Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 74 z 74

Téma: Dell Axim X51v Custom Rom

  1. #61
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od duuri
    a ktoru verziu wm06 si pouzil? wm06 a03 prerelease by mal fungivat s exchange..aspon ludia na xda vraveli ze im uz exchange ide...
    Paullus: na xda je niekde link na original a12 pre flash z sd karty
    Já jsem Exchange na té A03-prelease nerozchodil, vůbec to nereagovalo na příkaz SYNC.

    Jinak dík, tu A12 jsem našel na stránkách "nebožtíka" Beechera...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    133

    hodil jsme tam tu rom se kterou bylo u mne nejmene problemu tedy official A12 a pouzil jsme WM6 A03 a jako on exchange chodi ale bez korenovych certifikatu ktere maji imlementovany CRC kontrolu tam je to bez nadejne pac ten vul WM6 si to stama vymaze a uz tim ten certifikat z edituje a je po srande pac pak nesedi jestli je to standartni vlastnost WM6 tak je to na ranu :no: ale trebas se jen vloudila chybicka zatim v to doufam a cekam na nejakou dalsi rom
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nova rom A03 RTM pre x51v
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=331803

    Build history:
    À01 Initial release 5.2.1620 build 18125.0.4.2


    (English) Bugs:
    1)IRDA doesn't working.
    2)Intel G2700 doesn't work in WMP.
    3)Alarm clock at any given time, the alarm message appears but there is no sound.
    4)Incorrect Friedlyname for COM1.
    5)Not stable working Wi-Fi.
    6)Windows Live doesn't working(Microsoft bug).
    7)SSL error certificates.

    À02 Beta and Beta2

    Fixes:
    1)IRDA issue resolved.
    2)COM1 correct name.
    3)Other minor fixes and improvements.
    4)Cleaned registry.

    A03 5.2.1908 build 18508.0.7.0 (Preview Release 1)

    Changes:
    1)New build aku 0.7.0
    2)Add Modem Link and Terminal Client.
    3)Add OneNote.
    4)Deleted Windows Live (Microsoft bug).
    5)Deleted Catalog.
    6)Cleaned registry.
    7)Add support Intel G2700 in WMP.
    8)Wi-Fi may work more stable.
    9)Update Bluetooth Driver,improve A2DP support.
    10)Deleted Windows Update.
    11)Updated icons of battery,backlight,system info,BT and Wi-Fi icons.
    12)Updated and add new certificates.

    Bugs:
    1)In alarms sound doesn't work.

    A03 5.2.1908 build 18508.0.7.0 - rtm

    Changes:
    1)Re-builded rom,it will be more stable and without memory leaks.
    2)Glabal changes in memory.
    3)Fixed Alarms.
    4)Cleaned registry.
    5)Add link Download Agent
    6)Add files wmvdecoder.dll è wmadecoder.dll now you can watch wma è wmv on TCPMP and Core Player without installation CAB.
    7)Update XIP part of ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    Nehnevajte sa ze to sem pisem ale mam fakt zapeklity problem s flashovanim WM6 (A03RTM):
    Ano cital som co vsetko treba urobit, skusal som 4GB SD, 1GB SD aj 128MB SD, vsetko na FAT32, cista karta po formate, v roote len tie dva subory z balicku RAR. Nastartuje mi Bootloader (na screene mam "SD Image Update A10_G4"), vidim tam ten subor co chcem flashovat, ale ani zaboha ho neviem s Action key odstartovat. Nech stlacam cokolvek, nic sa nedeje. Skusal som aj WM5 A17 a tiez nic. V com by mohol byt este problem?
    Neviem ci nerobim este nieco zle. Axima (x51v) mam len tak mimo kolisky, ide na baterky, a je v nom strcena akurat ta SD karta s image.

