Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Pár set online televizí pro Windows Mobile 6 - wmTVs.com

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Ahoj všem,
    po roce provozu stránky Českých televizí pro PPC jsem připravil dalších pár set stránek pro sledování online TV z celého světa.
    Na WM6 se přehrávají TV přímo v IE a u WM5- se přehrávájí ve WMP. (chyba v IE WM5- neukončí objekt WMP při přepnutí stránky)

    Budu rád, když se podělíte o své postřehy, zda to na vašem stroječku jede či zadrhává.

    Odkaz na stránky je wmTVs.com - obrazovky PPC najdete zde a nastavení WMP tady.

    Na wmTVs.com si můžete kliknout na připravené filtry rychlosti spojení GPRS, EDGE, UMTS-WiFi, HSPDA-WiFi
    a dále filrovat ještě tématicky (Business, Educational, Entertainment, Government, Children, Lifestyle, Movies, Music, News, Religious, Shopping, Sports, Unclassified)

    <center></center>
    <center>
    </center>
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Výborně. Do této chvíle jsem používal na některé světové TV a rádia http://home.versatel.nl/c.pootjes05/tvs.htm anebo odkaz z gb-soft.
    Mám v zařízení WM5 a normálně mi to přehrává i přímo v IE. To jen na okraj. Z toho nového odkazu většina funguje, něco jen zvuk u některých mi to napsalo, že odkaz byl smazán. Zkouším v pokrytí s HSDPA.
    Nenašel jsem však kde přepnout, aby to přehrávalo ve WMP. U linku na gb-soft (české televize) mi to přehrává také v IE, pokud zaškrtnu druhé políčko (ActiveX/Ext.Player) tak se mi při ťapnutí na název televize spustí přehrávání ve WMP. Bohužel u toho nového odkazu jsem to nenašel ops: (jak spustit přehrávání ve WMP) . Dík za nakopnutí. Je to super.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Pokud se prohlížeč ohlásí jako MSIE 4.01, Firefox nebo Opera tak to přehrává MP (odkaz na asx) jinak to jede v IE.

    Možná tam ten přepínač časem dám (jako na gb-soft.cz/ct.htm).
    Snažím se to udělat tak, aby to pokud možno fungovalo ve všech prohlížečích, ale je to fuška.

    Tedy origoš ve WM5 se prohlížeč hlásí jako MSIE 4.01 a WM6 jako MSIE 5-6.xx
    PS: Dá se to měnit v registrech
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    No ted jsem na to koukal a mám to takhle, ale co je co to mi moc neříká (snad jsem opsal to správné):
    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Int ernet Settings\5.0\User Agent\Default = "Mozilla/4.0"
    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Int ernet Settings\5.0\User Agent\Version = "MSIE 6.0"
    HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Int ernet Settings\5.0\User Agent\Platform = "Windows CE"
    Ten přepínač by snad ničemu neměl vadit tak proč ho tam nedat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    MSIE 6.0 změň na MSIE 4.01
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Doplněno:

    Přidán přepínač - přehrání média v Internet Exploreru / External playeru.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    super žádné nastavování v registrech a fachá to automaticky přes WMP
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Děkuji za ten přepínač, vyzkouším jak budu mít možnost. Je to nejlepší řešení. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Tak to tedy funguje všem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Vyzkoušeno. Přepínač funguje. Tam i zpět. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    Jen bych se chtěl zeptat, jak je to s tím live vysíláním. Předpokládám, že třeba sportovní přenos mi asi nepůjde? Podobná otázka. Šly by streamovat i zápasy Gambrinus ligy, které běží live na internetu každou neděli?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Všechno jde, jen to musí být legální a je třeba, aby to bylo pravidelné bez výpadků.
    Pokud to tak je, tak zašli ten link na stream a může se to přidat na http://gb-soft/ct.htm.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Pokud někdo najde TV live online, která ještě není v seznamu, tak ji lze přidat pomocí formuláře, který se dá vyvolat na konci stránek http://wmtvs.com linkem „Add or remove channel“

    Po překontrolování funkčnosti a legálnosti - bude odkaz na TV přidán.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    fotbal běží na http://fotbalzive.ct24.cz, ale vždy jen v neděli v osm. Chtěl bych se ještě zeptat, jak funguje ČT 1 a ČT 2 živě. To se mi ještě rozchodit nepovedlo, případně to nechápu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Nevím zda to zde uvedu správně, už jsem se o tomjednou zmiňoval.
    Když na GBsoftím rozcestníku pro české TV s archivem zvolím UVOLNĚTE SE PROSIM, tak se přehraje něco jiného (většinou to co bylo před tím). Dělá to jen na PDA v PC to je v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows Mobile 6 Standard vs. Windows Mobile 6 profesional
    Od fablok_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 14:50
  2. Zadny ICQ klient nezobrazuje online kontakty online ... Ma nekdo reseni ?
    Od Lord_Lobo_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 08:03
  3. Adapter na televizi
    Od Big_Mitch v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-08-2005, 07:57