Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Pár set online televizí pro Windows Mobile 6 - wmTVs.com

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od zdenpok
    Chtěl bych se ještě zeptat, jak funguje ČT 1 a ČT 2 živě. To se mi ještě rozchodit nepovedlo, případně to nechápu.
    V java scriptu je zadán čas kdy vysílá stream živě a pokud čas nastane tak se stánka snaží stream spustit. (momentálně funguje na PC ne PPC)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Nevím zda to zde uvedu správně, už jsem se o tomjednou zmiňoval.
    Když na GBsoftím rozcestníku pro české TV s archivem zvolím UVOLNĚTE SE PROSIM, tak se přehraje něco jiného (většinou to co bylo před tím). Dělá to jen na PDA v PC to je v pohodě.
    Na tento dotaz jsem již x krát odpověděl, tedy znovu:

    Je to bohužel problém (nebo vlastnost) WM, špatně dekóduje časová razítka v ASX (v jednom streamu je někdy vícero pořadů a v ASX je informace od jakého času pořad začiná a končí).
    Prostě někdy je třeba se přesunout v čase - posuvníkem v WMP.

    PS:Možná by stačilo sledovat odpovědi na své přispěvky :? už jsem ti na to samé jednou odpovídal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Odpovedi sleduji, ale tato zminena me nejak uteklaops:
    Posuvnik jsem zkousel i tak, ale problem je v tom, ze ho vlastne posunu skoro uplne vpravo a vysilani zachvili skonci, nebot posuvnik dosahl svou mez.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    Já jsem tedy Krause taky ještě nerozchodil, i když tu odpověď jsem zaregistroval. Ono se mi to , pokud stream posunu v čase trošku dýl načítá. Jednou tam naběhne 13. komnata, jednou mi spadne připojení, takže na to nemám trpělivost. Nějaký řešení s tou Gambrinus ligou? Já teda myslím, že to nepůjde, tak mi to jen někdo prosím potvrdťe!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Stránky wmtvs.com trošku poštelovány pro funkčnost v nové mobilní opeře 8.65 build 2731
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    60

    ahoj vsem,
    pred tydnem jsem si koupil HTC TyTn II a njak se mi nedari rozchodit Streamovana vide prez protokol rtsp:// teda respektive nejsem schopny natrefit na neco co funguje, nebo nevim v cem je chybka. Poradite nekdo, prosim ? dekuju moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    22

    At delam co delam, nefunguje to.
    Mam O2 XDA Orbit, oficialni anglicka WM6. Kdyz se pokusim najet na nejakou tv, tak jedine co se stane ze se mi obevi vpravo dole bily obdelnik. Jedine, co se mi povedlo bylo spustit CT1 z toho puvodniho dkazu, ale bez zvuku...
    Nevim, kde je chyba...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    43

    Pripojuji se - take mi to nefunguje. HTC Artemis s WM6. Ovsem na rozdil od kolegy s Orbitem nevidim ani ten bily ctverec. Nevidim nikde vubec nic (krome samotnych stranek), a v CT Archivu mam jen prazdne popupy ;(

    Nevite nekdo co s tim? Jedine co chci je se kazdy den v posteli podivat na zpravy z archivu ct24 a jednou tejdne na Moravce... A zrovna ten archiv mi nefacha ;(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    ted jsem to znovu testl na universalu - ovm jedou normalne a comboboxy jsou plne :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    43

    No me to hrozne mrzi, ale furt nic ;(
    Nemuze to bejt tim ze to zkousim z WM6? Nahore mam napis "Init - for Windows Mobile 5 & 2003se" a dole pot setup checkboxama zase "JavaScript Init moment" ....

    Nejdriv jsem premejslel jestil bych neco pro beh nepotreboval, ale protoze se jedna zatim jen o html page a ne o samotny streamovani, tak imho nepotrebuju nic nez IE. Taky me napadlo, ze jestil se to generuje JS, tak bych mel treba pockat nez se ten form naplni... ale to je imho blbost, a stejne ani cekani nepomaha...

    trosku me zarazi ten "wm5 & 2003se" napis a potom to "cekani" na JS init... nemuze to bejt tim?

    Jak se vam ta stranka natahne? Najednou (uz vyplnena ze serveru), nebo se to potom dovyplnuje u klienta (coz imho ne)?

    ;(( Strasne rad bych se dival na archiv CT z postele .. prosim pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    39

    Ahojky, možná se to sem moc nehodí, ale kde jinde se zeptat. Tak jsem si nastavil TV z těchto stránek a funguje super, jenže když chci dětem pustit Rádio Pohádka, tak WMP nahlásí chybu odkazu. Jak své HTC TC donutím na toto rádio. PS: neužívám jiné aplikace než těch co jsou v zařízení při zakoupení.Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    13

    Zdravim a dekuji autorovi (Jiřímu Grazovi) za velmi dobrou práci ve prospěch komunity vyuzivajici mozností soucasnych komunikatoru. Rad bych se podelil o sve dojmy ze streamu TV na mem novem HTC Touch HD. Po napsani adresy v IE se vše rozbehne jak ma ale pak zjistuji ze ct24 bezi plynule pouze ve verzi edge (nekoukatelne). Verze UMTS jde ale s vyraznym "plynulym" sekanim obrazu ( zvuk ok ), verze FULL je jestě o 100% horsi. Zajimalo by me jak to beha vám? Podotykám ze jedu pres WIFI. Ostatni TV pokud jdou, tak nějak v ramci moznosti. Jak se zde uz nekolikrat psalo, i ja jsem narazil na problemy s vyberem konkretniho poradu tedy CT archivem napr. auto-moto-revue konkretní vysilani 6.12. tam vlastne není ( pouze to co bylo pred ). Bohuzel mi to nefunguje ani na PC v IE ani ve Firefoxu takze to nemohu zkontrolovat. V HTC jsem narazil jeste na jeden problem a to v opere: CT24 se spusti, bezi, stopnu a uz znovu nerozbehnu. Musím restartovat operu potazmo WMP pak je to ok. Neni to nic vazneho v IE to beha pomerne slusne, tak je mi to sumak. Zajimalo by me jestli se neda nejak streamovat CT4, NOVA, PRIMA atd. Zkuste to nejak vysvetlit. Díky Btw. v HDčku mám program Streaming Media, ale vubec netusim jak jej pouzit. Myslim ze to tu uz nekdo zminil, ale zadna reakce. Ví nekdo jak to funguje? rtsp:// ...a co dál?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1

    Ahojte, mám Mda vario, WM5. Když najedu na stránky wmtvs.com tak vše proběhne v pořádku. Po výběru kanálu se mi automaticky spustí WMP, ale oběví se barevné pruhy a napíše to anglicky že to nejde. Můžete mi nějak pomoci?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 14:50
  2. Zadny ICQ klient nezobrazuje online kontakty online ... Ma nekdo reseni ?
    Od Lord_Lobo_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 08:03
  3. Adapter na televizi
    Od Big_Mitch v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-08-2005, 07:57