Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: HTC TyTN od O2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    22

    Ahoj,

    koupil jsem si TyTN na inzerat. Podle papiru a reklamy to vypada ze jde o kousek od O2 a je neblokovany.

    Zajimalo by me, co vse je navic v ROM, protoze hodlam zkusit HR. Nyni mam naproklad lokalizaci, od Sunnysoftu, ale jak zjistim zda je primo v ROM, nebo ji tam nahral puvodni majitel?

    Da se nejak dosledovat, jak vypada cista ROM v mem HTC, nebo to mam risknout? Napr. tu cestinu jsem u prisrtoje nenasel

    Diky, Gamma
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pokud jde opravdu o kousek od českého O2, tak tam čeština bude nejspíše v ExtROM, tedy po HR se ti automaticky nahraje znovu, když necháš proběhnout customizaci. Otevři Total Commander a nahoru do lišty napiš
    Kód:
    \extended_rom
    Tím získáš seznam cabů, které se v ExtROM nacházejí a mezi nimi by se měla nacházet i čeština (nejspíše to bude největší CAB, který tam najdeš, odhaduji něco přes 1MB)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od JanHavlicek
    Pokud jde opravdu o kousek od českého O2, tak tam čeština bude nejspíše v ExtROM, tedy po HR se ti automaticky nahraje znovu, když necháš proběhnout customizaci. Otevři Total Commander a nahoru do lišty napiš
    Kód:
    \extended_rom
    Ahoj, diky moc.

    Je tam toho pozehnane, vyzna se v tom nekdo? Me ty nazvy jeste moc nerikaji

    AutoRun.exe
    BPVer_9654.cab
    bpw.cab
    Config.txt
    custsk.exe
    iw3in1.arm.cab
    MP_PC_Hermes_Qtek_WWE_060621.cab
    MT_Shortcut-MMS-Hermes.CAB
    O2_TyTN_061003.cab
    P_Generic_UI.cab
    PP_3-AP-Patch.cab
    PP_ace-certs.cab
    PP_ExtVersion.CAB
    sunnysoft_certified.cab
    VT_Engine_23818_ext.cab

    Takze nejaky Sunnysoft tam je, ale ma nez 6,4kB. 1MB ma prave ten iw3in1.ARM.CAB a 1.1MB ma VT_Engine.

    Precte z toho nekdo neco? Pripadne zda je to original nebo puvodni majitel uz s tim delal nejaky prisernosti?

    Diky, Gamma
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    142

    stačí spustit to iw3in1.arm.cab- a spustí se Ti instalace CZ nebo když uděláš HR, tak by Ti to mělo naběhnout znova jak už bylo zmíněno výše...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od gulii
    stačí spustit to iw3in1.arm.cab- a spustí se Ti instalace CZ nebo když uděláš HR, tak by Ti to mělo naběhnout znova jak už bylo zmíněno výše...
    Vyborne, diky. Podle toho nazvu bych z toho nevydedukoval, ze prave toto je cestina

    Prodejce nevypadal jako hacker a tedy jim opravdu nebyl a mam tak jistotu ze jsem koupil dobre. Jeste me dost zarazilo, o kolik se pristroj zrychlil, vypnutim lokalizace. Ted mam skutecne pocit, ze nemam v ruce Vario, ale 400MHz k memu poteseni

    Diky panove, Gamma
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Inter write od sunnysoftu dost zpomaluje zarizeni,proto ja napriklad cestinu vubec nepouzival.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    nevite jak tam dat jenom ceskou klavesnici, bez instalace tohoto IW z extrom?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    142

    pokud si pamatuji, tak zde na ce4you byl nějaký překlad... zkoušel jsem to do WM6 a totálně mi to rozhodilo systém (kvůli new věcem WM6) a od té doby jsem na WM5 nepřešel, tak nevím, jak by se to chovalo (ale měl by to být opravdu překlad na WM5) :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od gulii
    pokud si pamatuji, tak zde na ce4you byl nějaký překlad... zkoušel jsem to do WM6 a totálně mi to rozhodilo systém (kvůli new věcem WM6) a od té doby jsem na WM5 nepřešel, tak nevím, jak by se to chovalo (ale měl by to být opravdu překlad na WM5) :?
    Ahoj, ja mam IW nainstalovane, ale vyplou lokalizaci. Klavesnici mam tedy i ceskou (sotva ji nekdy pouziju) a pritom diky vyple lokalizaci mi programy funguji a funguji rychle.

    Gamma
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    102

    A to jsi dokazal jak ? Ja kdyz vypnul lokalizaci, tak mi vse komplet zmizelo a i kdyz jsem to chtel vratit zpatky, nejsem schopen najit nejaky soubor, ktery spustit, abych to vratil zpet
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. O2 SK HTC TyTN II
    Od netino v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 30-03-2009, 18:07
  2. HTC Tytn
    Od istwanek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-04-2008, 22:43
  3. TyTN II a GPS
    Od yans v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-11-2007, 21:06
  4. HTC TyTn a iGO
    Od honza11_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 08:49
  5. fólie - TyTN->TyTN II
    Od r.huzva v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2007, 22:14