Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: N311 a mikrofon

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    ono tam neni moc co nastavovat ... spis rekni, jaky mas pripojeni ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    n311 mikrofon samozrejme ma, je schovanej nekde v mezirce kolem joysticku a funguje prekvapive dobre - s Vito Audio Notes nebo Resco Audio Recorder odskouseno na vybornou

    EDIT: mucho omluva, tak to dopada, kdyz si clovek nevsimne, ze to na co narazil pod "poslednim" prispevkem vlakna neni konec stranky ale reklamni (fuj) blok uprostred - tento prispevek je samozrejme zbytecny a prosim moderatora o vymazani
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    pripojeni? wifi a router 4mego
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od necry
    n311 zadny mikrofon nema
    samozrejme ze ma
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    na to uz jsem ja duta hlava prisel, ale furt nevim proc je skype nepouzitelny
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    to muze byt cokoliv, treba nejaky program pro zmenu vzhledu, ktery vytezuje procesor, prakticky cokoliv ... zkus se nad tim zamyslet, neco treba odinstalovat a uvidis ...
    nebo sem napis seznam svych nainstalovanych aplikaci a muzem se tu na to kouknout...
    Co si pamatuji, tak Acer byl extremne haklivy na ruzny "neprovereny" software...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od necry
    na to uz jsem ja duta hlava prisel, ale furt nevim proc je skype nepouzitelny
    hele nekde jsem to videl na diskuzi, snad dokonce nekde tady, ze je dobry vypnout automaticke prizpusobovani citlivosti mikrofonu, protoze nekomu to prave delalo sumeni u skypu. Ale tak jesli volas pres wifi, tak se ujisti, ze mas fakt hodne silnej signal, protoze ta integrovana antenka je celkem siditko
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    signalem to nebude, sedim u routeru. automat. korekci proverim. jinac resco audio nahrava zvuk uplne v pohode, jen skype me na druhe strane skoro nerozumi...jak rikam, proklepnu to
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. mikrofon a repracek u MDA
    Od von.Dra v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-08-2005, 16:11
  2. Mikrofon
    Od st.tom_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 20:23
  3. mikrofon
    Od strojvudce v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-12-2003, 14:34