Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 74

Téma: Dell Axim X51v Custom Rom

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Uz asi tyden pouzivam wm6 A02beta a jsem naprosto spokojen, lepsi odezva a mensi naroky na pamet jsou opravdu fajn. Na zadny problem jsem zatim nenarazil, prechod z wm5 urcite doporucuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    uz je venku A03 beta
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    a02 je len beta a a03 je len prerelease
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    tak tak, nicmene a03 je flashnuta a beha vse v poho, akorat mam problem s presnosti dotykove vrstvy, nevim zda to dela WM6 nebo se tam hadaji nejake programy nebo jsem do aximka nekde tukl, ale tak jednou za 3 dny se absolutne rozjede zarovnani dotykove vrstvy a musim ji zase alignovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    mne to zatial fici tiez ok a digitizer v phode..aj ked je pravda ze to tam mam tak 30 hodin
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    no mne to delalo uz od A01 WM6 a dela i u A17 WM5, ted jsem nahodil tu origos Dell A12 WM5, tak uvidime

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    40

    Vsichni tady basnite o tom, jak je nova ROM super. Mam WM5 ROM A12, vsechno beha bez problemu. Ma pro me cenu davat tam jinou ROM? Da se potom kdyztak vratit k puvodni ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    v prvom rade je to rychlejsie..osobne mam v a03 po naistalovani vsetkeho a restarte nieco vysse 29 mega volneho...a12 26mb...a vyzera to lepsie hlavnou devizou je vsak ta rychlost..podpora sdhc atd
    a samozrejme sa da len musis mat image a12 ale ten sa da stiahnut
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    40

    Axim X51v s novou ROM zvladne i SDHC? To by bylo super. Jakou kapacitu to zvladne? Nemas odkaz na clanek, kde bych se o tom docetl vic?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=319350&page=80

    tu mas post #798 pouziva 8 gb sdhc kartu...je tam viacero takych..ked si to prejdes vsetko (84 stran) budes vediet celu historiu klady aj zapory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Hm, tak já teda s WM6 nějaké zvýšení rychlosti nepozoruju ani náhodou... Jedině, co s podstatně zkrátilo, je doba, za kterou se PDAčko připojí k Wi-Fi APčku...
    A pro změnu zas nikde nemůžu najít, kam se při připojení k netu přes mobil s GPRS zadává řetězec "AT+CGDCONT...", takže se nepřipojím :-(.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Tak to já jsem na WM6 (A03pre) nerozchodil Exchange Server a nemůžu nainstalovat ovladače k SDIO GPS kartě SPECTEC.

    Kromě toho mi stejně jako dřív padá HSDPA spojení s mobilem. Takže jsem se poníženě vrátil k WM5.

    Nějaké zrychlení tam sice je, ale mnou subjektivně pociťované nedostatky to nevyváží.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    133

    take uz jsem zpet na WM5 exchange proste nefunguje a nefunguje byd mi WM6 se snazi namluvit ze certifikat prijmuli tak kdyz si ho znich stahnu tak je uplne jiny nez ten co jim strkam a ve vysledku nejsou schopny projit overovacim procesem pri pripojovani na exchange tudis bouzle pro me zatim nepouzitelne jinak rychlost v systemu je rychlejsi lec v tomtomovi pomalejsi restarty jsou take rychlejsi a prace s wifi take ale kopirovani na kartu a cteni s karty se celkem spomaluje teda alespon u me
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Citace Původně odesláno od Vegan
    take uz jsem zpet na WM5 exchange proste nefunguje a nefunguje byd mi WM6 se snazi namluvit ze certifikat prijmuli tak kdyz si ho znich stahnu tak je uplne jiny nez ten co jim strkam a ve vysledku nejsou schopny projit overovacim procesem pri pripojovani na exchange tudis bouzle pro me zatim nepouzitelne jinak rychlost v systemu je rychlejsi lec v tomtomovi pomalejsi restarty jsou take rychlejsi a prace s wifi take ale kopirovani na kartu a cteni s karty se celkem spomaluje teda alespon u me
    A co sis při návratu na WM5 nainstaloval?

    Já zkusil tu novou ruskou ROM M17, ale pořád mi nejde SDIO GPS karta.

    Teď ani nevím, kde nějakou řádnou chodící ROMku najdu. Že já vůl se dal na tohle experimentování....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Paullus
    Citace Původně odesláno od Vegan
    take uz jsem zpet na WM5 exchange proste nefunguje a nefunguje byd mi WM6 se snazi namluvit ze certifikat prijmuli tak kdyz si ho znich stahnu tak je uplne jiny nez ten co jim strkam a ve vysledku nejsou schopny projit overovacim procesem pri pripojovani na exchange tudis bouzle pro me zatim nepouzitelne jinak rychlost v systemu je rychlejsi lec v tomtomovi pomalejsi restarty jsou take rychlejsi a prace s wifi take ale kopirovani na kartu a cteni s karty se celkem spomaluje teda alespon u me
    A co sis při návratu na WM5 nainstaloval?

    Já zkusil tu novou ruskou ROM M17, ale pořád mi nejde SDIO GPS karta.

    Teď ani nevím, kde nějakou řádnou chodící ROMku najdu. Že já vůl se dal na tohle experimentování....
    vegan: nic v zlom ale precital si si to po sebe...aspon jednu ciarku by si to zasluzilo
    a ktoru verziu wm06 si pouzil? wm06 a03 prerelease by mal fungivat s exchange..aspon ludia na xda vraveli ze im uz exchange ide...
    Paullus: na xda je niekde link na original a12 pre flash z sd karty
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell Axim x51v
    Od MID_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 20:40
  2. Dell Axim X50v Custom Rom
    Od duuri_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-08-2007, 11:12
  3. Dell axim x51v - nakup
    Od Dexter_svk v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 12:59
  4. dell Axim x51v a microdrive
    Od Frantisek_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-05-2006, 10:22
  5. Dell Axim x51 vs. x51v
    Od Big_Mitch v sekci Dell
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 11:24