Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Eten M600+ - přestal fungovat program zálohování

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    29

    Ahoj, jsem čerstvým vlastníkem ETEN M600+ a je to moje první PDA s Win. Hned po cca 2 dnech provozu jsem narazil na jeden, IMHO vážný problém. Přestal mi fungovat program na zálohování, který je součástí systému. Projevuje se to tak, že na něj kliknu, on se jakoby spouští, problikne to a vrátí se to zpět na původní obrazovku, odkud jsem ho spouštěl. Naprosto netuším, v čem by mohla být zrada. Zatím jsem si hrál jen s provotním nastavením, upravuju data v Outloioku 2003 a synchronizju to s tím, narval jsem tam cvičně asi 2 hry, pokoušel jsem se nainstalovat jakousi mapu, co mi nešlo, tak jsem toho nechal.
    Napadlo mě, zda nejde reinstalovat daný program tak, jak se instaluje po resetu, ale nenašel jsem nic podobného. Jsem docela zoufalý, kdyby to napsalo aspoň nějakou chybu nebo tak.
    Please, help me.
    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    18

    Zdravím!
    Nejsnazší je provést hard reset: start - programs - utilities - default settings.
    Samozřejmě tím přijdeš o instalované aplikace + nezálohované PIM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nejdřív zkus soft reset. Nevím, co tam je za aplikaci, ale není náhodou problém v tom, že např. není dostatek místa k uložení zálohy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Rampelnikov
    Zdravím!
    Nejsnazší je provést hard reset: start - programs - utilities - default settings.
    Samozřejmě tím přijdeš o instalované aplikace + nezálohované PIM.
    1. to si nechávám jako poslední možnost
    2. co když se mi to stane zase? To není jiná možnost, jak přeinstalovat systémovou aplikaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Nejdřív zkus soft reset. Nevím, co tam je za aplikaci, ale není náhodou problém v tom, že např. není dostatek místa k uložení zálohy?
    Tím to nebude, místa je hafo. Ale i kdyby, tak snad se to bude chovat jinak, ne že to problikne a nic. Tak to něco napíše, aplikace se pustí atp. Ale mě to jen problikne a hotovo. Přitom vše ostatní funguje. Aspoň se mi tak zdá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    29

    Tak jsem se s tím nakonec popral tak, že jsem provedl hard reset a začal znovu. A mám viníka. Je jím plugin do Today zobrazující narozeniny http://www.ce4you.cz/software/download.asp?s=798&d=/files/software/0000000798/birthdays%201.2.10.zip

    Nevím, jak tomu rozumět, ale ono se to nainstaluje jakoby 2x (aspoň to 2x vidím na PC v ActiveSync v sekci odebrání programů. Ta jedna jde odebrat, to druhé tam zůstane).
    I po odinstalaci zálohování nejde. UF!
    Musel jsem zase hardresetnout a obnovit zálohu...právě to dělám (poprvé v životě), snad to dopadne dobře a nebudu muset opět vše nastavovat.

    EDIT: Tak to mě pěkně nakrklo. Zálohování od ETENu zálohuje cosi, já ale nevím co, protože po obnově se mi v podstatě nic neobnovilo, barvy jsou defaultní, čeština se neobnovila... K čemu je ten backup? Ach jo...čekal jsem to jako na Palmu, provedu zálohu, obnovím a stroj je ve stavu, ve kterém byl v době zálohování ( :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    156

    Doporucuju Spb backup ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    18

    Zálohovací program v ETENu zálohuje jen PIM informace (kontakty, kalendář ...). Pro komplet zálohu doporučuji SPRITE BACKUP. Zkoušel jsem SPB i Sunnysoft, ale nefungovaly korektně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    29

    Když jsme u toho. Jak je to s tou instalací backup programů? Když to naisntaluju do paměti a poté provedu hard reset, tak mám smůlu, ne? Se to ztratí, takže nemůžu provést ani obnovu, kterou mám na kartě. Musím znovu nainstalovat program.
    Takže to mám instalovat na kartu?

    Jo a jak je to vlastně s tím bezpečným úložištěm ve WM? To je bezpečné jen pro soft reset nebo i pro hard?

    Trochu v tom tápu, myslím, že mě dost rozladily problémy, co s tím mám. Čekal jsem to blbuvzdornější. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Vytvoříš si EXE soubor se zálohou, ten pak po HR nainstaluješ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Nehledě na to, že zálohovací software můžeš mít instalovaný na kartě a pak ti nic nehrozí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od osch
    Nehledě na to, že zálohovací software můžeš mít instalovaný na kartě a pak ti nic nehrozí.
    Tohle mě taky již napadlo
    Ale dík za rady, jsem rád, že je to tu tak živé fórum, pro teď jsem stále nadšený, i když to nastavování a objevování, jak co kde proč... hrůza. Manuál je stupidní, takže nezbývá než jít na to selským rozumem.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. FS N520 a synchronizace - přestal fungovat ActiveSync
    Od petjan_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2007, 11:32
  2. MDA Compact II - přestal fungovat
    Od pantondavo v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 21-12-2006, 12:18
  3. Přestal fungovat hlasitý reproduktor. (MDA COMPACT)
    Od Spider_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 18:42
  4. ASUS 636N - přestal mi fungovat zvuk
    Od breaker69_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 09:44
  5. MDA Compact-přestal fungovat zvuk
    Od Ozzy_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 13:07