Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 74

Téma: Dell Axim X51v Custom Rom

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    mas asi staru verziu igo..mne to fici upne bez problemov..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    jak jsem psal drive, tak igo beha bez problemu

    btw mame tu novou ROMku A02

    http://4pda.ru/forum/uploads/img-48628-A02_BETA2.rar

    tak sup do toho
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    p3t p3t je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    61

    Ale tfuj - ted jsem "dosefoval" axika s A01 - takze asi pockam tejden - dva
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Takže změna, po instalaci na zcela čistý systém iGO funguje... V těch kontaktech je ale nějaká zrada, pokud tam mám Pocket Informant, tak kontakty fungují, ale nejdou synchronizovat s Notesama, když PI odinstaluju, tak mám smolíka, kontakty vůbec nefungují...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    36

    ... Postup:
    1. stahnout a rozbalit do rootu na SD kartu zformatovanou FAT32
    2. drzet wireless a power button a zmacknout reset (wifi + power porad drzet)
    3. nabehne SD loader, pustit tlacitka, potvrdit soubor s ROM a zacit flashovat
    4. doufat a modlit se

    Sorry, ale mne to nejde. Neviem, co robim zle. Preformatoval som SD na FAT32, rozbalil som tam tie 2 subory z .rar. Stlacim wirelles+power+reset. A nic. Nebootuje mi to z SD, ale len povodny hard reset s A12ROM. Neviem, ci nerobim chyby s SD loaderom, alebo treba tie subory na SD nejako specialnejsie nahrat? Dakujem za odpovede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    drz power a wireless a stlac reset...tie dve stale drz az kym ti nenabehne bootloader
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    36

    Ad duuri:

    Vdaka za promtnu odpoved, vyslo to. Este raz - vrela vdaka. Este sa ale chcem spytat, nainstaloval som tu A02 BETA 2 verziu - vid. niekolko prispevkov vyssie. Naistalovalo mi to WM6 Classic, ale pri Settings--System informations-- mi ukazuje sice WM6, ale verzia ROM A12. Dobre som to teda nainstaloval, alebo tam mam mnaistalovat nieco ine?. Vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nainstaloval si dobre asi jeto rpetoze je je to len beta
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    36

    ... mam to chapat akoze tam mam A02 ROM, len je tam napisane A12. Alebo tam je naozaj ROM A12? Ja len ci to ma tie vyhody rychlosti, ktore popisujete vsetci pri novej ROM A01. Podla teba, duuri, mam si radsej preinstalovat WM6 s rom A01? Ci to nechat tak. Vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    napisem ti to asi tak..ked nevies co robis tak to nerob ...mas tam a02 beta len ten popis neni zmeneny lebo to neprepisal v tom subr...ja mam pri wm06 a01 verziu 01...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    12

    Nevím jestli se mě to nezdá, ale přijde mě že ta verze A01 má horší zvukový výstup než A12. Některé hry jakoby chřapí. Měnil jsem nastavení v x50mix a žádná změna. Zdá se mě to nebo máte někdo taky takový pocit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Uz to flashuju, tak jsem zvedavej co to bude :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Mno, tak jsem z těch WM6 dost rozpačitý a nejspíš půjdou zpátky WM5... Jediné +, které jsem zatím vypozoroval, je podstatně rychlejší připojení k wifi (ne přenosová rychlost, ale prostě čas od zapnutí wifi k připojení k AP), ovšem po náběhu je místo původně 46% volné paměti jen 38%... IDOS občas spadne s hlášením o nedostatku místa pro virtuální paměť na jednotce, což se mně na WM5 nestalo ani jednou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    bude nova WM06 a03..Football ju prave testuje
    opravuje chyby s a01+a02...cize s WPA, secirity certifikatmi etc....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    12

    Super. Kdyztak sem prosim pak hod zpravicku az to bude. Diky )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell Axim x51v
    Od MID_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 20:40
  2. Dell Axim X50v Custom Rom
    Od duuri_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-08-2007, 11:12
  3. Dell axim x51v - nakup
    Od Dexter_svk v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 12:59
  4. dell Axim x51v a microdrive
    Od Frantisek_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-05-2006, 10:22
  5. Dell Axim x51 vs. x51v
    Od Big_Mitch v sekci Dell
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-04-2006, 11:24