Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 4 z 4

Téma: Jednoducha kniznica na vyvoj hier

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim!

    Chcel by som sa spytat, aka je dobra a lahka kniznica pre C++, hlavne pre VS2005 alebo popripade aj eVS 4.0, ktorou by sa dala urobit jednoducha hra pre PocketPC.
    Potreboval by som totiz urobit hru na styl tamagotchi (2D) pre WM2003. Na zaciatku som rozmyslal o vyuziti WM API - GDI, ale robi sa s tym tazkopadne a navyse je to dost pomale. Potom som nasiel kniznicu Vincent na baze OpenGL ES, no je to tiez prilis zlozite, kedze som s OpenGL nikdy nerobil a pre kratkost casu to ani nemam cas studovat. Dnes som vygooglil este jednu zaujimavu kniznicu PocketFrog, no tu sa mi doteraz nejako nepodarilo spojazdnit - stale vypisuje rozne unresolved links. Aj som prekompilovaval zdrojaky do kniznic lib podla navodov, aj tak to nepomohlo (aj ked som tie errory znizoval az na sucasne 2, ktorych sa uz neviem zbavit). No neviem, mozno zrejme robim niekde chyby, ale na dnes mi uz toho trapenia stacilo - mozno sa vsak na to este niekedy pozriem.

    Pozna ale prosim, este niekto z vas nejaku inu a lahku kniznicu, ktoru by sa dalo rychlo zvladnut, naucit a hned pouzit (nepotrebujem nic zlozite, ani 3D)?

    Dakujem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    Pokud by ti stacil C#, tak sem napsal nejake tutorialy, promi pro pocket a vyvoj hry. Jsou na www.imlok.net. Mam jeste jeden rozepsany, kde mam popsane GUI, ale resim ted algoritmus generovani hry, tak pokud by ti stacil v tomto stavu tak tiho muzu poslat. Nebo by jsi potreboval pomoc napis na mejla.

    Ale samo zalezi na obe :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Diky, no predsa len musim ostat pri cistom C++. Totizto to potrebujem naprogramovat do buduceho pondelku ako semestralnu pracu z predmetu "Jazyk C++".
    Teraz sice este nemam ani riadok zdrojoveho kodu, no rozmyslam, ze pre jednoduchost pouzijem asi MFC kombinovanu s API - GDI funkciami na vykreslenie zakladeho obrazku. Neviem este ako to spravim, no daco hadam do toho pondelku stihnem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    21

    Čau

    Já použil při pokusování na zjednodušení práce PocketFrog, jen stránky autorů jsou teď v podivném stavu
    PocketFrog

    Rozhodně je to ale rychlý engine a poměrně i snadný na použití

    EDIT:
    Případně bych i vyhrabal zdrojáky, pokud by to pomohlo

    Aktuálně už jsem nějakou dobu bez pocket PC, ale asi se vrátím k jejich programování, táta mě honí s nějakým softem co potřebuje a pak zvažuju si to vzít jako diplomku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dvě jednoduchá témata pro WM5
    Od rADo2 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 05-01-2007, 15:25
  2. VGA u n560 a funkcnost aplikacii a hier 320*240?
    Od kamzikjardo_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-05-2006, 17:51
  3. Jednoducha databazova aplikace
    Od Ivana Klementova v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-02-2006, 13:52
  4. Vývoj SW
    Od czara v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2005, 08:13
  5. Jednoducha otazka
    Od Scythe_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 19:18