Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Opera 8.65

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    http://www.opera.com/products/mobile/products/winmobile/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pořád je to jen beta.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ať nastavím jakékoli kodování, nefunguje mi diakritika. Ve verzi 8.6 to bylo OK. Nevíte čím to může být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Platone nic noveho,uz je venku dost dlouho.Kdyz jsem operu 8.65 zkousel na svem qteku problem s diraktikou jsem nemel.Zrejme mas v nastaveni zaskrtnute spatne kodovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    jak mam pres operu stahovat z rapidshare?? dyz chci stahnout soubor tak tam normalne zadam ten kod a vono se jakoby začne stahovat ale hned to přestane... co s tim? popřípadně jinej program?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    Ahoj, tak jsem stáhnul 8.65 beta, abych to zkusil. Ovšem dost často se mi stává (spíš ta situace převažuje), že mi nefunguje soft klávesnice (SunnySoft). Zkoušel jsem přepínat CZ, EN, interwrite, ale nic, nereagovala. Někdy klávesnice jede v pohodě. Stroj je FS Loox 718. Netušíte někdo, v čem by mohl být problém? Já jen jestli to je jen zatím nestabilní verze nebo jestli je nějaký problém v kombinace s tou soft klávesnicí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    V tom Ti mohu poradit jen jedno - udělej HReset a už si češtinu Sunnysoftu neinstaluj. Mám tu samou mašinku, a s Operou žádný problém. Ale nemám české prostředí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    48

    No, bez češtiny (lokalizace prostředí) bych se i obešel, ale co klávesnice? Tam české znaky potřebuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    resco keyboard, ale to je OT, řeší se to tu milionkrát jinde
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak dnes vypršela beta 8.65. Máte někdo nějaké info jestli bude v nejbližší době nějaká nová beta nebo finálńí verze? Nikde jsem nic nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No když jdu na web Opera do sekce ke stažení, tak 8.60 zmizela a 8.65 již není jako beta, ale jako ostrá s 30 denním trialem. Takže využít ten trial a pak už je to na každém soudruhovi, jak se zařídí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Máš pravdu, díky. než jsem psal ten příspěvek, tak na webu opery bylo vše při starém. Tedy 8.65 jako beta. Už to pozměnili.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    34

    "Takže využít ten trial a pak už je to na každém soudruhovi, jak se zařídí.".... tak tak.. alebo pouzije keygen
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    24

    Firma Opera zřejmě nechce moje peníze. Už jsem nakupoval na internetu všelico, ale něco tak neprůchodného jako registrační postup Opery jsem ještě neviděl.
    1. Device ID - ve verzi 8.65b žádná položka v menu Register Opera nebyla. IMEI jsem schopen zadat, ale píšou že je to pro předchozí verze Opery (asi 8.60 a starší).
    2. Dnes jsem nainstaloval verzi 8.65 (final). Spustit nejde, objeví se jen okénko se žádostí o registraci. Takže nic nespustím, nic nezjistím.
    3. Co vyplnit do VAT Number? Jde o DPH? Jde o absolutní částku nebo procenta?

    Kupoval někdo Operu a dokáže mi poradit?

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Panove nejlepsi je naistalovat si operu 8.65 build 2282 z HTC Advantage,ktera nepotrebuje zadnou registraci a nema zadne omezeni(je zdarma) Opera 8.65 build 2282 je primo v extrom a stacilo si prislusny cabik z extrom vytahnout.Dlouhou dobu jsem ji pouzival na HTC Tytnovi az doposud,ted jej s uspechem pouzivam na HTC Kaiser.Staci se poohlidnout na xda-developers a stahnout si extrom HTC Athena neboli Advantage.Sem to davat nebudu abych se nedostal do nejakeho rozporu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Opera 8.65 CZ
    Od PrAvDíK v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-01-2008, 18:40
  2. Opera 8
    Od szoustal_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 14:38
  3. Opera
    Od pepiho_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-11-2006, 11:19
  4. Opera ?!
    Od pantata_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-08-2005, 11:33