
  3. Hard reset
    Od biokys v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-10-2004, 11:57
  4. Hard reset
    Od Igor96 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 11:28