    Dakujem za pripadne tipy na riesenie...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    skus dvakrat stredne tlacidlo...ono to chvilku trva kym sa to spusti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od duuri
    skus dvakrat stredne tlacidlo...ono to chvilku trva kym sa to spusti...
    Ahoj Duuri.
    Co sa ma udiat potom ked sa mi to akoze podari odklepnut (nejako v case keby si to vedel popisat). Klikam dvakrat, 5x, 20x, nic, furt je len stale selectnuty ten firmware s nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    12

    Tak uz som na to dosiel preco to nejde. Nefungoval mi vobec action key )
    Stacilo do toho poriadne zafukat a uz to ide.
    Kedze ten klaves nepouzivam, ani ma nenapaldlo ze nefunguje

    Ale aj tak vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Přeji hezký večer, mám na své x51v ROM A12 s WM6 a jsem velmi spokojen. Jen bych se rád zeptal, jestli někomu funguje lokalizace od Sunnysoft a potažmo i HP bluetooth klávesnice. Všechno mi skvěle funguje a bojím se, že se to instalací lokalizace pokazí, máte prosím někdo s tímto nějakou zkušenost.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    8

    Tak jsem také provedl upgrade na WM 6.0 ROM A03. Jsem s ní velmi spokojený, všechny programy, které jsem měl na WM 5.0 mi fungují bez problémů. PDA je rychlejší a má lepší odezvu. Zkoušel jsem i lokalizaci od SunnySoftu, malá lokalizace je v pohodě, při plné lokalizaci nejdou v nastavení spustit myslím 2 ikony (jsou to ty ikony, které v nastavení přibyly, což je logické).Ale pro práci úplně stačí malá lokalizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Tak jsem nainstaloval malou lokalizaci a nic se nestalo, přidal jsem i IW 9.5 Fullscreen a Dell funguje i nadále bez ztráty kytičky. Dnes ráno jsem ale narazil na první problém. Používám SPB SHELL a po instalaci těchto věcí přestaly fungovat SPB kontakty. Pod tlačítky jsou jiná písmena, než jsou na tlačítcích. Nějak se to zvláštně posunulo. Možná postačí přeinstalace SPB Shell. Jdu to vyzkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Zatím spokojenost s A03 RTM. Problém zatím nastal jen u GeoRally a Toy Golfu..těžko říci, zdali nekompatibilita s wm6..každopádně se zasekávaly. Mám divný pocit, že TCPMP jde s g2700 krapet pomaleji (v benchmarku menší max. tok) ale spíš jde o subjektivní pocit, nikde nemám výsledky s wm5. Volné RAMky mám stejně jako na WM5 u A12ky.
    EDIT: Tak ještě blbne v mém případě bluetooth - 2x jsem zkoušel poslat 3MB soubor a 2x se to cca v půlce seklo. Jinak, na wm5 mi tu a tam zmizla CF (i přes ten hack) a prostě nebyla vidět v prohlížeči. Teď je i když blbne a po kliku na ní se to sekne...no já vím, že asi blbost
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Trochu jsem se zapoměl, tak že prosím, kontakty SPB SHELL ani s malou češtinou nefungují. Bohužel. Ale Sunnysoft Contacts fungují skvěle.
    MO
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    40

    Chystam se na prechod z WM5 na WM6 a chci znat dlouhodobejsi zkusenosti. Ma to cenu prechazet, nebo to byl jenom takovy boom a ted jste vsichni zpatky na WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    40

    Prestoze jsem se nedockal odpovedi, tak jsem do sveho Axima nainstaloval posledni verzi WM6. Nejake razantni zvyseni rychlosti jsem nezpozoroval. Je tam par malickosti, ktere se mi na novem systemu libi, ale dost me vadi snizena vydrz akumulatoru. Nemam to presne zmerene, ale vydrz klesla priblizne na polovinu. Neni to tim, ze bych tam mel nainstalovanou nejakou aplikaci, ktera by prilis zatezovala procesor. Vydrz se razantne snizila jak u poslouchani hudby s vypnutym dysplayem, tak i pri cteni e-knih s minimalnim podsvetlenim. Ma nekdo podobnou zkusenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Dell Axim x51v
    Od MID_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 20:40
  2. Dell Axim X50v Custom Rom
    Od duuri_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-08-2007, 11:12
  3. Dell axim x51v - nakup
    Od Dexter_svk v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 12:59
  4. dell Axim x51v a microdrive
    Od Frantisek_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-05-2006, 10:22
  5. Dell Axim x51 vs. x51v
    Od Big_Mitch v sekci Dell
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 11:24