Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Vario a 4GB miniSD. Jde to?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    44

    Nevite nekdo, zda ve variu bude fungovat 4GB miniSD karta a kde ji eventuelne maji? Jde to vubec, ma ji nekdo? Pokud tu jiz nekde toto tema je, tak se omlouvam, ale nenasel jsem nic konkretniho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    23

    4GB miniSD kartu jsem viděl pouze jednou na e-bay, ale osobně pochybuji, že by s Variem chodila. Doporučuje se max. 2 GB a tím bych se taky při nákupu řídil
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    pri nakupu se hlavne bude muset ridit tim ze miniSD 4Gb proste zatim neexistuje - az bude (pokud bude) na 99% ve Variu (i jinde) pobezi bez problemu . k dostani jsou zatim jen miniSDHC 4Gb a ty podporuje s techto zarizeni pouze trinity .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    23

    Ono ale vypadá, že už minimálně jedna taková je A Qtek 9100 (MDA Vario) je mezi podporovanými zařízeními - osobně bych do toho ale nešel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Pokud to bude klasicka SD neni z ceho mit strach
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1

    4gigovka uz v obchodech je, i když vario s tim bude mit co dělat.. stači mu 2 gigovka. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    0

    to jsem nepochopil, to ho jako spomaluje ta 2GB??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    K čemu 4giga trochu malo ne? Kukněte na todle
    Je u toho redukce na mini SD a SD.
    Jinak vario neni žadnej super rychlík, ale proč by si stím neporadil!!! :yes:

    Jinak diskuze na karty je TU
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    30

    jelikož mam 4gb minisd kartu a ve variu mě nefunguje, tak jsem trošku hledal po netu a zdá se že jsem přišel na to jak je to s 4GB kartama. Podle jedné diskuze na xda 4GB karty fungujou normálně na Variech, které mají S/N: HT606 a vyšší. Jelikož já mam 602, tak mi to nejde, pravděpodobně je tam nějakej hardwarovej problém, snad se na to časem najde nějakej patch nebo něco takovýho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od kapu
    K čemu 4giga trochu malo ne? Kukněte na todle.
    Jenomže redaktoři Novinek stejně jako někteří prodejci zapomínají uvést kouzelnou formulku SDHC.
    Takže je to príma, ale na půlce strojů (Vario nevyjímaje) to nepojede, nebo jenom s obtížemi (patche,...)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA Vario a miniSD 4GB
    Od petr182 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-09-2007, 14:11
  2. MDA Vario a miniSD 2GB
    Od jeenik_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 18-09-2007, 20:30
  3. VARIO nebere miniSD
    Od Elgner v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-07-2007, 08:40
  4. MDA Vario + 512MB miniSD
    Od jerrrynko v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-06-2006, 23:03
  5. MDA Vario a ATP miniSD
    Od Gif v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-01-2006, 10:42